- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi kavun kokusu
n
Yargilamak icin sormuyorum fakat baba olmadan niye bir cocuk yaptiniz? Hadi annelik duygusunu tatmak istediniz, niye ikincisini yaptiniz? Niye cocuklari babasiz bir hayata, yipranmis bir anneye mahkum ettiniz?
Bir de ha olurda premature bebek dunyaya getirirsen küvezde daha cok bilgilenmen gerek bunun icinde inci candemirin kitaplarini tavsiye ederim..
Kizim preaklampsi ve help sendromu
Oglum preaklampsi
Tek basima iki cocuk buyuttum,esimin isi yurtdisi seyahati bol bi meslekten gittimi 2 ay,5ay vs gelmiyor.. annemin destegini cok aradim ama hic bir zaman yanimda olmadi..k.validem 10 gun sonra gitti..asiri yoruldum,asiri yiprandim ... yapamiyorum sus aglsma dedim sana diye kizim bebekken o aglar ben ayri aglar im boyle hallerim cok oldu.. uykusuzda kaldim,acta kaldim yanima gelecek kimsem yok iste boyle boyle iki cocuk buyuttum.. oglum olunca kuvezden cikali 15 gunlukken kizimi acile yetistirmem gerek kendini cekyatin demirine sıkıstirmis.. acile vardik rontgen cekilcek oglunu asagiya indirme diyolar ,kimsem yok yabsnci sehir baba yurt disi is seyahatinde..gozum arkada kalarak ,kizimla asagi rontgene indim..kizim bensiz girmiyo filme..filmi cektik 1 hafta emzirme radyasyon yuklendin dediler..bunun gibi bi kac kez gecenin yarisi acile geldikoglum duzeltilmis 40i cikmadan..yine esim.yok..cocuklarimin hem annesi hem babasiyim .. hayat hep bi mucadele iste..
Bunun disinda sabrinda sabri varmis diceksin benim hamileliklerim,dogum ve bebek bakimlarim pek zahmetliydi,pek zordu tek basima atlattigim icin bana zor geldi belkide..
Allah senin icin hayirlisini nasip etsin ,
Yargilamak icin sormuyorum fakat baba olmadan niye bir cocuk yaptiniz? Hadi annelik duygusunu tatmak istediniz, niye ikincisini yaptiniz? Niye cocuklari babasiz bir hayata, yipranmis bir anneye mahkum ettiniz?