- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ayy diyetlerin korkulu ruyası misafirlikler bahar ben iki haftadır ne kimseyi cagırıyorum ne de gidiyorum biraey yemesem de birilerine ben diyetteyim yiyemememi anlatmak onların ısrarları falan duzene girene kadar bunları yasamak istemedim hiç zor yaniHerkese iyi akşamlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum hedefleri görmeniz dileğiyle :)
Kizlar bugün de kötü bi gün geçirdim bol karbonhidratli ne yazikki ama 10 bin adim attım misafirlikler mahvetti beni umarım yarın düzene girecegim
Ne yazıkki ben memlekete geldim mutlaka birileri çağırıyor olmuyor anlatamıyorsun ama bakalım artık bu hafta ne olacakAyy diyetlerin korkulu ruyası misafirlikler bahar ben iki haftadır ne kimseyi cagırıyorum ne de gidiyorum biraey yemesem de birilerine ben diyetteyim yiyemememi anlatmak onların ısrarları falan duzene girene kadar bunları yasamak istemedim hiç zor yani
Ne yazıkki ben memlekete geldim mutlaka birileri çağırıyor olmuyor anlatamıyorsun ama bakalım artık bu hafta ne olacak
Tmm cnm çok teşekkür ederim.Gel canım buyur hoşgeldin
6-6.5 kilo fazlan varsa kolay verirsin allahın izniyle hiçbirşey degil boyunu kilonu hedefini yazarsan konu sahibi arkadas seni de alır listeye.. biz grupca aksamları menu bildirimi yapmaya karar verdik ama sen yenisin motivasyon icin öğün olarak da paylaşabilirsin.. burda aktif olursan daha cok motive olursunNana929
Fellah köftesinde bulgur oluyor herhalde degil mi lezzetli bir menu ama bşraz yagınfazla olur ve bulgur oldugu icin sisklinlik verir aksam tuketmemeye calış bence canımÖğlen menüm
1 tabak fellah köftesi
1 bardak gece Kızı cayı
Fellah köftesinde bulgur oluyor herhalde degil mi lezzetli bir menu ama bşraz yagınfazla olur ve bulgur oldugu icin sisklinlik verir aksam tuketmemeye calış bence canım
Zaten akşam fazla yemem . Sarmısaklı köfte diğer adi evet bulgur oluyor içinde lezzetli. akşam yemiyeyim diye .şimdi yedim 1 tabak
hosgeldin arkadasim, annem cok güzel yapar o köfteyi biz sikma köftesi deriz ona güzel acili salcali bir sosuda olur,uff annemin yemeklerini özledimÖğlen menüm
1 tabak fellah köftesi
1 bardak gece Kızı cayı
Oooo seninde işin zor yine annene bi şekilde anlatırsın ama benim etrafım şu an çok kayınvalide halalar akrabalar hengi birine laf geçireceksin ki düşün halimi bir de benim sevdiğim şeyleri bilirler yapip öyle çağırıyorlar durumum içler acısı kizlarUu
aah ah memlekete gidenler ve memleketten gelenler benim de yarın annem geliyor tepsi tepsi baklavalar böreklerle
Trollis harikasın yine sebze yemeklerin super aksam icinbugünki yediklerim
sabah 8de
1 yumurta
3 izgara mantar
2 dilim beyaz peynir
salatalik biber
ara ögün
bir portakal
sade türk kahvesi
ögle 12de
iki kasik piyaz ve yogurt
ara ögün
1 elma
mate cayi
aksam henüz yemedim saat 6da yiyecegim
brüksel lahanasi yemegi ve ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?