Ay harika bir dygu bilmezmiyim...oğlumda doguma 93 kilo gittim.ilk yıl 72-73 kiloya indim.simdi 63 civarıyim.ve öyle sözleri ben de cok duydum...hemde nasil 46 bedene giremezken 38 beden pantolonlara birazcik zorlayarakda olsa girmeye basladim,en güzeli baskalarinin tepkisini görmek, gecenlerde bir süredir görmedigim birisi sizin yariniz nerde diye sordu
Göbek sıfır derken kilon kaç senin ve kaç kiloda basladin ne zamndır plank yapıyorsun kiPlankte birden yuklenmek yanlişmış canım.önce 20 sonra 25 sonra 30...şeklinde yavaş yavaş artırdım ben.ve göbek sıfır.şimdi planki birakmıyorum ama basenler ve bacaklar icin iç dış ve squat yapıcam...inşallah faydası olur
ben yapamiyorum o hareketleri bir gün yapsam iki nci gün sikilip birakiyorumKizlar valla yazışmalara zor yetişiyorum...plank hareketini öneriyorum canım...hergün düzenli yaptım ve kollarım inanılmaz topladı ve inceldi.yani kas yapmadan hallediliyor.başlarda 20 sn zor duruyordum.simdi rahat 90 sn durabiliyorum.mekik hareketinden 5 kat daha faydalı diyorlar.vücudunda bir çok kas çalışıyor.mesela istediğim kiloya inemediğim halde şimdiki kilomdan en az 5 kilo az gösterdiğimi düşünüyor arkadaşlarim.harika bir hareket belki duymuşunuzdur.bazen günde 45+45+45 sn 3 set yaptığım da oluyor.
Kilom 63 canım ama dedigim gibi basen ve bacaktan aldım.o yüzden bacak hareketlerine yükleniyorum.bölgesel problem...plankı 3aydir filan yapıyorum.bazen aksıyor ama güvenin bana gerçekten faydalı...vücut toplanıyor.yani arkadaslarım sen 60kilo yoksun diyorlarGöbek sıfır derken kilon kaç senin ve kaç kiloda basladin ne zamndır plank yapıyorsun ki
Göbeğin plank sayesinde mi gitti acaba ya benim baya göbeğim var da oranın yağını azaltmalisin denildi ondan soruyorum biraz hız vermiş olurum durumaKilom 63 canım ama dedigim gibi basen ve bacaktan aldım.o yüzden bacak hareketlerine yükleniyorum.bölgesel problem...plankı 3aydir filan yapıyorum.bazen aksıyor ama güvenin bana gerçekten faydalı...vücut toplanıyor.yani arkadaslarım sen 60kilo yoksun diyorlar
Anladım teşekkür ederim yardımın için yapacağım inşallah bakalım yarın başlıyorum o zaman ben hayırlı olsunArkadşım mekik filan fayda etmedi bana...kesinlikle plank fayda etti.pesetme bak gerçekten 1 ayda farki farkediceksin karnında.internetten harekete iyice bak canım.ben klasik düz olan plankı yapıyorum.ceşitleri var..yan plank gibi..ona gecicek kadar güclenmedim.55 olunca inşallah..
Haklısin baslarda sıkicı geldi bana da ama sonraları kendimi gaza getirmeye çalıştım.bakalım bugün kaç saniye durucam diye...sonucta spor yapalim da önemli olan o canim...insallah bu mücadeleden hepimiz galip çıkarız.ben yapamiyorum o hareketleri bir gün yapsam iki nci gün sikilip birakiyorum
ben evlendiğimde bile daha kilolouydum ama burda 56,5 a düştğüm canım diyet ve sporla ama şi,mdi sadece diyet..yürüyüşe başlayacağım inşaallahHedefin ne dusunuyorsun ben 65 diyorum kendime ama dogumdan sonra 86 tıydım sonra gectigimiz nisana kadar verdim 75 e kadar indim simdi tekrar basladım 77.6 ile bakalım cok zor gidiyor artık hedef 65 ama onu en son nezaman gördüm hatırlamıyorum bile
yaptıysan yine yaparsın..yapacağız beraber canımBenim şu an ki hedefim 75 olmak bi kac ay once 74 de dustum ve sonra geri 10 kilo aldim pismanim insallah bu kez verecegim inat edip birlikte verelim ya birbirimizi destekleriz
acıkınca ayran ya da su iç ya da tarçınlı karıştır iç ya da ye canımDestekleriz tabiki ben aksam menusunu az yiyim erken yiyim dedim ama suan acıktım mesela
mesela bilinçli mi yarım elma yedin yani biri neden tamalamadın ne durdurdu elma diyip geçmdedin mesela mantığın ne oldu??aksam menüm 7de
haslanmis karnibahar
bir dilim beyaz peynir
yarim elma
süperbasarabilirsin kesinlikle hedefe en uzsk kisiyim diye düsünme, bence kendine önncelikle haftalik ve aylik hedefler koy, mesela haftada bir kilo ayda dört kilo gibi, ben öyle yaparak 97 den 62 ye yaklasik alti bucuk yedi ay gibi bir sürede indim
Onemli olan yag dan verip kastan almak. Ayna da farki goruyorsan basarili yolsasin canimBence yarın tartılabiliriz ama benim tartım gerçekten bozuk galiba çünkü 1 kg fazla 1 kg eksik eksik tartıyor hem de on saniye arayla o yüzden bugün gidip değiştirmeyi düşünüyorum yani verdiğim rakam tamamEn farklı cıkabilir tartı bozuk olduğu içinaslında kendimi aynada çok iyi hissediyorum Ama demekki tartıya yansımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?