- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet Zor gercekten ama cok sukur sagljklı sıhhatli olsunlar da.. evlendigimde 73 tüm işte oraya innsem bile muzcize benim icinAllah bağışlasın canım aralarında fazla yokmuş zor oluyordur cabuk verirsin sen kilolari
dürümün tamamnını mı yedin bi ısırık mı anlamadımSabah kahvaltısında
2 hslanmıs yumurtadan salata yaptım maydonoz dereotu tazesıgan vardı az yag ve limon sıkıldı
Bir cyks tahin pekmZ
1 kk peynir
Öğlen 13.00
3 parmak kalınlıgında tavuk durum ( azcık tadına bakmıs oldum keske olmasaydı ama eskiden 2 durum yiyebilirdim :)) )
Bir kase yogurtlu brokoli
sabah ekmek yemedin miSabah kahvaltısında
2 hslanmıs yumurtadan salata yaptım maydonoz dereotu tazesıgan vardı az yag ve limon sıkıldı
Bir cyks tahin pekmZ
1 kk peynir
Öğlen 13.00
3 parmak kalınlıgında tavuk durum ( azcık tadına bakmıs oldum keske olmasaydı ama eskiden 2 durum yiyebilirdim :)) )
Bir kase yogurtlu brokoli
73 den aşağı hedefin olsun 65..eşin desin ki evlendiğimiz de bile bu kadar fit değildinEvet Zor gercekten ama cok sukur sagljklı sıhhatli olsunlar da.. evlendigimde 73 tüm işte oraya innsem bile muzcize benim icin
Yapar sin inşallah bak daha dün akşam 82 diyordun kendine hedefine az kalmış bile sonra gelsin yeni hedeflerEvet Zor gercekten ama cok sukur sagljklı sıhhatli olsunlar da.. evlendigimde 73 tüm işte oraya innsem bile muzcize benim icin
Yok canım tamamını yermiyimdürümün tamamnını mı yedin bi ısırık mı anlamadım
Oo süper motivasyon73 den aşağı hedefin olsun 65..eşin desin ki evlendiğimiz de bile bu kadar fit değildin
Evet ya gercekten cok sevindim görünce az kalmıs gbi hissettim nedenseYapar sin inşallah bak daha dün akşam 82 diyordun kendine hedefine az kalmış bile sonra gelsin yeni hedefler
Ekmek yok hamur yok seker ya super gidiyorsunuz. Ben de simdi surune surune kosu bandına cıktım hiç canım istemiyorhaftasonlari yemeyi hep abartiyorumbakalim buhafta nasil gececek!
sabah 8de
2 haslanmisyumurta 2 zeytin domates biber beyazpeynir 2 dilim kasar biravuc ceviz badem findik karisimi yesil cay
11de sade türk kahvesii
12de 4 catal tavuk bir kase yogurt közlenmis patlican
bitazdanda mate cayi icicem
ekmegi tatli seyleri cok severim ama bunlari yedikce yiyesim geliyo oyüzden ben diyeti sifir karbonhidratla yapmaya calisiyorum gecen sene agzima 6 ay boyunca ne ekmek nede meyve sürdum busefer bu kadar kati yapmam sanirimEkmek yok hamur yok seker ya super gidiyorsunuz. Ben de simdi surune surune kosu bandına cıktım hiç canım istemiyor
süper40 dk 3.5 km kosubandında yuruyus
Leslie 3 mil bir tane mi var sanki birkac farklı video var siz hngisini yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorumsüper.bende leslie ile 3mil yaptim aksamada crosstrainer beni bekler
6 ay mııı nasıl sabrettiniz okadar masallah bu sefer de yaparsınıx bence aynenekmegi tatli seyleri cok severim ama bunlari yedikce yiyesim geliyo oyüzden ben diyeti sifir karbonhidratla yapmaya calisiyorum gecen sene agzima 6 ay boyunca ne ekmek nede meyve sürdum busefer bu kadar kati yapmam sanirim
ben kadinin kirmizi bir atletle tek basina yaptigi 45 dk sürenini yapiyorum hep.Leslie 3 mil bir tane mi var sanki birkac farklı video var siz hngisini yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum
sabretmem gerekiyordu son 10 yil icinde stress evlilik iki cocuk derken 58 kilodan 101 kadar cikmistim giydigim hicbirsey yakismiyordu cocuklarimla fotograf cektirmek istemiyordum sismanim diye.yani epey motive olacagim negativ sey mevcuttu6 ay mııı nasıl sabrettiniz okadar masallah bu sefer de yaparsınıx bence aynen
Masallah guzel de bir irade mevcutmuş ki yapmışssınız eminim yine basaracaksınızsabretmem gerekiyordu son 10 yil icinde stress evlilik iki cocuk derken 58 kilodan 101 kadar cikmistim giydigim hicbirsey yakismiyordu cocuklarimla fotograf cektirmek istemiyordum sismanim diye.yani epey motive olacagim negativ sey mevcuttu
sabretmem gerekiyordu son 10 yil icinde stress evlilik iki cocuk derken 58 kilodan 101 kadar cikmistim giydigim hicbirsey yakismiyordu cocuklarimla fotograf cektirmek istemiyordum sismanim diye.yani epey motive olacagim negativ sey mevcuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?