evvvet başlıyoruz

Ayy diyetlerin korkulu ruyası misafirlikler bahar ben iki haftadır ne kimseyi cagırıyorum ne de gidiyorum biraey yemesem de birilerine ben diyetteyim yiyemememi anlatmak onların ısrarları falan duzene girene kadar bunları yasamak istemedim hiç zor yani

Dün menüm
Sabah
bir sucuklu yumurta
Bir dilim beyaz ekmek
Bir kk peynir
Ara Yeşilçay
Öğle
Avuç kadar(açık avuç:))pide
Bir kase merc çorbası
16.30
Beş kaşık susuz bezelye yemeği
5-6parça arnavut ciğeri iki üç patates kızartması
21.00 bir badem

Evet o halde kendimizi tutuyoruz ve akşama kadar menü yazmayıp akşam yazıp birbirimizi değerlendiriyoruz uyumadan ..kızlar Cumartesi’ye az kaldı hadi bakalım bu hafta tam 1kg veren olacak mı?veren olursa ona bir sürprizim var, ben verirsem eğer, size söylerim ne sürpriz yapacağımı siz de ona muadil bir sürpriz bana yapınnn
Hadi hadi söylim, kim bir kilo verirse ımmmm ne olsaa
Hepimiz aynı saatte buluşup topicte örneğin saat 21.00. Google’da bulduğumuz en güzel resimlerden çiçeklerden bir bukle ile sunacağız o kişiye nasılll

Ne yazıkki ben memlekete geldim mutlaka birileri çağırıyor olmuyor anlatamıyorsun ama bakalım artık bu hafta ne olacak

Bende aranıza katılmak istiyorum 64.3 kiloyum Benide aranıza alın bu kilolarım gitsin hedefim 58 olmak .

Gel canım buyur hoşgeldin

6-6.5 kilo fazlan varsa kolay verirsin allahın izniyle hiçbirşey degil boyunu kilonu hedefini yazarsan konu sahibi arkadas seni de alır listeye.. biz grupca aksamları menu bildirimi yapmaya karar verdik ama sen yenisin motivasyon icin öğün olarak da paylaşabilirsin.. burda aktif olursan daha cok motive olursun Nana929

Tmm cnm çok teşekkür ederim.

Öğlen menüm
1 tabak fellah köftesi
1 bardak gece Kızı cayı

Fellah köftesinde bulgur oluyor herhalde degil mi lezzetli bir menu ama bşraz yagınfazla olur ve bulgur oldugu icin sisklinlik verir aksam tuketmemeye calış bence canım

Zaten akşam fazla yemem . Sarmısaklı köfte diğer adi evet bulgur oluyor içinde lezzetli. akşam yemiyeyim diye .şimdi yedim 1 tabak

bugünki yediklerim
sabah 8de
1 yumurta
3 izgara mantar
2 dilim beyaz peynir
salatalik biber
ara ögün
bir portakal
sade türk kahvesi

ögle 12de
iki kasik piyaz ve yogurt
ara ögün
1 elma
mate cayi

aksam henüz yemedim saat 6da yiyecegim
brüksel lahanasi yemegi ve ayran

Sabah
1 kk peynirden bir yumurta
Domates salatalık marul

Ara
Bir sekersiz turk kahvesi
2 kayısı

Oglen
Bşr tabak kıymalı karbıbahar yemegi
Yarım tarcınlı elma

Aksam
Bir bardak tarcınlı süt

Yarın sabah bir dilim kacamak yapılacagı icin bu aksam böyle olcak kapanıs

Uu

aah ah memlekete gidenler ve memleketten gelenler benim de yarın annem geliyor tepsi tepsi baklavalar böreklerle
Oooo seninde işin zor yine annene bi şekilde anlatırsın ama benim etrafım şu an çok kayınvalide halalar akrabalar hengi birine laf geçireceksin ki düşün halimi bir de benim sevdiğim şeyleri bilirler yapip öyle çağırıyorlar durumum içler acısı kizlar

Iyi aksamlar kızlar
Sabah 11 de
2 çatal peynir
Patates kızartması bir kaç dilim
Salata çeyrek simit ceviz 1 tane 3 tane kuru üzüm
Akşam 16 da
3 kaşık tavuklu pilav
2 kasik kurutmalık kavurması
Yarim bardak ayran
2 dilim ekmek
Ardından ne yazıkki 2 çatal yaş pasta ve 1 tane peynirli börek yedim 2 dilim de portakal menü çok kötü ve bol karbonhidratli oldu farkındayım ama su ve yürüyüşle biraz topladım sanırım ki
Şu ana kadar 2 lt su içtim bir bardak yeşil çay ve 120 dk yürüyüş yaptım şimdi bir bardak daha limonlu yeşil çay ve su içerim 3 lt yi bulur kızlar

Keske hç olmasa ama özel zamanlar yasıyorsun canım evde yalnız kaldıgında daha cok dikkat edersin sıkma canını önemli olan salmamak ne yediginin nasıl dengeleyeceginin farkında olmak nenguzel yurumusshn suyunu içmişsin tebrik ederim seni

Trollis harikasın yine sebze yemeklerin super aksam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…