evvvet başlıyoruz

Plankte birden yuklenmek yanlişmış canım.önce 20 sonra 25 sonra 30...şeklinde yavaş yavaş artırdım ben.ve göbek sıfır.şimdi planki birakmıyorum ama basenler ve bacaklar icin iç dış ve squat yapıcam...inşallah faydası olur

hemde nasil 46 bedene giremezken 38 beden pantolonlara birazcik zorlayarakda olsa girmeye basladim,en güzeli baskalarinin tepkisini görmek, gecenlerde bir süredir görmedigim birisi sizin yariniz nerde diye sordu
Ay harika bir dygu bilmezmiyim...oğlumda doguma 93 kilo gittim.ilk yıl 72-73 kiloya indim.simdi 63 civarıyim.ve öyle sözleri ben de cok duydum...

Göbek sıfır derken kilon kaç senin ve kaç kiloda basladin ne zamndır plank yapıyorsun ki

ben yapamiyorum o hareketleri bir gün yapsam iki nci gün sikilip birakiyorum

Yaaa 50 kilo ve sürekli spor yapan biriyken evlendikten sonra bu hale geldigim için kendimden nefret ettigim zamanlar çok oldu...ama artik eski durumuma inşallah dönmeye ve sporu hayatımdan çıkarmamaya kararlıyım inşallah

Göbek sıfır derken kilon kaç senin ve kaç kiloda basladin ne zamndır plank yapıyorsun ki
Kilom 63 canım ama dedigim gibi basen ve bacaktan aldım.o yüzden bacak hareketlerine yükleniyorum.bölgesel problem...plankı 3aydir filan yapıyorum.bazen aksıyor ama güvenin bana gerçekten faydalı...vücut toplanıyor.yani arkadaslarım sen 60kilo yoksun diyorlar

Göbeğin plank sayesinde mi gitti acaba ya benim baya göbeğim var da oranın yağını azaltmalisin denildi ondan soruyorum biraz hız vermiş olurum duruma

Arkadşım mekik filan fayda etmedi bana...kesinlikle plank fayda etti.pesetme bak gerçekten 1 ayda farki farkediceksin karnında.internetten harekete iyice bak canım.ben klasik düz olan plankı yapıyorum.ceşitleri var..yan plank gibi..ona gecicek kadar güclenmedim.55 olunca inşallah..

Anladım teşekkür ederim yardımın için yapacağım inşallah bakalım yarın başlıyorum o zaman ben hayırlı olsun

Başta çok zorlayabilir ama kalabildiğin kadar kal...ertesi gün bir kaç sn fazla...ben ilk başta 1dk durulur mu imkansız diyordum.şimdi set yapmadan 1.5 dk duruyorum.52 kilo arkadaşım 5dk ya çıkmış.bu kilolar bahara kadar gidicek inşallah canım

ben yapamiyorum o hareketleri bir gün yapsam iki nci gün sikilip birakiyorum
Haklısin baslarda sıkicı geldi bana da ama sonraları kendimi gaza getirmeye çalıştım.bakalım bugün kaç saniye durucam diye...sonucta spor yapalim da önemli olan o canim...insallah bu mücadeleden hepimiz galip çıkarız.

Gününüz aydın olsun arkadaslaraz kalorili güzel bir gün diliyorum.
Sabah kahvaltim:5 zeytin 1 yumurta 3 adet topik peynir yarım dilim tambuğday ekmeği...
Bu arada tartılma gunüne karar verildi mi yarın tartılıyor muyuz

Bence yarın tartılabiliriz ama benim tartım gerçekten bozuk galiba çünkü 1 kg fazla 1 kg eksik eksik tartıyor hem de on saniye arayla o yüzden bugün gidip değiştirmeyi düşünüyorum yani verdiğim rakam tamamEn farklı cıkabilir tartı bozuk olduğu için aslında kendimi aynada çok iyi hissediyorum Ama demekki tartıya yansımadı

4 kişinin durumu
bhr 89 boy 1.70 başlama 83.2 gncl 81.7
huzur verme yolunda boy 1.65 başlama 77.6 jedef 65 güncel???
trol boy 1.60 başl 68.2 hedef 56 gncl 64.9
bayar boy 1.62 kilo 63 hedef 54
sehraa boy 1.63 başlama 71.4 hedef 59 gncl 70.1

evet yanlışlık olan varsa uyarsın çünkü tablo yapacağım
o zman ortak karar olarak cumartesi sabahları tartı günü yapıyoruz..ve eşlimizden geldiğince bu hafta birbirimizin menülerini eleştiriyoruz olumlu ya da olumsuz ..gözden kaçırmıyoruz menüleri..ben bazen menü paylaşamadım ama dediğim gibi çok yoğundum bu hafta işyeri düzeni ile alakalı mimarlar vs her şeyle ben ilgilendim
dünkü menüm
sabahı yazmıştım ekmek bir dilim ve sucuklu yum
ara iki minik kuru pasta tuzlu malesef
öğle
15.30 bir tabak güveç bir kaşık pilav avuç kadar ekmek pide
akşam 21.00
bir portakal bir avuç çekirdek
düzene gireceğim inşallah
yarın 6lı bişey görsem keşke ne mutlu olurum ama bakalım

ben evlendiğimde bile daha kilolouydum ama burda 56,5 a düştğüm canım diyet ve sporla ama şi,mdi sadece diyet..yürüyüşe başlayacağım inşaallah

Benim şu an ki hedefim 75 olmak bi kac ay once 74 de dustum ve sonra geri 10 kilo aldim pismanim insallah bu kez verecegim inat edip birlikte verelim ya birbirimizi destekleriz
yaptıysan yine yaparsın..yapacağız beraber canım

Destekleriz tabiki ben aksam menusunu az yiyim erken yiyim dedim ama suan acıktım mesela
acıkınca ayran ya da su iç ya da tarçınlı karıştır iç ya da ye canım

aksam menüm 7de
haslanmis karnibahar
bir dilim beyaz peynir
yarim elma
mesela bilinçli mi yarım elma yedin yani biri neden tamalamadın ne durdurdu elma diyip geçmdedin mesela mantığın ne oldu??

süper fikir

Tabagımda gunes actıı
Bir de görmediginiz 2 kasık yogurtlu ıspanak ekmek yok

Eklentiler

• IMG_3032.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 42
Arada böyle guzel tabaklar yapınca fotograyalık bence benim cok hosuma gitti gencler

selam sehraa sabahlari kizimin beslenme cantasina genellikle elmayi dilimleyerek koyuyorum bazen bir iki dilim kaliyo iste o kalanlari yiyorum yani kesinlikle bilincli degil

sabah 7de
iki kasik yulaf 3 kasik meyveli yogurt ve 4 cevizi karistirip yedim
ögle 12 de
yumurtali ispanak
sade türk kahvesi

Bugun hurma diyeti yapıyorum detoks gibi bir günlük

Sabah 5 hurma yedim
Öğlen 5 hurma 1 er kase yoğurtlu
Ara yaptım şimdi 2 kayisiyla
Akşam da 5 hurma yeyip, 2 hurma ile yatmadan ara ogün yapacağım

Onemli olan yag dan verip kastan almak. Ayna da farki goruyorsan basarili yolsasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…