evvvet başlıyoruz

Ya sizce tatarken ne içilmeli. Bal elma sirkesi karısımı diyen de var yogurtın içine pulbiber limon diyen de
yogurdu genellikle pulbiberli ve birazda nane koyarak yerim ama asla yatmadan önce degil, sonucta kalorisi olan birseyin yatmadan hemen önce yenildiginde nasil olurda göbekteki yaglari eritir onuda anlamis degilim. bence en iyisi bir bardak su icilmeli!!

Herkese iyi akşamlar kızlar hepsini tek tek okudum yazdiklarinizin bugün nasıl bir gün geçirdim inanın anlamadım ama kacamaklar vardı baba evine gelince böyle oluyor yapacak bir şey yok menüme geçecek olursak
Sabah 10.30
1 yumurta sahanda
2 dilim etli yumurtalı ekmek
3 zeytin ve şekersiz çay
Akşam 20.00
1 elma küçük 1 mandalina
1 buçuk kase tavuk çorbası
Kıymalı ıspanak kavurması 2 kaşık
Ve ne yazıkki tatlı mısır patlağı
Su 2 lt ye yakın içtim spor olarak da 17400 adım attım tam 2 saat yürüdüm kızlar kilo olarak yarın yazarım bugün bitti özel günüm bakalım sonuç çok mu üzecek beni

Kahvaltim yumurta 5 zeytin peynir kozlenmis biber 2 dilim ekmek

Şimdi dükkan birası yapıyorum onu içeceğiz gün boyu

GÜNAYDIN KIZLARSabah uyanınca 1 kayısı ve 1 bardak ılık su...Kahvaltım 5 zeytin 1 yumurta 1 ceviz 1parça peynir yarım dilim buğday ekmeği bol yeşillik

Kaçamaklar olmuş ama sporla halletmişsin canım

ögle yemegim saat 11 de
kiymali karnibahar yemegi
bir bardak ayran
ara ögün 15 de sade türk kahvesi
aksam yemegi
yagsiz olarak kavurdugum tavuk gögsü yaklasik 100 gr ve yogurt
havuc
süpersin gerçekten haftada üç kg vermene hiç şaşırmamak gerek..aynen devam canım yanındayız..

Oglen yemegi

4 kasık kıymalı patates yemegi
1 kase yogurt
Ekmek yok patestes oldugu icin

Ara 16.30 bir bardak yesil cay 7-8 kuruuzum 1 ceviz

Aksam
salata
Bir İki catal ıspanaklı mısır unlu kek
patates mümkün olduğunca yeme canım.akşam da o sağlıksız şeyden az yemişsin tebrik.ama yerine çorba içsen ya da yemek daha iyi ollur metabolizma için

Bu arada annem su börekleri acmış foto atıyor getiricem birlikte yicez diyet miyet anlamam diyo diyet yapanın seytanı ne cok oluyor ya arkadaslar
buna güldüüm hakikaten demekki doğru yoldasın tatlım

Kahvaltim yumurta 5 zeytin peynir kozlenmis biber 2 dilim ekmek

Şimdi dükkan birası yapıyorum onu içeceğiz gün boyu
o ne ki ya dükkan birası ilk kez duyuyorum

GÜNAYDIN KIZLARSabah uyanınca 1 kayısı ve 1 bardak ılık su...Kahvaltım 5 zeytin 1 yumurta 1 ceviz 1parça peynir yarım dilim buğday ekmeği bol yeşillik
harikasın

kızlar belirli bir gün tartı günü yapalım evet öenrilerinizi bekliyorum..psikolojik değerlendirmeleriniz varsa onlarla beraber önerilerinizi değerlendirelim hep beraber ortak bir noktada buluşalım olmadı yazı tura yaparız ama biz uyumumuzla buluruz bir gün inanıyorum ben
herkes bugün müsait olunca yaşını boyunu kilosunu bu topiğe başlama diyete başlama olarak kabul ediyoruz
buraya başlama kilonuzu.son kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın not alacağım kızlar ben teknik biriyim

bu arada benim dün menüm
sabah ılık su
kahvaltı 8.30
iki yumurta
kk peynir
yeşillik
ekmek yok
ara
iki avuç beyaz leblebi
15.30
beş parça kanat iki kaşık bulgur pilavı
19.00
bir kase çorba
8 kaşık taze fasülye

bu sabah ılık sukahvaltı
09.00
bir sucuklu yumurta
bir dilim beyaz ekmek

Internete baya var tarifi

500 ml sıcak suda 2 pkt yeşil çay derlenip, yarım kimin sıkılıp bu son ilave ediliyor ve gün içinde içiliyor

Ödem atmaya yardimci

merhaba ben de bir buşuk yıldır diyet yapmaya çalışıyorum normalde 50-55 arası iken aniden kilo aldım 5 yıldır k,iloluyum doğum sonrası diyetisyenle 8k,lo filan verdim bir yıldır 61*64 gidip geliyorum 61e dşüp ondan sonrası gitmiyor geri 64e çıkıyorum bir aydır ciddi anlamda cuma grubunda diyet yapıyorum gecen hafta 61.6 gördüm iki gün sonra 62.5 tartı yanlış desem bu hafta yine vermem gerekirdi ben bu noktayı nasıl kırmalıyım ip falan da atlıyorum akşam 6dan sonra hiç yemiyorum sadece su

Ben hemen söyleyeyim boyum 170 başlangıç kilom 83.2 idi ozel gunum dun bitti ve bugun tartildim 81.7 ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…