evvvet başlıyoruz

Ev iş cocuk Allah yardımcın olur bayar35 kolay degil ama bunlar senin nekadar guclu bir kadın oldugunu gösteriyor bu kadar sorumluluguna ragmen herseyin üstesinden geliyorsun evelallah benim durumum bu deyip kabullenebilirdin de ama bak cabalıyorsun ugrasıyorsun bence cok da iyi gidiyorsun

Kizlar valla bu yorgunlukta sayenizde neşem geldi
Sabah:6.30 kayısi 2 bardak su
7.00 de;1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1ceviz
Ara:10.00 da1 kayısi,1hurma
ÖGLEN:12.30 da yogurtlu nohut salatası 1 kase
Ara:1 sekersiz sütlü nescafe
AKŞAM:19.30 da 2 kepçe corba'2 kaşık pırasa,2 kaşık yogurt,
Spor yok
2 lt su

Huzurum sağolasın canım iyi dileklerin icin...iyi ki varsıniz yaaa.birbirimizi görmesek de kalbimizden hissediyoruz ve çok da güzel yaşıyoruz maneviyatı

Huzurum sağolasın canım iyi dileklerin icin...iyi ki varsıniz yaaa.birbirimizi görmesek de kalbimizden hissediyoruz ve çok da güzel yaşıyoruz maneviyatı

Ne guzel birşey degilmi su kızkardeslil ruhu ben de cok yakından hissediyorum cıkarsız riyasız beklentşsiz bir dostluk agımız oldu

Saglıksızmısmıs bak sen hic de degil bence o yogunluga ragmen gayet bilincli tercihler yapmıssın

selam hanimlar bugün isdeki yogunluktsn yazamadim simdide ayagimda oglumu sallarken yaziyorum kesinlikle cok eglenceli ve iyi bir grup olduk kaptanimiz sayesinde tabii
sabah 7de
bir elma
bir avuc badem findik ceviz karisimi
ögle 12:30da
bir tabak etli nohut
bir mandalina
sade türk kahvesi
aksam 6:30da
iki dilim beyaz peynirli salata limonlu ve sirkeli
spor olara ise gidiy gelis yolum yaklasik 35 -40 dk
birazdanda crosstrainer yapacagim dizi bakarken

Maşaallah sana canım günün harika ve çok sağlıklı geçmiş

Herkese iyi geceler
Sabah 10.30
2 tane bulgur köftesi yumurtalı
Çeyrek açma
1 haşlanmış yumurta
Peynir ve yeşillik
Öğle 12.30
3 parmak köfte bir kase mercimek çorbası
Akşam 19.30
Yarim alabalık ve yanına 10 tane hamsi
2 dilim patates soğan (hepsi fırında az yagli)
Salata
Yarim elma
Bol miktarda çay 2 lt su ve 13 bin adım yürüyüş

Günaydınnnnbu iş oluyor galiba baharım....bravo gayet iyi...patates cız ama olsun.tadımlik olmuş

branşın neydi bayarım?yemekleri bazen gün öncesinden yap, zeytinyağlın hep olsun dolapta, salatanda tuper da olsun hep, yoğurt da hep olsun evde

Yarın sabah ara bildirimmi yapsak sehraa ben catlicam meraktan
sakın huzurum(Bayar dedi de kıskandım
Öyle birbirinize güzel şeyler söylemeyin süpürgeyle kovalarım hepinizi

hayırdır? Siz bayarımla ne iş? Huzurlu bir biçimde bayartırım sizi ona göre

süpersin Bayar gıcıkoldum

Ne guzel birşey degilmi su kızkardeslil ruhu ben de cok yakından hissediyorum cıkarsız riyasız beklentşsiz bir dostluk agımız oldu
sizi kullanıyorum kilo vermek için ne kardeşliği MELEK gördüğün gibi şeytan Benim

Sabret canım...daha cok verdiğini görmek daha mutlu edicek seni emin ol.ay çok merak ediyorum kim birinci olucakbu arada sonuncunun vay haline artık Sehraaaamız ne yapar bilemem
sonuncu korksun benden

sabah neden kahvaltı yapamadın

sagol canim iki gündür hep birseyler atistirma istegi var ama frenliyorum kendimi

bahar bak kışı getirirsin bu yemeyle , olmaz, hiç kilo veremedin dün ona göre

Ay hiç sorma kış hiç gitmeyecek şu ara sanırım çok fazla stresiyim ne bulursam yiyesim var o derece ya haklisin veremeyeceğim bu yemeyle

Ay hiç sorma kış hiç gitmeyecek şu ara sanırım çok fazla stresiyim ne bulursam yiyesim var o derece ya haklisin veremeyeceğim bu yemeyle
Böyle deme , şu an itibariyle dikkat et, duygusal dalgalanmalarına prim verme, sağlıklı ve fit olmak hakkın , bu hakkı kendine çok görme

Mrb arkadaşlar :)
Sabah saat 9:00 sadece süt
Öğlen saat 1:00 elma kırmızı tatlı
Akşam şimdi yiyorum :)
Ispanaklı yumurta yanında 1 kase yoğurt

Bu gün çok yorgundum cnm bişey istemedi reglada oldum . Aksamada nar çiçeği cayı içeçegim ve 2 lt su

Arkadaşlar bu günkü yemeğim ıspanaklı börekti . Börek yememek için kendime yumurtalı ıspanak yaptım . Siz bu durumda ne yapıyorsunuz . Börekler bu ara güzel görünüyor . Ama ben yumurtalı ıspanağımı Yiyeceğim :)

Sabah uyanınca ılık su
8.30
İki yumurta tavada
Kk peynir
7zeytin
Salata
Ara
Bir avuç dolusu beyaz leblebi
Ara
İki ceviz kadar hurma tatlısı(şeker yok sadece hurma susam ve az fındık)

Akşam 16.30
5parça tavuk kanat
1kase ezogelin
3dilim beyaz ekmek
Bir kaşık bulgur
1bardak ayran
Yeşilçay içtim
Kapattım günü
Su içtim
Ama bu ekmek işini akşam öğle kapatacağım kızlar söz bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…