evvvet başlıyoruz

Belki sporu arttırsanız bir faydası olurmu acaba bir de öncesinde bir kilo verme döneminiz olmuş artık giderek azalıyor veriş hızı bende dogumdan sonra 7-8 kilo verdim suan gram gram inemiyorum asagıya malesef spor yapıp sporla destekliyorum gram olarka farketmese de görüntü sıkılasma olarak mutlka farkedşyor bir hafta da bile

Ben hemen söyleyeyim boyum 170 başlangıç kilom 83.2 idi ozel gunum dun bitti ve bugun tartildim 81.7 ciktim
Supersin bahar bak gitmeye başlamış bileninsan verebildigini gördğkce motive oluyor zaten tebrik ederim aynen devam o yemedigimiz seyler giyebildğimiz seyler olarak geri dönecek inş bize

Saabah menusu
1 cvz
2 kayısı
1 zeytin
Domates salatalık
Uc catal ıspanaklı mısır unlu kek

Ara ogun
Beyaz cay
Kuruuzum az kabak cekirdegi

Öğlen
3 kasık yogurtlu ıspanak
Az yaglı salata

Haklısın sehraa patatesinden az yemeye calıştım ama tokluk versin diye az ucundan yemiş olabilirim daha dikkat edicem patatese onun icin de de nişasta var sonucta :/

aynen görüntüde incelme var herkes zayıflamışssın diyor o zaman sabredicem mutlaka kırılacaktır

boy 1.60
baslangic kilo 68.2
hedef 56
busabah 64.9

sabah 7de
bir yumurta
beyaz peynir
bir avuc cerez
bir mandalina
ögle 12de
tavuklu salata
yarim elma
sade türk kahvesi

Ogle yemegim
Karnibahar 1 kofte 1 dl ekmek

Ara
Elma

Akşam
Yeşil fasulye yapıyorum. Yanına da pacanga böreği yapacağım eşimin canı istemiş, ekmek niyetine 1 tane yerim

Ogle yemegim
Karnibahar 1 kofte 1 dl ekmek

Ara
Elma

Akşam
Yeşil fasulye yapıyorum. Yanına da pacanga böreği yapacağım eşimin canı istemiş, ekmek niyetine 1 tane yerim

Ahh ahh pacangaa ellerine saglık nefis olur eminim aslında yemesen daha iyi olur ama bir anda iraden cok zorlanacak öyle de

öğle yemeğim:1 kase tavuklu yeşil salata içinde 1 tane ceviz,3 kaşık yoğurt 1 tane hurma
ara.1 tane greyfurt
akşam yemeğim belli:balık buğulama ve patlıcan közleme

boy:1.62
şimdiki kilo:63
ulaşmak istediğim kilo 54 dua:

ben salı başladım ama cumartesi günü tartılma günü olsun diyorsanız uyarım kızlar...

anladım bu karışımı ben yazın 10 gün civarında kullandım.faydası oldu mu bilemedim.çünkü bunun yanında 1 gün yürüyüş 1 gün plates şeklinde haftanın 6 günü spor yapıyordum.zaten 72-733 lerden 60 a indim bu sayede..tam hız devam ediyordum.54-55 e inmek için ama 3 kilosunu aldım.sizinle kaldığım yerden devam edicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…