evvvet başlıyoruz

Allah bağışlasın canım aralarında fazla yokmuş zor oluyordur cabuk verirsin sen kilolari
Evet Zor gercekten ama cok sukur sagljklı sıhhatli olsunlar da.. evlendigimde 73 tüm işte oraya innsem bile muzcize benim icin

Sabah kahvaltısında
2 hslanmıs yumurtadan salata yaptım maydonoz dereotu tazesıgan vardı az yag ve limon sıkıldı
Bir cyks tahin pekmZ
1 kk peynir

Öğlen 13.00
3 parmak kalınlıgında tavuk durum ( azcık tadına bakmıs oldum keske olmasaydı ama eskiden 2 durum yiyebilirdim :)) )
Bir kase yogurtlu brokoli

dürümün tamamnını mı yedin bi ısırık mı anlamadım

sabah ekmek yemedin mi

Yapar sin inşallah bak daha dün akşam 82 diyordun kendine hedefine az kalmış bile sonra gelsin yeni hedefler
Evet ya gercekten cok sevindim görünce az kalmıs gbi hissettim nedense ama sabahtan beri cocuklarla dısardayım spor yapacak halim kalmadı hiç bugun ya

haftasonlari yemeyi hep abartiyorumbakalim buhafta nasil gececek!
sabah 8de
2 haslanmisyumurta 2 zeytin domates biber beyazpeynir 2 dilim kasar biravuc ceviz badem findik karisimi yesil cay
11de sade türk kahvesii
12de 4 catal tavuk bir kase yogurt közlenmis patlican
bitazdanda mate cayi icicem

Ekmek yok hamur yok seker ya super gidiyorsunuz. Ben de simdi surune surune kosu bandına cıktım hiç canım istemiyor

Ekmek yok hamur yok seker ya super gidiyorsunuz. Ben de simdi surune surune kosu bandına cıktım hiç canım istemiyor
ekmegi tatli seyleri cok severim ama bunlari yedikce yiyesim geliyo oyüzden ben diyeti sifir karbonhidratla yapmaya calisiyorum gecen sene agzima 6 ay boyunca ne ekmek nede meyve sürdum busefer bu kadar kati yapmam sanirim

ekmegi tatli seyleri cok severim ama bunlari yedikce yiyesim geliyo oyüzden ben diyeti sifir karbonhidratla yapmaya calisiyorum gecen sene agzima 6 ay boyunca ne ekmek nede meyve sürdum busefer bu kadar kati yapmam sanirim
6 ay mııı nasıl sabrettiniz okadar masallah bu sefer de yaparsınıx bence aynen

6 ay mııı nasıl sabrettiniz okadar masallah bu sefer de yaparsınıx bence aynen
sabretmem gerekiyordu son 10 yil icinde stress evlilik iki cocuk derken 58 kilodan 101 kadar cikmistim giydigim hicbirsey yakismiyordu cocuklarimla fotograf cektirmek istemiyordum sismanim diye.yani epey motive olacagim negativ sey mevcuttu

sabretmem gerekiyordu son 10 yil icinde stress evlilik iki cocuk derken 58 kilodan 101 kadar cikmistim giydigim hicbirsey yakismiyordu cocuklarimla fotograf cektirmek istemiyordum sismanim diye.yani epey motive olacagim negativ sey mevcuttu
Masallah guzel de bir irade mevcutmuş ki yapmışssınız eminim yine basaracaksınız

İnşallah bizim de böyle anlatıcak basarı hikeyemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…