- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
bugün sadece leslie yaptim baska birsey yapmam artik. kaslari arasira dinlendirmek gerekirmis
aksam yemegim 6 da
peynirli ve kücük aci biber tursulu salata
birazdanda form cayimi icecegim
bende 2 güne regl olmayi bekliyorum umarim tatli kirizine girmeden atlatirimYine kapanışı super yapmışsınız
Benim de tatlı krizim var yine yemeyim diye uyku moduna gectim yavastan
bayahi agir spor yapmissin anlasilanBende bugun 35 dk kosubandında yuruyysle 3.5 km yurudum ustune bide koltukları masayı cekip sil spur buyuk ise girşstim suan elim kolum kalkmıyor
tatli kirizlerinde humada iyi oluyor ama bir iki tane kesmiyo beni yiyince bes alti tane yiyorum en azindanAslında diyet sekerz tatlı tarifleri car keciboynuzu unu mercimek unu yada nohut unuyla yapılıyor hafif sekersiz guzel oluyor onlardan arastırıcam bulunca yAzarım size de
eveeet kızlar ben geldimmmm.ço şükür iyiyim haftasonu ünivden bir arkadaşım gelmişti taaa Bursadan..onunlaydım oldukça yoğun geçti.hep aklımdaydınız ama fırsat bulup telefonuma bakamadım o derece yoğundum yani emin olun..
tüm yazdıklarınızı okudum..öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki herkesin metabolizması regl dönemleri ve kan gurubu metabilik durumu vs farklı..ama burda önemli bir husus var ki 2 2 daha 4 eder..ve bugün 100 gram fazla çıkmışsanız spor yaptığınız ve dengeli beslendiğiniz halde,üç gün sonra kesinlikle eksik çıkacaksınız.bu bir irade savaşı..nasıl ki kiloları alırken aaaaa ben 10 gündür onca şey yedim ama kilo almadım diyip seviniyorsak ve sonradan bi anda 2 ya da 3 kilo birden alıyorsak yemeye devam ettiğimiz takide,bunun tam tersi de doğru..yani durur duru durur ve birden gider kilolar.sabredin olur mu
bana gelecek olursak
cumartesi sabah yarım tost ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu ile kahvaltı yaptım ve akşama kadar bişey yiyemedim
sonra bir tabak hamsi kızartma ve iki dilim ekmekle bir bardak fanta ile ilk firemi verdim
dün sabah ise bir sucuklu yum bir dilim ekmek
ama ikindi vakti tavuk mangal ve sucuk üç porsiyton yemişimdir sucuk ekmek arası tabi ve fanta
haftasonu dikkatli olursam çok daha iyi olacak çok pişmanım
ama aynen devam kızlar haftasonlarını düzeltmem gerek ve spor girmeli
bu arada regliyim 3.gün
a bide çikolata yedim dün malesef
ama dediğim gibi bu çok nadir bir durumdu .o yüzden bu hafta aynen devam kızlar olur mu
hepinizi öpüyorum çarşamba regli olsam da tartı sonucumu söyleyeceğim
eveeet kızlar ben geldimmmm.ço şükür iyiyim haftasonu ünivden bir arkadaşım gelmişti taaa Bursadan..onunlaydım oldukça yoğun geçti.hep aklımdaydınız ama fırsat bulup telefonuma bakamadım o derece yoğundum yani emin olun..
tüm yazdıklarınızı okudum..öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki herkesin metabolizması regl dönemleri ve kan gurubu metabilik durumu vs farklı..ama burda önemli bir husus var ki 2 2 daha 4 eder..ve bugün 100 gram fazla çıkmışsanız spor yaptığınız ve dengeli beslendiğiniz halde,üç gün sonra kesinlikle eksik çıkacaksınız.bu bir irade savaşı..nasıl ki kiloları alırken aaaaa ben 10 gündür onca şey yedim ama kilo almadım diyip seviniyorsak ve sonradan bi anda 2 ya da 3 kilo birden alıyorsak yemeye devam ettiğimiz takide,bunun tam tersi de doğru..yani durur duru durur ve birden gider kilolar.sabredin olur mu
bana gelecek olursak
cumartesi sabah yarım tost ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu ile kahvaltı yaptım ve akşama kadar bişey yiyemedim
sonra bir tabak hamsi kızartma ve iki dilim ekmekle bir bardak fanta ile ilk firemi verdim
dün sabah ise bir sucuklu yum bir dilim ekmek
ama ikindi vakti tavuk mangal ve sucuk üç porsiyton yemişimdir sucuk ekmek arası tabi ve fanta
haftasonu dikkatli olursam çok daha iyi olacak çok pişmanım
ama aynen devam kızlar haftasonlarını düzeltmem gerek ve spor girmeli
bu arada regliyim 3.gün
a bide çikolata yedim dün malesef
ama dediğim gibi bu çok nadir bir durumdu .o yüzden bu hafta aynen devam kızlar olur mu
hepinizi öpüyorum çarşamba regli olsam da tartı sonucumu söyleyeceğim
Canım benim yaa cok teşekkürederim iyiki varsınız yoksa kızarak salmıştım kenmi belki deGünaydin bozma moralini 100 gr hichirsey tartilmadan önce bir bardaksu ictiysen bile okadar fazla cikarsin. menülerin sporun gayet iyi
Hoş geldin aramızaMerhaba kızlar
Topik yeni galiba Ben de aranız katılmak isterim.
32 yaşındayım
Doğum kiloların 72 ile diyete başlayıp 55 i gördüm. Ama bir senedir tekrar 60 oldum.
2 haftadır tekrar diyete başladım
Hedef 52
Boyum 1.58 olduğu için ve kilolarim başında toplandığı için ku kiloda fit gorunuyorum ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?