- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
merhaba ben de bir buşuk yıldır diyet yapmaya çalışıyorum normalde 50-55 arası iken aniden kilo aldım 5 yıldır k,iloluyum doğum sonrası diyetisyenle 8k,lo filan verdim bir yıldır 61*64 gidip geliyorum 61e dşüp ondan sonrası gitmiyor geri 64e çıkıyorum bir aydır ciddi anlamda cuma grubunda diyet yapıyorum gecen hafta 61.6 gördüm iki gün sonra 62.5 tartı yanlış desem bu hafta yine vermem gerekirdi ben bu noktayı nasıl kırmalıyım ip falan da atlıyorum akşam 6dan sonra hiç yemiyorum sadece su
Supersin bahar bak gitmeye başlamış bileninsan verebildigini gördğkce motive oluyor zaten tebrik ederim aynen devam o yemedigimiz seyler giyebildğimiz seyler olarak geri dönecek inş bizeBen hemen söyleyeyim boyum 170 başlangıç kilom 83.2 idi ozel gunum dun bitti ve bugun tartildim 81.7 ciktim
Internete baya var tarifi
500 ml sıcak suda 2 pkt yeşil çay derlenip, yarım kimin sıkılıp bu son ilave ediliyor ve gün içinde içiliyor
Ödem atmaya yardimci
bu sabah ılık sukahvaltı
09.00
bir sucuklu yumurta
bir dilim beyaz ekmek
süpersin gerçekten haftada üç kg vermene hiç şaşırmamak gerek..aynen devam canım yanındayız..
patates mümkün olduğunca yeme canım.akşam da o sağlıksız şeyden az yemişsin tebrik.ama yerine çorba içsen ya da yemek daha iyi ollur metabolizma için
buna güldüüm hakikaten demekki doğru yoldasın tatlım
o ne ki ya dükkan birası ilk kez duyuyorum
harikasın
aynen görüntüde incelme var herkes zayıflamışssın diyor o zaman sabredicem mutlaka kırılacaktırBelki sporu arttırsanız bir faydası olurmu acaba bir de öncesinde bir kilo verme döneminiz olmuş artık giderek azalıyor veriş hızı bende dogumdan sonra 7-8 kilo verdim suan gram gram inemiyorum asagıya malesef spor yapıp sporla destekliyorum gram olarka farketmese de görüntü sıkılasma olarak mutlka farkedşyor bir hafta da bile
Birlikte kırarız inşaynen görüntüde incelme var herkes zayıflamışssın diyor o zaman sabredicem mutlaka kırılacaktır
Ogle yemegim
Karnibahar 1 kofte 1 dl ekmek
Ara
Elma
Akşam
Yeşil fasulye yapıyorum. Yanına da pacanga böreği yapacağım eşimin canı istemiş, ekmek niyetine 1 tane yerim
o dukan birasi olmasinKahvaltim yumurta 5 zeytin peynir kozlenmis biber 2 dilim ekmek
Şimdi dükkan birası yapıyorum onu içeceğiz gün boyu
o dukan birasi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?