evvvet başlıyoruz

bugün sadece leslie yaptim baska birsey yapmam artik. kaslari arasira dinlendirmek gerekirmis
aksam yemegim 6 da
peynirli ve kücük aci biber tursulu salata
birazdanda form cayimi icecegim

bugün sadece leslie yaptim baska birsey yapmam artik. kaslari arasira dinlendirmek gerekirmis
aksam yemegim 6 da
peynirli ve kücük aci biber tursulu salata
birazdanda form cayimi icecegim

Yine kapanışı super yapmışsınız

Benim de tatlı krizim var yine yemeyim diye uyku moduna gectim yavastan

Bende bugun 35 dk kosubandında yuruyysle 3.5 km yurudum ustune bide koltukları masayı cekip sil spur buyuk ise girşstim suan elim kolum kalkmıyor

Aslında diyet sekerz tatlı tarifleri car keciboynuzu unu mercimek unu yada nohut unuyla yapılıyor hafif sekersiz guzel oluyor onlardan arastırıcam bulunca yAzarım size de

Aslında diyet sekerz tatlı tarifleri car keciboynuzu unu mercimek unu yada nohut unuyla yapılıyor hafif sekersiz guzel oluyor onlardan arastırıcam bulunca yAzarım size de
tatli kirizlerinde humada iyi oluyor ama bir iki tane kesmiyo beni yiyince bes alti tane yiyorum en azindan

------Cennet hurmalı kek ----
1 yumurta .
2 tane orta büyüklükte cennet hurması( iyice olgunlaşmış olanlardan)
1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı .
1/2 çay bardağı kuru üzüm
biraz ceviz .
3 kayısı( küçük doğranmış)
1 çay kaşığı karbonat, birkaç damla limon İle köpürtülerek
1 çay bardağı #karabugdayunu ( #yulafunu, #kinoaunu veya #bademunu olabilir ve farklı unlarda un ölçüsü değişebilir) .
-isterseniz #siyezunu ( gluten içerir o vakit) .
Kabukları soyulmuş cennet hurmasını içindeki Çekirdek varsa aldım ve çatal yardımıyla kabaca ezdim. Parçalayıcı kullanmadım ve kullanmayın. Cennet hurması dokusunu korumalı, parçalayıcıda su gibi olur ki kek de başarılı olmaz o zaman . diğer malzemeleri ekledim ve 160° fırında pişirdim.

Arkadaslar moralim cok bozuldu sabah yine tartılayım dedim +100 cıktı neden olur ki okadar da dikkat ediyorum yememe içmeme sporuma cıkdıriciiim

Günaydin bozma moralini 100 gr hichirsey tartilmadan önce bir bardaksu ictiysen bile okadar fazla cikarsin. menülerin sporun gayet iyi

eveeet kızlar ben geldimmmm.ço şükür iyiyim haftasonu ünivden bir arkadaşım gelmişti taaa Bursadan..onunlaydım oldukça yoğun geçti.hep aklımdaydınız ama fırsat bulup telefonuma bakamadım o derece yoğundum yani emin olun..
tüm yazdıklarınızı okudum..öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki herkesin metabolizması regl dönemleri ve kan gurubu metabilik durumu vs farklı..ama burda önemli bir husus var ki 2 2 daha 4 eder..ve bugün 100 gram fazla çıkmışsanız spor yaptığınız ve dengeli beslendiğiniz halde,üç gün sonra kesinlikle eksik çıkacaksınız.bu bir irade savaşı..nasıl ki kiloları alırken aaaaa ben 10 gündür onca şey yedim ama kilo almadım diyip seviniyorsak ve sonradan bi anda 2 ya da 3 kilo birden alıyorsak yemeye devam ettiğimiz takide,bunun tam tersi de doğru..yani durur duru durur ve birden gider kilolar.sabredin olur mu
bana gelecek olursak
cumartesi sabah yarım tost ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu ile kahvaltı yaptım ve akşama kadar bişey yiyemedim
sonra bir tabak hamsi kızartma ve iki dilim ekmekle bir bardak fanta ile ilk firemi verdim
dün sabah ise bir sucuklu yum bir dilim ekmek
ama ikindi vakti tavuk mangal ve sucuk üç porsiyton yemişimdir sucuk ekmek arası tabi ve fanta
haftasonu dikkatli olursam çok daha iyi olacak çok pişmanım
ama aynen devam kızlar haftasonlarını düzeltmem gerek ve spor girmeli
bu arada regliyim 3.gün

a bide çikolata yedim dün malesef
ama dediğim gibi bu çok nadir bir durumdu .o yüzden bu hafta aynen devam kızlar olur mu
hepinizi öpüyorum çarşamba regli olsam da tartı sonucumu söyleyeceğim

Ooh sefam olsun bizim yemize de ye misafir gelince misafirliğe gidince böyle olabiliyor malesef ugak tefek kacamaktan bişey olmaz öenmli olan hiçbşrşey olmamıs gibi yolumuza devam etmek

Motivasyon için cok teşekkürederim görünce öyle canım sıkıldı ki kahvaltıyı yapasım bile gelmedi inanki ama yapacak bişey yok umarım sizin dediginiz gibi olur da hareket olur tartı da

Sabah menu

Domates salatalık roka salatası cok aZ yag ve limon
1 tatlı kasıgı tahin pekmez
1 yogurtlu yumurta ( az tereyagı ile pişer )

Ara
Yeşil cay iki kuru incşr

Öğle
5 adet tavuk köfte
Salata ( az yaglı)
Bir kase yogurt
1 dilim cok tahıllı ekmek

Merhaba kızlar
Topik yeni galiba Ben de aranız katılmak isterim.
32 yaşındayım
Doğum kiloların 72 ile diyete başlayıp 55 i gördüm. Ama bir senedir tekrar 60 oldum.
2 haftadır tekrar diyete başladım
Hedef 52
Boyum 1.58 olduğu için ve kilolarim başında toplandığı için ku kiloda fit gorunuyorum ancak

Kahvaltı yumurta peynir zeytin kirlenmiş biber
Ara kuru kayısı
Öğlen ıspanak ye ego yoğurt
Akşam da mercimek çorba sebzeli bulgur pilavı insallah

busabah ki kilom 65.8 . -100 gram düne göre reglim basladi ve yememde biraz artti tabiki
sabah yarim yumurta
bir dilim kasar
bir avuc findik ceviz badem karisimi
ve meyveli yogurt
ögle
bir kabak dolma yogurt
bir havuc

Hoş geldin aramıza
Yavrunu Allah bagıslasın.. cok guzel vermissin zamanında bence bunu da cok iyi verirsin. Bir de inaan bir kere yapınca tekrar yapanşlecegini eksiklerini ve motive edici seyleri bildigi için daha avantajlı diye dusunuyorum ben inş hep beraber üstesinden geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…