- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Boşuna degildir illaki gitmiştir demekki baslangıc kilom daha fazlaydı ki bıyle cıkyor sonuc ama sureci göremememk canımı sıktı bşraz yapacak bşrsey yok spora suya devamBoşuna değildir canım olur mu hiç...lütfen sabır..gör bak haftaya boşuna üzülmüşüm diyeceksin...cok kilo kaybettiğini görüceksin.Beyin gücü ve motivasyon önemli.pozitif düsün
tebrikkkkGünaydin herkese,güncel kilom 64.3
hiç takma geri dönüşün cumartesi günü aslolaln haftaya cumartesi canım aynen devam sakın umutsuzluğa kapılma 2 2 daha 5 etmez daima 4Ben hala 77.5 arkadaslar
İlk aldıgım tartı yanlıstı verdigim bilgilendirme ondan yanlış oldu sanırım zira 77.6 idi basşlangıcım o tartıya göre ama 10 gunde 100 gr vermemişimdir heralde
Napalım yine yeni yeniden bu kiloyla başlangıc diyelim
Cok uzuldum ama ne edem
tebrikler meslektaşım62.7 geldim ben de...salı günü başlamıştim.4 gün için 300 gr fena değil galiba
evet kesinlikle vermişsin yine de ,bizden daha çabuk kilo vereceksin sen bilişyorsun değil miGünaydın kızlar 81.4 o kadar kaçamaga ragmen iyi 300 gr vermisim
kızlar herkes böyle yapsa daha iyi eleştiririz birbirimiziTum menüyü akşam yemeğinden sonra yazmaya karar verdim kızlar...1 günlük menüme daha rahat bakıcam ...1 hafta boyunca ne yediğime bakmak zor oluyor.kopuk kopuk oluyor...
tebrikkkk
hiç takma geri dönüşün cumartesi günü aslolaln haftaya cumartesi canım aynen devam sakın umutsuzluğa kapılma 2 2 daha 5 etmez daima 4
tebrikler meslektaşım
evet kesinlikle vermişsin yine de ,bizden daha çabuk kilo vereceksin sen bilişyorsun değil mi
kızlar herkes böyle yapsa daha iyi eleştiririz birbirimizi
BENCE HARİKA CANIM...TÜM GÜNÜNÜN HARİKA OLMUŞ TEBRİKLERsabah 8de
1 yumurta
iki dilim beyaz peynir
salatalik domates
bir avuc cerez
1 mandalina
ögle 12 de
tavuklu salata
ara ögün
sade türk kahvesi
mate cayi
birkacdilim mandalina
aksam 6 :30
piyaz ve bir bardak ayran
iste bugünki yediklerim
seninkide cok iyi benceBENCE HARİKA CANIM...TÜM GÜNÜNÜN HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER
Harikasın bayar35 spor da yemekler de dolu dolu saglık olmus birazcık daha su icin zorlarsan kendini cok hızlı ilerlersin benceSabah:uyanınca 2 bardak su 1 kayisı
1kk peynir
5 zeytin
Yarim yumurta
1dilim tamb.ekmek
Dereotu maydonoz
Sekersiz cay
Ara:greyfurt
Öğlen:2 kepçe tarhana 1 büyük bardak ayran
Ara:1 hurma,1 kayisi
Akşam:1 porsiyon firinda balık
3kaşık z.yağlı pırasa
SPOR:
100 MEKIK
100 IP ATLAMA
45 DK YÜRÜYÜŞ
50×3 SN PLANK
SU İÇME BAŞARISIZ 1 LT ZOR İÇMİŞİMDİR
Haklısın yarından itibaren su olayına da dikkat edicemahanda hemen gidiyorum yatmadan accik daha içeyimHarikasın bayar35 spor da yemekler de dolu dolu saglık olmus birazcık daha su icin zorlarsan kendini cok hızlı ilerlersin bence
harikasın bu ne spor böyle...bravo canım.kıskandım valla..Diyetin sporun herşey çok mükemmel gönderiyorum.Allah nazardan sakınsın
Teşekkür ederim canım fazla bir şey değil ama buna da sukurTebrikler baharcım
Teşekkür ederim ama benim tiroitrahatsızlığı ve insulin direnci var zor veriyorum kolay gitmiyor yanitebrikkkk
hiç takma geri dönüşün cumartesi günü aslolaln haftaya cumartesi canım aynen devam sakın umutsuzluğa kapılma 2 2 daha 5 etmez daima 4
tebrikler meslektaşım
evet kesinlikle vermişsin yine de ,bizden daha çabuk kilo vereceksin sen bilişyorsun değil mi
kızlar herkes böyle yapsa daha iyi eleştiririz birbirimizi
Süpersin tebrikler tartının gazabı olmasına rağmen güzel bi gün geçirmişsinSabah
Pancar salatası ustune 1.5 yumurta
Yarım portakal
Ara
Sekersiz turk kahvesi
2 kuru kayısı
Oglen
3 kasık yesil fasulye ( patatesleri ayıklanmıs )
3 kasık yogurt
Aksam
Tavuklu salata
Ayran
40 dk kosubndında 4 km kosuldu
50 yRım karın mekik
100 bisiklet hareketi
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
100 sag arka bacak
100 sol arka bacak
100 bel inceltme
Çok güzel beslemişsin neden su tuketmedin ki spor da güzel imreniyorum şu an size yaSabah:uyanınca 2 bardak su 1 kayisı
1kk peynir
5 zeytin
Yarim yumurta
1dilim tamb.ekmek
Dereotu maydonoz
Sekersiz cay
Ara:greyfurt
Öğlen:2 kepçe tarhana 1 büyük bardak ayran
Ara:1 hurma,1 kayisi
Akşam:1 porsiyon firinda balık
3kaşık z.yağlı pırasa
SPOR:
100 MEKIK
100 IP ATLAMA
45 DK YÜRÜYÜŞ
50×3 SN PLANK
SU İÇME BAŞARISIZ 1 LT ZOR İÇMİŞİMDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?