- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
duymakta güzel .Bu arada annem bugun cabalarımızın sonucunda duymak istediklerimizden bi cumle söyledi beni görünce kızım zayıflamıssın gören iki cocuk dıgurmus bir kadın demezTabi kuzguna yavrusu sahin görünürmüş okadar da degil daha cok yolumuz var
İşallah cnmValla tek basına yurunmuyor bu yolda hem bıradaki hesap vericem yazıcaz menuyu dusuncesi hemde dustugun vazgectigin yerde elinden tutan birilerinin olması insana guc verir hep beraber incecik oluruz inş
Gayet iyi canım...tüm gün zaten 2 ana öğün yemişsin zatenDÜN MENÜM
SABAH ILIK SU
KAHVALTI 8.30
1 SUCUKLU YUMURTA
1DİLİM BEYAZ EKMEK
ARA
BİR FİCAN SÜTLÜ KAHVE
ARA
İKİ LOKMA BEYAZ EKMEK
AKŞAM 17.00 BİR TABAK ARNAVUT CİĞERİ
1LAVAŞ(AZCIĞI KALDI)
SALATA
GECE
6 TANE ANTEP FISTIĞI BİR BADEM MALESEF
HOŞGELDİN CANIM..BİZ HEDEFLERİMİZE ULAŞINCAYA KADAR BURDAYIZ,SONRASINDA İSE KORUMADA BURDAYIZ..BOYUNU DA YAZ KAYDEDEYİM TABLOYA..ŞİMDİ ÖĞÜNLER ŞEKLİNDE YAZ..HAFTAYA AKŞAMLARI YAZ TÜM GÜN MENÜSÜNÜ OLUR MU CANIMBende aranıza katılmak istiyorum 64.3 kiloyum Benide aranıza alın bu kilolarım gitsin hedefim 58 olmak .
YARENİM DEMİŞ BİLE HOŞGELDİNİGel canım buyur hoşgeldin
6-6.5 kilo fazlan varsa kolay verirsin allahın izniyle hiçbirşey degil boyunu kilonu hedefini yazarsan konu sahibi arkadas seni de alır listeye.. biz grupca aksamları menu bildirimi yapmaya karar verdik ama sen yenisin motivasyon icin öğün olarak da paylaşabilirsin.. burda aktif olursan daha cok motive olursunNana929
BAYILIRIM FELLAHA..YAĞSIZ OLDUĞU SÜRECE DOMATES SULU SALÇA YAPIP DA YİYEBİLİRSİN ÖĞLEN ASLUNDA DEĞİL Mİ KIZLAR..HUZUR VERME YOLUNDA YAĞA TAKILMIŞ..HAKLI..YAĞSIZ OLABİLİR AMA BULGUR SAĞLIKLI PİRİNÇTEN KAÇÇÇÇÇÖğlen menüm
1 tabak fellah köftesi
1 bardak gece Kızı cayı
KİLOVERMEMEN ADALETSİZLİK OLUR TROLİS HARİKASINNbugünki yediklerim
sabah 8de
1 yumurta
3 izgara mantar
2 dilim beyaz peynir
salatalik biber
ara ögün
bir portakal
sade türk kahvesi
ögle 12de
iki kasik piyaz ve yogurt
ara ögün
1 elma
mate cayi
aksam henüz yemedim saat 6da yiyecegim
brüksel lahanasi yemegi ve ayran
KAÇAMAĞIN DA PLNA VARSabah
1 kk peynirden bir yumurta
Domates salatalık marul
Ara
Bir sekersiz turk kahvesi
2 kayısı
Oglen
Bşr tabak kıymalı karbıbahar yemegi
Yarım tarcınlı elma
Aksam
Bir bardak tarcınlı süt
Yarın sabah bir dilim kacamak yapılacagı icin bu aksam böyle olcak kapanıs
OLMAZ YANLIŞ..Iyi aksamlar kızlar
Sabah 11 de
2 çatal peynir
Patates kızartması bir kaç dilim
Salata çeyrek simit ceviz 1 tane 3 tane kuru üzüm
Akşam 16 da
3 kaşık tavuklu pilav
2 kasik kurutmalık kavurması
Yarim bardak ayran
2 dilim ekmek
Ardından ne yazıkki 2 çatal yaş pasta ve 1 tane peynirli börek yedim 2 dilim de portakal menü çok kötü ve bol karbonhidratli oldu farkındayım ama su ve yürüyüşle biraz topladım sanırım ki
Şu ana kadar 2 lt su içtim bir bardak yeşil çay ve 120 dk yürüyüş yaptım şimdi bir bardak daha limonlu yeşil çay ve su içerim 3 lt yi bulur kızlar
ASLA AKŞAM YENİLEREK KİLO VERİLEMEZ..GÜN BOYU AÇ KALIP GECE YESEN YİNE VEREMEZSİN..RAMAZANDA OLDUĞU GİBİEşim saat 8 balık getirdi. Pişir dedi . Yanına salata yaptım . Kolada aldı . Gel otur dedi . Dayanamadım . Saat. 9 da hazır oldu . 5 balık kızarmış yağda 2 bardak kola . 5 kaşık salata yedim . İşallah
Fazla kacırmadım . Öğlende 1tabak fellah köftesi yedim .yatmadan 1 bardak nar çiçeği cayı içeçegim .
