1 tane yumurta yedim cnm . Evdeydim kızım istedi benimde cnm cekti :) saat 5 şe . Geliyordu yerken yemeğimi suyumu içiyorum arada spor hareket akşamı böyle geçireceğim :)Cumartesi’ye az kaldı aman diyim sabret
kaç tane yumurta yedin ??arada çantana bişey atsaydın ya o çikoyu yemezdin, nerde yedin çikıyu?evdeyse onun yerine süt içebilirdin yoğurt yiyebilirdin ya da dünden kalan fellahı, akşam saat kaçta yedin??o kadar yemezdin öğlen yeseydin
Tmm cnmYarın salı kızlar az kaldı Cumartesi’ye , aç yatın, herkes iki bardak su içip yatsın sabah soracağım ona göre
1 tane yumurta yedim cnm . Evdeydim kızım istedi benimde cnm cekti :) saat 5 şe . Geliyordu yerken yemeğimi suyumu içiyorum arada spor hareket akşamı böyle geçireceğim :)
valla süper e bişey yememişin ki sennnSabah uyanınca saat 8 bşr bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı saat 9.00
Bir dilim börek
Kurutulmus biberli 1 yumurta
Dımates saltalık
1 cay kasıgı bal kaymak
Ara
yesilcay
Öğle saat 2 de ancak yiyebildim
Salata
4 ymk ksgı karnıbahar yemegi
1 kivi
Ara yesilcay
Akşam 7.00
Bir bardak tarcınlı süt
1 kivi
3 bardak Yeşilçay
Spor
50 dk 5 km kosubandında tempolu kosuldu
50 yarım mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 bisiklet
100 ayak sabit saga sola dönerek bel calışma
100sag sol bel calışma
çoook güldüm ya . Süpersin valla . Söz bi daha uymıycam. :)))) çok güzel motive oluyorum . Böyle giderse kilolarda gider işallah :))) bişey sorcxm Emojin yapılmıyor benim klavyede neden cnmBizim de canımız çekiyor biz yiyor muyuz deme kızlarrrr
Bayar huzur verme baharrr trolll
Çömez ya şimdi melek yüklenelim azcıkınismin melek şeytana uyma canım Dostun değil düşmanın nefsin yani sennn ve isteklerinnnn
Kızlar hepinize bu lafım ona göre
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
Nerden giriyorsun topiğe melekimçoook güldüm ya . Süpersin valla . Söz bi daha uymıycam. :)))) çok güzel motive oluyorum . Böyle giderse kilolarda gider işallah :))) bişey sorcxm Emojin yapılmıyor benim klavyede neden cnm
Bu arada Meleğim yazılacağını biliyorum ama espirik olsun diyeNerden giriyorsun topiğe melekim
Ya sabah börek yedim ya cok pişmanım oyuzden 1 km fazla kostum aksam da sütle yatıcam inşvalla süper e bişey yememişin ki sennn
Aç yat şakın şeytana uyma. Zor gelecek ama yarın kesin yarım kilo vermiş olursun
Evet ya cok guzel bir grup olduk dimi ben de cok motive oluyorum yalnız basına olsam bozdugum kacamak yaptıgım cok olurduçoook güldüm ya . Süpersin valla . Söz bi daha uymıycam. :)))) çok güzel motive oluyorum . Böyle giderse kilolarda gider işallah :))) bişey sorcxm Emojin yapılmıyor benim klavyede neden cnm
. Yessss beybi ben çok enerjik ve eğlenceli biriyimdir bak şimdi halay çekiyorum meselaEvet ya cok guzel bir grup olduk dimi ben de cok motive oluyorum yalnız basına olsam bozdugum kacamak yaptıgım cok olurdu
Sehraa ayrıca sen gelince buralar daha da canlanıyor hep gel
Evet ya orda durabilmek varya buyuk bir irade göstergesi bravo sana sehraaa böyle böyle vazgectiklerimizle kilolara da by by diiiceeezah önceden olsa ben de sabahki poğaçaları höpür höpür götürürdüm ama şimdi bi çimdik yedim
Topik sahibi olaraktan hepinize yeteceğim yavru kurtlarım benim
Çok güldüm bu gün ya . Allah'ta sizi güldürsünTopik sahibi olaraktan hepinize yeteceğim yavru kurtlarım benim
Evet haklısın ben de takılırdim ama ancak ....yer gördü canim..bugün nasıl yoğundum valla.sözde okullar kapanıyor ama bizim çocuklar maşallah durmuyor sürekli tenefüslerde soru çözdum.malum 12 ler ...cocugu okuldan al.yemek yap derken şimdi oturdum...bugünum cok da sağlıklı geçmedi...Bizim de canımız çekiyor biz yiyor muyuz deme kızlarrrr
Bayar huzur verme baharrr trolll
Çömez ya şimdi melek yüklenelim azcıkınismin melek şeytana uyma canım Dostun değil düşmanın nefsin yani sennn ve isteklerinnnn
Kızlar hepinize bu lafım ona göre
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?