evvvet başlıyoruz

Bugun hurma diyeti yapıyorum detoks gibi bir günlük

Sabah 5 hurma yedim
Öğlen 5 hurma 1 er kase yoğurtlu
Ara yaptım şimdi 2 kayisiyla
Akşam da 5 hurma yeyip, 2 hurma ile yatmadan ara ogün yapacağım
Canim önceden yaptın mi bu diyeti..mzor görünüyor

Bu öğlenki menüm...1 küçük kase potakalli limonlu kereviz..1 kücük kase yoğurtlu patlıcan közleme ve yarım dilim tam buğday ekmeği...düsüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...bazen geç okuyorum yazdıklarinızı.bugün de nöbetçiyim bosluk yakaladim cok şüküryeşil çayimı iciyorum simdi de

Bugun hurma diyeti yapıyorum detoks gibi bir günlük

Sabah 5 hurma yedim
Öğlen 5 hurma 1 er kase yoğurtlu
Ara yaptım şimdi 2 kayisiyla
Akşam da 5 hurma yeyip, 2 hurma ile yatmadan ara ogün yapacağım
Yaa cok guzel bir diyet bu diyet olarak degil de dah dogrusu maddi manevi arınma icin uygulanıyor bildigim kadarıyla 21 gun yapılanı en iyisi tabi insan col farklı blyutlara ulasıyormus zamanla

Bence cok guzel bir menu oglen icin bayar35 yarın dilim ekmekle de kendini frenlemişsin bu da guzel birşey insan yemeye yemeye alışıyor böyşe doymaya da dimi ben eskiden yediklerimi dusunuyorum da ohoo cocukları uyutur kendime koca bir tost yapar yanına da bi kahve cay demlerdim tatlı niyetine bi buskuvi sevdigim programı da actımmı benim ögle tatilim olurdu
Amaa simdi ne yapıyorum cocukları uyutup doooogruca kosubandına gidiyorum ki onlar uyanana kadar 40 dk kosayım terleyim diye hey gidi gunler nerden nereye

Sehraa ben sana guncel halimi söylemek isterdim ama malesef tartının azizliğine ugradım nerdeyşm nereye gidiyorum ondan bile haberim yok baslangıc kilom bile yanlış olabilir hatta :/ bugun degiştirip yarın sabah tartılıp haber vericem size duruma göre yarın baslamıs da sayaniliriz yani beni yuksek cıkarsa

Sabah kahvaltısı

2 haslanmıs yumurtadan salata ( maydonoz dereotu taEsogan az yag bol limon
1 salatalık
1 kayısı
1 coktahıllı ekmek

Ara
Yeailcay + 4 kuruuzum bir ceviz

Oglen
Pancar salatası + bir portakal
2 kasık yogurtlu ıspanak

Arkadaslar aksam ıcın eşim cocukları hamburger yemeye götğrmek istiyor sizce ben ne yapmalıyım sadece tavuk soyleyip yanına da ayran içsem nasıl olur

Canim önceden yaptın mi bu diyeti..mzor görünüyor

Yaa cok guzel bir diyet bu diyet olarak degil de dah dogrusu maddi manevi arınma icin uygulanıyor bildigim kadarıyla 21 gun yapılanı en iyisi tabi insan col farklı blyutlara ulasıyormus zamanla

Evet yapmıştım ama 3 ogün değil iki ogün olarak yaptım.

21 değil canim 7 gün yapıp 21 bu Ara olarak hatırladım ben de

Bugunun sporunu da yazayım gitmeden

40 dk 4 km kosubandında kosu

Leslie 1 mil

50 yarım karın mekik
100 sag iç bacak
100 sol ic bacak
100 sırt eritme hareketi
100 bel eritme hareketi
100 bisiklet hareketi

Bugunun sporunu da yazayım gitmeden

40 dk 4 km kosubandında kosu

Leslie 1 mil

50 yarım karın mekik
100 sag iç bacak
100 sol ic bacak
100 sırt eritme hareketi
100 bel eritme hareketi
100 bisiklet hareketi
Süpersin arkadaşım...bu enerjine nazar değmesin.bu gidişle en hızlı kilo verenler arasında olucaksın.maşallahvalla bugünki nöbetten sonra spora halim olurmu bilemem...akşam yemeğimi bildireyim:
2 kepçe acılı tarhana
1küçük kase yoğurt
1 yemek kaşığı mantı
Ekmek yemedim....

bugün aksam yemegim ögle ile ayni oldu saat 6:30da yumurtali ispanak ve bir mandalina

bir günlük kacamaktan birsey olmaz bayagi spor yapmistin zaten. önemli olan nasil olsa yedim bugün deyip baska seylere saldirmaman yani tek ögünlük kacamakla kalmam
Evet ya haklısın hiş kacamak yapmış gibi hissetmiyorum zaten ekmek yok kola yok ya bir parmak uzunlugunda minicik tavuk parcaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…