Vermem gereken kiloyu veremiyorum off ya
MESLEKTAŞIM TEBRİKKKCanım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinbu yolda hep beraberiz unutma
KARNE İYİ BAKIYORUMBugün özel işlerim de yogundu.birturlü bildirim yapadim kizlar.hepiniz harikaydıniz ancak okudum yazdiklarınizi...
SABAH:
UYANINDA 2 KAYISI 2 BARDAK SU
1 YUMURTA
1KK PEYNIR
2 CEVIZ
5 ZEYTIN
ARA: GREYFURT
ÖGLEN: TAVUKLU SÜZME YOGURTLU LAHANA SALATASI
ARA: 1KAYISI VE BITKI CAYI
AKŞAM: 3 TANE IZGARA KÖFTE
BIBER
YEŞIL SALATA
TARÇINLI LIMONLU YESIL CAY
SPOR: 30×3 İÇ BACAK
30×3 DIŞ BACAK
30×3 KALÇA
250 BEL
50×3 SN PLANK
Veeeee 2.5 LT SUYUMU TÜKETTİM...
ADALET KİLO VERMENDEN YANA...YOKSA YOKSAAA SEN Mİ 1 KİLO VERECEKSİNN..KIZLAR YEDİĞİNİZE İÇTİĞİNİZE DİKKAT EDİN AZILI BİR RAJİP VAR BURDAAAAAAAAbugün leslie ile 3 mil ve 30 dk crosstrainer de spor yaptim
69.6 OLDUM TATLIM
Başlangıc kilonu biliyorum canim. 59 a kadar unutursun. :)HOŞGELDİN CANIM..BİZ HEDEFLERİMİZE ULAŞINCAYA KADAR BURDAYIZ,SONRASINDA İSE KORUMADA BURDAYIZ..BOYUNU DA YAZ KAYDEDEYİM TABLOYA..ŞİMDİ ÖĞÜNLER ŞEKLİNDE YAZ..HAFTAYA AKŞAMLARI YAZ TÜM GÜN MENÜSÜNÜ OLUR MU CANIM
YARENİM DEMİŞ BİLE HOŞGELDİNİ
BAYILIRIM FELLAHA..YAĞSIZ OLDUĞU SÜRECE DOMATES SULU SALÇA YAPIP DA YİYEBİLİRSİN ÖĞLEN ASLUNDA DEĞİL Mİ KIZLAR..HUZUR VERME YOLUNDA YAĞA TAKILMIŞ..HAKLI..YAĞSIZ OLABİLİR AMA BULGUR SAĞLIKLI PİRİNÇTEN KAÇÇÇÇÇ
KİLOVERMEMEN ADALETSİZLİK OLUR TROLİS HARİKASINN
KAÇAMAĞIN DA PLNA VARAMA OLSUN Bİ SEFERLİK VE ANNE YANİ BİDE SABAH YİYECEKSİN BAŞKA ZAMAN OLSA YAPMAZDIN ÜZÜLME CANIM
OLMAZ YANLIŞ..
