evvvet başlıyoruz

Bu arada annem bugun cabalarımızın sonucunda duymak istediklerimizden bi cumle söyledi beni görünce kızım zayıflamıssın gören iki cocuk dıgurmus bir kadın demez Tabi kuzguna yavrusu sahin görünürmüş okadar da degil daha cok yolumuz var

duymakta güzel .

DÜN MENÜM
SABAH ILIK SU
KAHVALTI 8.30
1 SUCUKLU YUMURTA
1DİLİM BEYAZ EKMEK
ARA
BİR FİCAN SÜTLÜ KAHVE
ARA
İKİ LOKMA BEYAZ EKMEK
AKŞAM 17.00 BİR TABAK ARNAVUT CİĞERİ
1LAVAŞ(AZCIĞI KALDI)
SALATA

GECE
6 TANE ANTEP FISTIĞI BİR BADEM MALESEF

Gayet iyi canım...tüm gün zaten 2 ana öğün yemişsin zaten

Bende aranıza katılmak istiyorum 64.3 kiloyum Benide aranıza alın bu kilolarım gitsin hedefim 58 olmak .
HOŞGELDİN CANIM..BİZ HEDEFLERİMİZE ULAŞINCAYA KADAR BURDAYIZ,SONRASINDA İSE KORUMADA BURDAYIZ..BOYUNU DA YAZ KAYDEDEYİM TABLOYA..ŞİMDİ ÖĞÜNLER ŞEKLİNDE YAZ..HAFTAYA AKŞAMLARI YAZ TÜM GÜN MENÜSÜNÜ OLUR MU CANIM
YARENİM DEMİŞ BİLE HOŞGELDİNİ
Öğlen menüm
1 tabak fellah köftesi
1 bardak gece Kızı cayı
BAYILIRIM FELLAHA..YAĞSIZ OLDUĞU SÜRECE DOMATES SULU SALÇA YAPIP DA YİYEBİLİRSİN ÖĞLEN ASLUNDA DEĞİL Mİ KIZLAR..HUZUR VERME YOLUNDA YAĞA TAKILMIŞ..HAKLI..YAĞSIZ OLABİLİR AMA BULGUR SAĞLIKLI PİRİNÇTEN KAÇÇÇÇÇ

KİLOVERMEMEN ADALETSİZLİK OLUR TROLİS HARİKASINN

KAÇAMAĞIN DA PLNA VARAMA OLSUN Bİ SEFERLİK VE ANNE YANİ BİDE SABAH YİYECEKSİN BAŞKA ZAMAN OLSA YAPMAZDIN ÜZÜLME CANIM

OLMAZ YANLIŞ..
KİMSE ZORLA VERMİYOR AĞZINA BAHAR ,LÜTFEN BUNU YAPMA..YARIN VE BUGÜN SÜPER MENÜ BEKLİYORUZ SENDEN

ASLA AKŞAM YENİLEREK KİLO VERİLEMEZ..GÜN BOYU AÇ KALIP GECE YESEN YİNE VEREMEZSİN..RAMAZANDA OLDUĞU GİBİ
Canım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinbu yolda hep beraberiz unutma
MESLEKTAŞIM TEBRİKKK

KARNE İYİ BAKIYORUM
bugün leslie ile 3 mil ve 30 dk crosstrainer de spor yaptim
ADALET KİLO VERMENDEN YANA...YOKSA YOKSAAA SEN Mİ 1 KİLO VERECEKSİNN..KIZLAR YEDİĞİNİZE İÇTİĞİNİZE DİKKAT EDİN AZILI BİR RAJİP VAR BURDAAAAAAAA
69.6 OLDUM TATLIM
71.4 İLE BAŞLAMIŞTIM SANIRIM YAZIYOR PROFİLİMDE..59 OLUNCA SANA HABER VERECEĞİM SÖZ

Başlangıc kilonu biliyorum canim. 59 a kadar unutursun. :)

Bence menun gayet iyi sehra kacamak denilecek kadar da birley yok sanki lavas ve beyaz ekmek dısında

Ee nasılsınız arkadaslar nasıl geciyoe bugununuz bildirimleri akşam ypıyoruz diye sessizleşti topiğimiz motivasyonumuz dusmesin
Ben bugun cok zorlanıyrm börekler ballar baklavalar ucusuyor önümde aZcık ye azcık ye ısrarları da cabası

Sabah sadece haşlanmış yumurta

Öğlen
Sade kahve cocostar çikolata küçük

Akşamda :

3 kaşık dünden kalan fellah köfte
5 süs biberi organik
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı

Birazdanda nar çiçeği cayı içeceğim

30 dakika dans

Birazda yürüyüş bu günkü spor :)

2 litre su içeceğim işallah

Allah yardımcın olsun cnm . Bu gün bende zorlandım .dısardaydım eve geldim çok açım . Dayanamadım cocostar yedim .

Allah yardımcın olsun cnm . Bu gün bende zorlandım .dısardaydım eve geldim çok açım . Dayanamadım cocostar yedim .
EVEt ya insanın gözü dönüyor bir anda yuklenşnce oyuzden ben başladıgımızdan beri yemek saatimize göre ayarlıyorum dosarıya cıkısları yoksa kriz kacınılmaz oluyor ara ögün ise leblebi ceviz birsey atoyorum cantaya bide sabah iyice doyduysam aksama frrnliyorum kndimi

Cumartesi’ye az kaldı aman diyim sabret

kaç tane yumurta yedin ??arada çantana bişey atsaydın ya o çikoyu yemezdin, nerde yedin çikıyu?evdeyse onun yerine süt içebilirdin yoğurt yiyebilirdin ya da dünden kalan fellahı, akşam saat kaçta yedin??o kadar yemezdin öğlen yeseydin

Kızlar bi standart belirlemek istiyorum
Menüyü şu şekilde yazalım
Sabah uyanınca saat şu
Kahvaltı saat şu
Şunu yedim
Ara
Şunu yedim
Öğle saat şu
Şunu yedim
Ara
Akşam saat şu
Şunu yedim durun yazıyorum
Su şu kadar
Yeşilçay şu kadar spor bu kadar

Uyanınca
Ilık su
Kahvaltı 8.30
Üç kk peynir
7zeytin
Salata
Bir çimdik poğaça ev yapımı
Ara
İki avuç dolusu beyaz leblebi
İkinci ara
Bir büyük armut
Öğle-akşam
16.30
2dilim beyaz ekmek
Bir kase çorba
Üç kaşık çiftlik kebabı

Form ve Yeşilçay içtim.spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…