evvvet başlıyoruz

Ya bende şişe gezdiremiyorum bir de plastik ürünleri pek sevmem tam bir cam asigiyim mutlaka bardakta tüketmek isterim hepimizin tarzı farklı işte ama sonuç mutlu etsin yeter

Evet kesinlikle öyle cam saglıktır ben cocukların peşinde pratik kolay beni sonuca ulastıracak bir yöntem bunu bulmultum senn ki en iyisi

Aynen ben aksam hafif olsun desem de ıspanagı kavuruyorum bi guzel soganla ustune yogurt yogurdun icin de az da olsa tuz belkş de bunlar yavaslatıyor bizi dimi bahar
Ya valla bende anlamadım onu soracaktım şimdi nasıl bir diyet uyguluyor diye bende tiroid felan var insulin direnci var zor veriyorum karatay yapmaya çalışıyorum ama doyuruyorum kendimi çok ac kalmıyorum açıkçası ben yemek yemekten zevk alanlardanim hep gözümü de gönlümü de doyuracak şekilde beslendim ama hareket spor sayesinde almıyordum 2 yıldır hareket azalınca kilo arttı bende

yaa buaksam yemek hazirlamaya vaktim olmadi esim cocuklarla hamburger menü yedi bende aslinda yogurtla karnibahar yiyecektim ama evde yogurt yoktu onedenle uyduruktan bir menü yaptim kendime
Valla uyduruk muyduruk gayet saglıklı hafif olmuş keske bizim menulere sen eleştiri yapsan da kendimize ceki duEn versek cunli ciddi bir mesafe kat edip gelmişssin buralara trollis

her 5 kiloda bir duraksadi nerdeyse ozaman biraz farkli ve biraz daha fazla yedim hani metabolizmayi sasirtin diyorlar ya onun gibi, sonra kilo vermeye baslayinca tekrar devam ettim ama hergün spor yaptim

Evet kesinlikle öyle cam saglıktır ben cocukların peşinde pratik kolay beni sonuca ulastıracak bir yöntem bunu bulmultum senn ki en iyisi
Çocuk olunca sanırım daha çok pratik ve güvenli olan seçiliyor bende çocuk yok ama eşim de bende gayet sakarizdir baya kırdık ama olsun canımız sağolsun

her 5 kiloda bir duraksadi nerdeyse ozaman biraz farkli ve biraz daha fazla yedim hani metabolizmayi sasirtin diyorlar ya onun gibi, sonra kilo vermeye baslayinca tekrar devam ettim ama hergün spor yaptim
Spor derken neler yaptın ben şu an kilom fazla diye sadece yürüyüş yapip kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum ardından platese başlayacağım ama bakalım

Aynen hareket spor kosturmaca en iyi diyet oluyor kilolara ama trollis farklı birşey yapıyprdur belki ondan dinleyelim bir de

Ooo yiyerek sasırtmaya can kurban oyleyse

Spor derken neler yaptın ben şu an kilom fazla diye sadece yürüyüş yapip kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum ardından platese başlayacağım ama bakalım
ben heraksam crosstrainer de spor yaptim eger cok yorgunsam yapamiyorsam ip atladim ve kollarimda sarkiklik olmasin diyede iki günde bir dambilla calistim

Aynen hareket spor kosturmaca en iyi diyet oluyor kilolara ama trollis farklı birşey yapıyprdur belki ondan dinleyelim bir de
farkli birsey yapmadim sadece ekmek pilav yemedim buna bulgur pilavida dahil.ilk birkac ay meyvede yemedim. sabahlari genelde karatay kahvaltisi yaptim ama kilo vermem yavasladiginda yada durdugunda sabah yedigim cevizi bademi yemedim, yemeklere az yag koydum,acikcasi hepimizin bildigi seyleri yaptim

ben heraksam crosstrainer de spor yaptim eger cok yorgunsam yapamiyorsam ip atladim ve kollarimda sarkiklik olmasin diyede iki günde bir dambilla calistim
Kizlar valla yazışmalara zor yetişiyorum...plank hareketini öneriyorum canım...hergün düzenli yaptım ve kollarım inanılmaz topladı ve inceldi.yani kas yapmadan hallediliyor.başlarda 20 sn zor duruyordum.simdi rahat 90 sn durabiliyorum.mekik hareketinden 5 kat daha faydalı diyorlar.vücudunda bir çok kas çalışıyor.mesela istediğim kiloya inemediğim halde şimdiki kilomdan en az 5 kilo az gösterdiğimi düşünüyor arkadaşlarim.harika bir hareket belki duymuşunuzdur.bazen günde 45+45+45 sn 3 set yaptığım da oluyor.

Bu arada süper vermişsin arkadaşım tebrikler.inanılmaz değişmişindir.35 kilo.

Bildiğimiz şeyler ama uygulamak sıkıntı işte insan nefsini tutamıyor ki

Katıliyorum baharcim.herşeyi o kadar iyi biliyoruz ki..vücudumuzu iyi tanıyoruz.nefis cok zor bir imtihan.kararlılık cok önemli galiba.herşey beyinde bitiyor.

Ben bir gece yaptım mekik squat ve plank 2 set yaptım planki hatta 1 er dk yaptım ama dayandım hatta esimle bırlıkte yaptik esim plank yapamadi zor geldi ama bana sıkıntı vermedi sonra ertesi gün baya kas ağrısı yaşadım bıraktım demek gucsuzum diye

Katıliyorum baharcim.herşeyi o kadar iyi biliyoruz ki..vücudumuzu iyi tanıyoruz.nefis cok zor bir imtihan.kararlılık cok önemli galiba.herşey beyinde bitiyor.
Hani bi söz var ya" yaşamak için yiyenler ve yemek için yaşayanlar " sanırım bir süredir ikinci kısmı yaşıyorum başka şeyden o kadar zevk almıyorum

Bu arada süper vermişsin arkadaşım tebrikler.inanılmaz değişmişindir.35 kilo.
hemde nasil 46 bedene giremezken 38 beden pantolonlara birazcik zorlayarakda olsa girmeye basladim,en güzeli baskalarinin tepkisini görmek, gecenlerde bir süredir görmedigim birisi sizin yariniz nerde diye sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…