KİMSE ZORLA VERMİYOR AĞZINA BAHAR ,LÜTFEN BUNU YAPMA..YARIN VE BUGÜN SÜPER MENÜ BEKLİYORUZ SENDEN
ASLA AKŞAM YENİLEREK KİLO VERİLEMEZ..GÜN BOYU AÇ KALIP GECE YESEN YİNE VEREMEZSİN..RAMAZANDA OLDUĞU GİBİ
MESLEKTAŞIM TEBRİKKK
KARNE İYİ BAKIYORUM
ADALET KİLO VERMENDEN YANA...YOKSA YOKSAAA SEN Mİ 1 KİLO VERECEKSİNN..KIZLAR YEDİĞİNİZE İÇTİĞİNİZE DİKKAT EDİN AZILI BİR RAJİP VAR BURDAAAAAAAA
69.6 OLDUM TATLIM
71.4 İLE BAŞLAMIŞTIM SANIRIM YAZIYOR PROFİLİMDE..59 OLUNCA SANA HABER VERECEĞİM SÖZ
UZUN ZAMANLAR GEÇMEYECEK TATLIM 3 AYDA İŞLEM TAMAM AMA OLUR DA UNUURSAM SEN YOKLA EMİBaşlangıc kilonu biliyorum canim. 59 a kadar unutursun. :)
Oo seni cok azimli gordum supersinUZUN ZAMANLAR GEÇMEYECEK TATLIM 3 AYDA İŞLEM TAMAM AMA OLUR DA UNUURSAM SEN YOKLA EMİ
DÜN MENÜM
SABAH ILIK SU
KAHVALTI 8.30
1 SUCUKLU YUMURTA
1DİLİM BEYAZ EKMEK
ARA
BİR FİCAN SÜTLÜ KAHVE
ARA
İKİ LOKMA BEYAZ EKMEK
AKŞAM 17.00 BİR TABAK ARNAVUT CİĞERİ
1LAVAŞ(AZCIĞI KALDI)
SALATA
GECE
6 TANE ANTEP FISTIĞI BİR BADEM MALESEF
Allah yardımcın olsun cnm . Bu gün bende zorlandım .dısardaydım eve geldim çok açım . Dayanamadım cocostar yedim .Ee nasılsınız arkadaslar nasıl geciyoe bugununuz bildirimleri akşam ypıyoruz diye sessizleşti topiğimiz motivasyonumuz dusmesin
Ben bugun cok zorlanıyrm börekler ballar baklavalar ucusuyor önümde aZcık ye azcık ye ısrarları da cabası
EVEt ya insanın gözü dönüyor bir anda yuklenşnce oyuzden ben başladıgımızdan beri yemek saatimize göre ayarlıyorum dosarıya cıkısları yoksa kriz kacınılmaz oluyor ara ögün ise leblebi ceviz birsey atoyorum cantaya bide sabah iyice doyduysam aksama frrnliyorum kndimiAllah yardımcın olsun cnm . Bu gün bende zorlandım .dısardaydım eve geldim çok açım . Dayanamadım cocostar yedim .
Cumartesi’ye az kaldı aman diyim sabretEe nasılsınız arkadaslar nasıl geciyoe bugununuz bildirimleri akşam ypıyoruz diye sessizleşti topiğimiz motivasyonumuz dusmesin
Ben bugun cok zorlanıyrm börekler ballar baklavalar ucusuyor önümde aZcık ye azcık ye ısrarları da cabası
kaç tane yumurta yedin ??arada çantana bişey atsaydın ya o çikoyu yemezdin, nerde yedin çikıyu?evdeyse onun yerine süt içebilirdin yoğurt yiyebilirdin ya da dünden kalan fellahı, akşam saat kaçta yedin??o kadar yemezdin öğlen yeseydinSabah sadece haşlanmış yumurta
Öğlen
Sade kahve cocostar çikolata küçük
Akşamda :
3 kaşık dünden kalan fellah köfte
5 süs biberi organik
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı
Birazdanda nar çiçeği cayı içeceğim
30 dakika dans
Birazda yürüyüş bu günkü spor :)
2 litre su içeceğim işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?