Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. fazla bi kilon yok sanırım o 3 kiloyu vermeye geldin inşallah güzel sonuçlar alırsın kısa zamandaKizlar hayirlı olsun...bol şans diliyorum.paylasımlarinizi okudum...kabul ederseniz ben de aranıza katilmak istiyorum...ben de ögretmenim.72 kilodan 60 a inmiştim ve annemi kaybedince 3 ayda 3 kilo aldım hemen.silkelenmem lazım.yoksa daha fazlasıni alıcam diye korkuyorum.
Kuymak mısır unlu peynirli olan miSabah 3 kasık kuymak
Yagsız tuzsuz domates salatalık turp
Yarım dilim ekmek
1 bardk tarcınlı süt( 1 cy kasg bal )
Ara ogun 10.30
Yesilcay
2 adet kuru kayısı
Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor zayıflama işleri
Evet o :)Kuymak mısır unlu peynirli olan mi
Ayyy yapma yapma o sitelerde dolaşınca çıkılmıyor sen kalk kocaman bardak su iç kendine gelirsinMerhaba bahar ben yavas yavas sıkılıyor gibiyim cocuklara ne pişirsem diye yemek sitesinde gezinirken aklıma kötü kötü seyler dusuyor
Afiyet olsun ama çok sık yiyorsun sanki sen onu yavaslatmasinEvet o :)
Nefsin zorlanır biraz ama bu şekilde verebiliriz kiloyu yoksa gidecekleri yokCocuklar cok seyor mecbur 3 gunde bşr yapıyorum onlara yapınca kendime ekstra bişey yapmaya vaktim kalmıyor aslında haklısın bi haslanmıs yumurta koymak zor olmamalı dikkat edşcem bundan snra
Başınız sağolsun. Mekanı cennet oluşu insallahKizlar hayirlı olsun...bol şans diliyorum.paylasımlarinizi okudum...kabul ederseniz ben de aranıza katilmak istiyorum...ben de ögretmenim.72 kilodan 60 a inmiştim ve annemi kaybedince 3 ayda 3 kilo aldım hemen.silkelenmem lazım.yoksa daha fazlasıni alıcam diye korkuyorum.
Haklısın canımNefsin zorlanır biraz ama bu şekilde verebiliriz kiloyu yoksa gidecekleri yok
Sıkma canını Allah buyuktur her ne ise sıkıntın Bu da gecer ya hu de derin bir nefes cekBugün öğlen üzücü durumlar yasadim
Öğlen istahim yoktu bu yüzden sadece karnibahar yogurtlayip yedi ekmek yemedim
Aksam ise can sıkıntısından yemek yapmaya durmanın olmadığı için dolapta patatesi mantı çıkarıp yaptım ve yarım tabak salatayla yedim.
Merhaba bahar ben yavas yavas sıkılıyor gibiyim cocuklara ne pişirsem diye yemek sitesinde gezinirken aklıma kötü kötü seyler dusuyor
hosgeldin, basin sagolsun. merak etme 12 kiloyu nasil verdiysen yine ayni sekilde geri kalan üc bes kiloyuda verirsinKizlar hayirlı olsun...bol şans diliyorum.paylasımlarinizi okudum...kabul ederseniz ben de aranıza katilmak istiyorum...ben de ögretmenim.72 kilodan 60 a inmiştim ve annemi kaybedince 3 ayda 3 kilo aldım hemen.silkelenmem lazım.yoksa daha fazlasıni alıcam diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?