evvvet başlıyoruz

Oh ne güzel ben hiç içemedim ve çok fazla kaçamak yaptım akşam da dayanamadım yemek de yedim

Olsuun yarın daha cok icer daha cok spor yapar acıgı kapatırsın ben bugun aksamki menu pekmsaglıklı degil diye sporu suyu arttırmıstım mesela sen de oyle yaparsın sıkma canını

Kahvaltı
İki kk peynir
7zeytin
1yumurta
Salata
Ara
İki avuç beyaz leblebi bir şeker
Öğle 16.00
Bir but dört kaşık iç pilav
Ayran
Bi kase çorba
Bir dilim ekmek
Akşam
İki ısırık kokoreç

Olsuun yarın daha cok icer daha cok spor yapar acıgı kapatırsın ben bugun aksamki menu pekmsaglıklı degil diye sporu suyu arttırmıstım mesela sen de oyle yaparsın sıkma canını
Ayy yarın da misafir olacağım çok zorlaniyorum bugün de misafirdim hep ondan zaten şaştı pusulam yine

69.6yaşasınnnn 6 ları gördüm sıra 5 lerde

Ben hala 77.5 arkadaslar

İlk aldıgım tartı yanlıstı verdigim bilgilendirme ondan yanlış oldu sanırım zira 77.6 idi basşlangıcım o tartıya göre ama 10 gunde 100 gr vermemişimdir heralde
Napalım yine yeni yeniden bu kiloyla başlangıc diyelim
Cok uzuldum ama ne edem

Üzulme bitanem kesinlikle vermisindir...tartının hainligi istehaftaya kesin ne kadar kaybettigini görücez.sakin miralini bozma tan gaz devam

Günaydın kızlar 81.4 o kadar kaçamaga ragmen iyi 300 gr vermisim

Bilmiyorum ya canım sıkldı yemedim icmedim okadar spor okadar su sanki bosuna oldu
Boşuna değildir canım olur mu hiç...lütfen sabır..gör bak haftaya boşuna üzülmüşüm diyeceksin...cok kilo kaybettiğini görüceksin.Beyin gücü ve motivasyon önemli.pozitif düsün

Tum menüyü akşam yemeğinden sonra yazmaya karar verdim kızlar...1 günlük menüme daha rahat bakıcam ...1 hafta boyunca ne yediğime bakmak zor oluyor.kopuk kopuk oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…