- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ayyy sağol canım umarım verebilirim kesinlikle motive ediyor verilen kiloyu gördükçe insan şu sıra yoğun geçiyor onun etkisiyle baya zayıflayacağımi düşünüyorum ama bakalım içinizdeki en kilolu kişi benim hedefe en uzak kişi de benim sanırım o yüzden tüm motivasyonlar bana :)Supersin bahar bak gitmeye başlamış bileninsan verebildigini gördğkce motive oluyor zaten tebrik ederim aynen devam o yemedigimiz seyler giyebildğimiz seyler olarak geri dönecek inş bize
Ayyy sağol canım umarım verebilirim kesinlikle motive ediyor verilen kiloyu gördükçe insan şu sıra yoğun geçiyor onun etkisiyle baya zayıflayacağımi düşünüyorum ama bakalım içinizdeki en kilolu kişi benim hedefe en uzak kişi de benim sanırım o yüzden tüm motivasyonlar bana :)
Benim şu an ki hedefim 75 olmak bi kac ay once 74 de dustum ve sonra geri 10 kilo aldim pismanim insallah bu kez verecegim inat edip birlikte verelim ya birbirimizi desteklerizHedefin ne dusunuyorsun ben 65 diyorum kendime ama dogumdan sonra 86 tıydım sonra gectigimiz nisana kadar verdim 75 e kadar indim simdi tekrar basladım 77.6 ile bakalım cok zor gidiyor artık hedef 65 ama onu en son nezaman gördüm hatırlamıyorum bile
Benim şu an ki hedefim 75 olmak bi kac ay once 74 de dustum ve sonra geri 10 kilo aldim pismanim insallah bu kez verecegim inat edip birlikte verelim ya birbirimizi destekleriz
Bi yarim saat daha dayan bi bardak su iç yarim saat sonra ya yoğurt ye ya süt içDestekleriz tabiki ben aksam menusunu az yiyim erken yiyim dedim ama suan acıktım mesela
Canim pilden kaynaklanıyor olabilir dijital ise...yeni pil al.tekrar deneYa bu arada ben tartıyı bu sefer diyete başlarken aldım ama aksam esim tartıldı bi eksik tarttı bi fazla tarttı oyle böyle de degil 2 kilo fazla iki kilo eksik tartıp durdu bozuk mu sizce deliricem ya beni de yanlıs tartıyorsa yıkılırım yani
Baharcim su isini ben de çok ihmal ediyorum yaaa..yazin sorun olmuyordu.elma dilimi,limon dilimi koyuyordum...en azından sudan keyif alıyordum .çok önemli ama kışın da insan suyu zor tüketiyor.bugun zorla 1.5 lt bitirdim ben deBende menü paylaşayım
Sabah 11
Yarim yumurta mantarlı
3 zeytin biraz yeşillik peynir şekersiz çay
Akşam 19
Yarim kase tavuk çorbası 3 kaşık barbunya 4 kaşık bulgur pilavı 1 tane turşu 2 bardak ayran ardından çay kızlar bugün sadece 7 bin adım attım hastane işim vardı ve ne yazıkki doğru dürüst şu tüketmedim ona da dikkat edebilirsem güzel olacak
basarabilirsin kesinlikle hedefe en uzsk kisiyim diye düsünme, bence kendine önncelikle haftalik ve aylik hedefler koy, mesela haftada bir kilo ayda dört kilo gibi, ben öyle yaparak 97 den 62 ye yaklasik alti bucuk yedi ay gibi bir sürede indimAyyy sağol canım umarım verebilirim kesinlikle motive ediyor verilen kiloyu gördükçe insan şu sıra yoğun geçiyor onun etkisiyle baya zayıflayacağımi düşünüyorum ama bakalım içinizdeki en kilolu kişi benim hedefe en uzak kişi de benim sanırım o yüzden tüm motivasyonlar bana :)
Ya ben şu an ailemin yanına geldim evde sürahiyi doldurup içiyordum gözümün önünde olduğu için bide tuvalet sıkıntısı olmuyordu şu an hep dışarda veya topluluk için de olduğumdan sıkıntı oluyor bana sende gözünün önüne köy ılık olursa daha rahat tüketirsinBaharcim su isini ben de çok ihmal ediyorum yaaa..yazin sorun olmuyordu.elma dilimi,limon dilimi koyuyordum...en azından sudan keyif alıyordum .çok önemli ama kışın da insan suyu zor tüketiyor.bugun zorla 1.5 lt bitirdim ben de
Tebrik ederim yaaa benimde hedefim şu an 75 olarak belirledim ama bakalım haftalık şu kadar kilo diye sınırlayamadım ama sanırım bu ayın sonuna kadar o hedefe yaklaşmış olmayı planlıyorum tabi en az 76 olmak yaklaşmaktan kastımbasarabilirsin kesinlikle hedefe en uzsk kisiyim diye düsünme, bence kendine önncelikle haftalik ve aylik hedefler koy, mesela haftada bir kilo ayda dört kilo gibi, ben öyle yaparak 97 den 62 ye yaklasik alti bucuk yedi ay gibi bir sürede indim
Bende surahiye koy bardaga koy cok usenirim onyuzden 750 ml sisem var ona dolduruyorum hep elimde oldugum yer oluyor hedefim en az 3 tane bitirmke oluyor o şişedenYa ben şu an ailemin yanına geldim evde sürahiyi doldurup içiyordum gözümün önünde olduğu için bide tuvalet sıkıntısı olmuyordu şu an hep dışarda veya topluluk için de olduğumdan sıkıntı oluyor bana sende gözünün önüne köy ılık olursa daha rahat tüketirsin
Menü çok iyi yaaa valla helal olsunaksam menüm 7de
haslanmis karnibahar
bir dilim beyaz peynir
yarim elma
basarabilirsin kesinlikle hedefe en uzsk kisiyim diye düsünme, bence kendine önncelikle haftalik ve aylik hedefler koy, mesela haftada bir kilo ayda dört kilo gibi, ben öyle yaparak 97 den 62 ye yaklasik alti bucuk yedi ay gibi bir sürede indim
Ya bende şişe gezdiremiyorum bir de plastik ürünleri pek sevmem tam bir cam asigiyim mutlaka bardakta tüketmek isterim hepimizin tarzı farklı işte ama sonuç mutlu etsin yeterBende surahiye koy bardaga koy cok usenirim onyuzden 750 ml sisem var ona dolduruyorum hep elimde oldugum yer oluyor hedefim en az 3 tane bitirmke oluyor o şişeden
Aynen ben aksam hafif olsun desem de ıspanagı kavuruyorum bi guzel soganla ustune yogurt yogurdun icin de az da olsa tuz belkş de bunlar yavaslatıyor bizi dimi baharMenü çok iyi yaaa valla helal olsun
yaa buaksam yemek hazirlamaya vaktim olmadi esim cocuklarla hamburger menü yedi bende aslinda yogurtla karnibahar yiyecektim ama evde yogurt yoktu onedenle uyduruktan bir menü yaptim kendimeMenü çok iyi yaaa valla helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?