evvvet başlıyoruz

Kızlar iyi geceler geç kaldım ama misafir vardı ancak yazabiliyorum
Sabah 11.30
1 tane küçük muz
1 tane küçük portakal
Ceyrek karnabahar tostu
Akşam 19.00
Yarim tabak tavuk sote
Kırmızı biber közlemedi 2 tane kornişon turşu roka havuç salatası
Ikındı vakti türk kahvesi ve yesilcay içtim az şekerli akşam şekersiz neskafe ve cay kacamak yok kizlar ve 8 bucuk km yürüyüş yaptım 2 lt su içtim bu sabah tartıldım 83.1 çıktım hala gr vermedim

Evet ya gercekten cok sevindim görünce az kalmıs gbi hissettim nedense ama sabahtan beri cocuklarla dısardayım spor yapacak halim kalmadı hiç bugun ya
Çok sevindim adına inşallah bundan sonra da farketmeden erir gider fazla kiloların benim de inşallah

8.5 kilometre tebrik ederim cidden harika bu kac dk da yurudunuz bence bu kadar yuruyuse bu kadar azime hiçbir yag dayanamaz birkac gun verin kendinize bu tempoyla hızlı ilerliceksiniz bence hiç canınızı sıkmayın

8.5 kilometre tebrik ederim cidden harika bu kac dk da yurudunuz bence bu kadar yuruyuse bu kadar azime hiçbir yag dayanamaz birkac gun verin kendinize bu tempoyla hızlı ilerliceksiniz bence hiç canınızı sıkmayın
Ayy inşallah canım yaa bende umutla bekliyorum eksileri görmeyi . Şu özel günlerden sonra ne olacak bakalım zaten ben yemek konusunda kendimi tutarım sıkıntı yaşamam ama abur cubur yemek istiyorum sürekli bildiğin nefsimle savaşıyorum resmen. Yürüyüş 100 dk dan fazla sürdü sanırım saat tutmadım bugün

Tabiiki gider gayret sizden sonuc Allahtan bence cok iyi gecirmissiniz bugunu
Aynen iyi tuttum boğazımı bugün üstelik misafir geldi el açması börek yaptım kek yaptım tadına bile bakmadım düşün nasıl nefsimle çile çekiyorum anlatamam :) aynen ben elimden geleni yapıyorum sonrası tevekkül artık canım şifa niyetine çıktım bu yola artik

Herkese günaydin dünaksam uyumadan önce 50dk daha spor yaptim ve busabah 65.9.
hanimlar hep azimli olun devam edin duraklamalardan sonra inanin kilolar daha hizli gidiyor

Sabah
1 brdk tarcınlı süt
1 adet fit krep ( az mısır unu az beyaz un bolca maydanoz dereotu sogan pırasa peynir karısımı )
Bir cay ksgı tahin pekmez
Bir ceviz

Ara
1 bardk neskafe
1 parca form biskuvi

sabsh kahvaltim 7:30da
2 yumurta
beyaz peynir bir dilim kasar
domates biber
bir avic badem findik ceviz karisimi
ara ögün 10 da sade türk kahvesi
ögle yemegim 12 de
1tane kabak dolmasi vee yogurt
( kabak dolmasi kiymaliydi ve sadece icine 2 kasik sivi yag ve 2 kasik bulgur koyarak yaptim )

Yemek saatleriniz cok iyi bence hava okadar karanlıkki ben uyanamıyorum cocuklarla malesef ancak 9 da yapabiliyorum. Öğlen menusu de cok guzel gayet saglıklı bşr dolma olmus

benimkiler sabah 6 da uyaniyorlar onedenle kahvaltiyi hep erken yapiyorum.yaptigim ilk kabak dolmasiydi yagsiz olmasina ragmen baharatlarla fena degildi tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…