Canim önceden yaptın mi bu diyeti..mzor görünüyorBugun hurma diyeti yapıyorum detoks gibi bir günlük
Sabah 5 hurma yedim
Öğlen 5 hurma 1 er kase yoğurtlu
Ara yaptım şimdi 2 kayisiyla
Akşam da 5 hurma yeyip, 2 hurma ile yatmadan ara ogün yapacağım
Tebrikler menünü cok beğendim canimsabah 7de
iki kasik yulaf 3 kasik meyveli yogurt ve 4 cevizi karistirip yedim
ögle 12 de
yumurtali ispanak
sade türk kahvesi
Yaa cok guzel bir diyet bu diyet olarak degil de dah dogrusu maddi manevi arınma icin uygulanıyor bildigim kadarıyla 21 gun yapılanı en iyisi tabi insan col farklı blyutlara ulasıyormus zamanlaBugun hurma diyeti yapıyorum detoks gibi bir günlük
Sabah 5 hurma yedim
Öğlen 5 hurma 1 er kase yoğurtlu
Ara yaptım şimdi 2 kayisiyla
Akşam da 5 hurma yeyip, 2 hurma ile yatmadan ara ogün yapacağım
Bence cok guzel bir menu oglen icin bayar35 yarın dilim ekmekle de kendini frenlemişsin bu da guzel birşey insan yemeye yemeye alışıyor böyşe doymaya da dimi ben eskiden yediklerimi dusunuyorum da ohoo cocukları uyutur kendime koca bir tost yapar yanına da bi kahve cay demlerdim tatlı niyetine bi buskuvi sevdigim programı da actımmı benim ögle tatilim olurduBu öğlenki menüm...1 küçük kase potakalli limonlu kereviz..1 kücük kase yoğurtlu patlıcan közleme ve yarım dilim tam buğday ekmeği...düsüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...bazen geç okuyorum yazdıklarinızı.bugün de nöbetçiyim bosluk yakaladim cok şüküryeşil çayimı iciyorum simdi de
Görüyorum da tartı beni sinir etti ya 10 saniye icinde bir kilo fazla bir kilo eksik gösterince dogruluguna inanamıyorum tabiOnemli olan yag dan verip kastan almak. Ayna da farki goruyorsan basarili yolsasin canim
4 kişinin durumu
bhr 89 boy 1.70 başlama 83.2 gncl 81.7
huzur verme yolunda boy 1.65 başlama 77.6 jedef 65 güncel???
trol boy 1.60 başl 68.2 hedef 56 gncl 64.9
bayar boy 1.62 kilo 63 hedef 54
sehraa boy 1.63 başlama 71.4 hedef 59 gncl 70.1
evet yanlışlık olan varsa uyarsın çünkü tablo yapacağım
o zman ortak karar olarak cumartesi sabahları tartı günü yapıyoruz..ve eşlimizden geldiğince bu hafta birbirimizin menülerini eleştiriyoruz olumlu ya da olumsuz ..gözden kaçırmıyoruz menüleri..ben bazen menü paylaşamadım ama dediğim gibi çok yoğundum bu hafta işyeri düzeni ile alakalı mimarlar vs her şeyle ben ilgilendim
dünkü menüm
sabahı yazmıştım ekmek bir dilim ve sucuklu yum
ara iki minik kuru pasta tuzlu malesef
öğle
15.30 bir tabak güveç bir kaşık pilav avuç kadar ekmek pide
akşam 21.00
bir portakal bir avuç çekirdek
düzene gireceğim inşallah
yarın 6lı bişey görsem keşke ne mutlu olurum ama bakalım
ben evlendiğimde bile daha kilolouydum ama burda 56,5 a düştğüm canım diyet ve sporla ama şi,mdi sadece diyet..yürüyüşe başlayacağım inşaallah
yaptıysan yine yaparsın..yapacağız beraber canım
acıkınca ayran ya da su iç ya da tarçınlı karıştır iç ya da ye canım
mesela bilinçli mi yarım elma yedin yani biri neden tamalamadın ne durdurdu elma diyip geçmdedin mesela mantığın ne oldu??
süperfikir
Canim önceden yaptın mi bu diyeti..mzor görünüyor
Yaa cok guzel bir diyet bu diyet olarak degil de dah dogrusu maddi manevi arınma icin uygulanıyor bildigim kadarıyla 21 gun yapılanı en iyisi tabi insan col farklı blyutlara ulasıyormus zamanla
Nasıl gidiyor peki bize de soyle sonuçlarıEvet yapmıştım ama 3 ogün değil iki ogün olarak yaptım.
21 değil canim 7 gün yapıp 21 bu Ara olarak hatırladım ben de
Yemek değil sadece hurma yoğurt olduğu için, insan yemek yemeği özlüyor,Nasıl gidiyor peki bize de soyle sonuçları
süper olurArkadaslar aksam ıcın eşim cocukları hamburger yemeye götğrmek istiyor sizce ben ne yapmalıyım sadece tavuk soyleyip yanına da ayran içsem nasıl olur
Ay cok teşekkürederim kafam karısıktı evde fasulye yiyip de mi gştsem dedim de dısaı cıkıyorız onlar yiyip ben bakınca olmazdısüper olur
Süpersin arkadaşım...bu enerjine nazar değmesin.bu gidişle en hızlı kilo verenler arasında olucaksın.maşallahBugunun sporunu da yazayım gitmeden
40 dk 4 km kosubandında kosu
Leslie 1 mil
50 yarım karın mekik
100 sag iç bacak
100 sol ic bacak
100 sırt eritme hareketi
100 bel eritme hareketi
100 bisiklet hareketi
bir günlük kacamaktan birsey olmaz bayagi spor yapmistin zaten. önemli olan nasil olsa yedim bugün deyip baska seylere saldirmaman yani tek ögünlük kacamakla kalmamAksam menusu ( biraz kacamak var ama )
10 adet baharatlı tavuk cıtır
1 ayran
Evet ya haklısın hiş kacamak yapmış gibi hissetmiyorum zaten ekmek yok kola yok ya bir parmak uzunlugunda minicik tavuk parcalarıbir günlük kacamaktan birsey olmaz bayagi spor yapmistin zaten. önemli olan nasil olsa yedim bugün deyip baska seylere saldirmaman yani tek ögünlük kacamakla kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?