evvvet başlıyoruz

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. fazla bi kilon yok sanırım o 3 kiloyu vermeye geldin inşallah güzel sonuçlar alırsın kısa zamanda

Cocuklar cok seyor mecbur 3 gunde bşr yapıyorum onlara yapınca kendime ekstra bişey yapmaya vaktim kalmıyor aslında haklısın bi haslanmıs yumurta koymak zor olmamalı dikkat edşcem bundan snra

Cocuklar cok seyor mecbur 3 gunde bşr yapıyorum onlara yapınca kendime ekstra bişey yapmaya vaktim kalmıyor aslında haklısın bi haslanmıs yumurta koymak zor olmamalı dikkat edşcem bundan snra
Nefsin zorlanır biraz ama bu şekilde verebiliriz kiloyu yoksa gidecekleri yok

Menü vereyim kızlar
Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta peynir 7 zeytin 1 kırmızı biber bi bardak çay şekersiz
Öğlen 12.30
2 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kıymalı mantar sote 1 kaşık haydari 1 portakal
Akşam 18.30
3 kaşık eriste 4 kaşık etli türlü 1 kase karnabahar yoğurtlama birazdan yeşil çay içeceğim bugün suyu az içtim akşam süt veya ayran içerim saat 22 de bugün işlerim vardı spor için zaman ayırmadim ama dışarda ve yürüyerek günü geçirdim 12600 adım atmışım

Başınız sağolsun. Mekanı cennet oluşu insallah

Bugün öğlen üzücü durumlar yasadim

Öğlen istahim yoktu bu yüzden sadece karnibahar yogurtlayip yedi ekmek yemedim

Aksam ise can sıkıntısından yemek yapmaya durmanın olmadığı için dolapta patatesi mantı çıkarıp yaptım ve yarım tabak salatayla yedim.

Sıkma canını Allah buyuktur her ne ise sıkıntın Bu da gecer ya hu de derin bir nefes cek

Ben de 16.30 da ara yaptım
Yesil cay ve bir avuc leblebi 3 kayısı

Aksam
Salata yemekti niyetim ama yemek yaparken yeni bşrsey yapıyrdum dur tuzuna bakim dur acısına bakin derken iki kasık pilav yemişimdir heralde oyuzden ceza sadece bir elma yedim bi de yesil cay icerim arkadaslar

hosgeldin, basin sagolsun. merak etme 12 kiloyu nasil verdiysen yine ayni sekilde geri kalan üc bes kiloyuda verirsin

Gunaydın arkadaslar bu sabah tartıldım ve ta ta taa 77.1 -500 gitmiş demekki aksamı cidden hafşf gecirmek ise yarıyor bundan sonra burdan da söz olsun belli bir süre akşam yemeklerini cok hafif gecirmek istiyorum mumkunse bir elma bir ceviz siz ne önerirsiniz ?

Günaydın kızlar sabah haşlanmiş yumurta yeşillik 1 parça peynir 5 zeytin ve 2 ceviz yedim...sabah uyaninca 1 kuru kayısı ve 1 bardak ilik su içmiştim...

Tebrikler arkadaşimevet aksam yapilan kaçamak herseyi bitiriyor.aksami hafif atlatmak ise kazandırıyor...akşam elma yemek acaba sonradan seni çok mu aciktirir.mesela sebze soteleyip yoğurtlu birşeyler yemek daha mi iyi olur.hem akşamlari tüketilen yoğurdun göbek yağlarına etkisi de fazla...yine de herkes kendi vücut şifresini daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…