- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bence gayet iyisin hiç regl gibi bir menu degil aksam erkenden yatmanı tavsiye ederşm yalnız tatlı krizine mani olmak icinbusabah ki kilom 65.8 . -100 gram düne göre reglim basladi ve yememde biraz artti tabiki
sabah yarim yumurta
bir dilim kasar
bir avuc findik ceviz badem karisimi
ve meyveli yogurt
ögle
bir kabak dolma yogurt
bir havuc
Burda bir topikte vermistim kilo yine birlikte veruriz insallahHoş geldin aramıza
Yavrunu Allah bagıslasın.. cok guzel vermissin zamanında bence bunu da cok iyi verirsin. Bir de inaan bir kere yapınca tekrar yapanşlecegini eksiklerini ve motive edici seyleri bildigi için daha avantajlı diye dusunuyorum ben inş hep beraber üstesinden geliriz
Yaa grrcek mana da motive ediyor demekki buradaki destekler uzun vadede nasıl oldugunu bilmediğim icin inanamıyordum siz okadar kilo verdiginize göreBurda bir topikte vermistim kilo yine birlikte veruriz insallah
Onemli olan diyete devam etmek bu yapıp bırakmamak. Verilecem kilolar az değil dönem donem verikir bazen de alınır, motivasyon gerek süreklilik olsun.Yaa grrcek mana da motive ediyor demekki buradaki destekler uzun vadede nasıl oldugunu bilmediğim icin inanamıyordum siz okadar kilo verdiginize göre
40 dk yuruyus hafif aksam yemegi daha ne olsun cok iyi bence rahat rahat yat dinlen benim yerime deaksam yemegim
yesil fasülye ve iki kasik yogurt
öncesindede ara ögün olarak ceyrek elma bir kasik nar ve bir ceviz
bugün spor yok sadece ise gidip gelirken toplamda 40 dk yürüdüm. bugün cok yorgunum,
huzurvermeyolunda tavsiyene uyup erkenden uyuyacamsanirim
Öğle yemegi yad ara öğün ypmıyormusunuzKızlar iyi akşamlar
Sabah 11.30 yarim mandalina 2 dilim ayva
2 tane ceviz çekirdek 1 tane haşlanmış yumurta
Akşam 15.30
5 adet köfte bir bardak ayran yarim dilim ekmek acı sos
22.00 da bir bardak ballı süt boğazım ağrıdığı için bal eklendi
Spor yapamadım bugün
Yok canım ben karatay yapmaya çalışıyorum 2 öğün şeklinde besleniyorum bugün sadece yarim ekmek yemem sıkıntı oldu çarşamba özel günüm bitince daha rahat olur sanirimÖğle yemegi yad ara öğün ypmıyormusunuz
Canim önlisans gıda teknolojisi mezunuyumhoşgeldin yeni arkadaşım adın neydi dur bakim sarfansarı,atama mı bekliyorsun öğretmen misin?ben de öğretmenim branşım fen bilgisi senin nedir? allah yardımcın olsun inşaalalh atanırsın canım .ben 2010 da atandım oğlum 2 yaşındaydı deliler gibi çalıştım bir yıl boyunca.94 aldım istanbulda 2 okul vardı birine ben girdim:)
neyse konumuza dönelim.hızur verme yolunda canım asla vazgeçmek yok elbette.menülerin gayet iyi bireysel bazda inceleyeceğim menülerinizi birazdan.ama sen gayet iyi gidiyorsyn trollis de öyle aynen devam canım..joe cool vardı bide
89lu sen nerdesin
şimdi topikte
ben
huzur verme yolunda
trollis
89lu
joe cool
bide safran var değil mi
herkes müsait olduğunda vermek istediği bilgi kadarını versin..hiçbir şey anlatmak istemeyen anlatmayabilir kızlar..kendinizi hiç sıkmayın
ben birazdan işk fırsatta yazarak anlatmaya başlayacağım yalnız şimdi işe dönmem lazım
dünkü menümü de yazacağım
Gunaydinlar
Sabah önler 2 zeytin peynir 2 dilim ekmek yedim.
Ara görünüm türk kahvesi ve kayısı kuruşu,
Öğlen yarım yumurta ve yoğurtlu karnibahar yiyeceğim 1 dilim ekmekle
Ara bir elma
Akşam için ise bir fikrim yok, kıyma kavuraagim sanırım.
Gunaydinlar
Sabah önler 2 zeytin peynir 2 dilim ekmek yedim.
Ara görünüm türk kahvesi ve kayısı kuruşu,
Öğlen yarım yumurta ve yoğurtlu karnibahar yiyeceğim 1 dilim ekmekle
Ara bir elma
Akşam için ise bir fikrim yok, kıyma kavuraagim sanırım.
Kizlar hayirlı olsun...bol şans diliyorum.paylasımlarinizi okudum...kabul ederseniz ben de aranıza katilmak istiyorum...ben de ögretmenim.72 kilodan 60 a inmiştim ve annemi kaybedince 3 ayda 3 kilo aldım hemen.silkelenmem lazım.yoksa daha fazlasıni alıcam diye korkuyorum.
hoşgeldin bayar,meslektaşız branşın nedirKizlar hayirlı olsun...bol şans diliyorum.paylasımlarinizi okudum...kabul ederseniz ben de aranıza katilmak istiyorum...ben de ögretmenim.72 kilodan 60 a inmiştim ve annemi kaybedince 3 ayda 3 kilo aldım hemen.silkelenmem lazım.yoksa daha fazlasıni alıcam diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?