Börek mi? Hayatta yemem yiyemem Allah korusunArkadaşlar bu günkü yemeğim ıspanaklı börekti . Börek yememek için kendime yumurtalı ıspanak yaptım . Siz bu durumda ne yapıyorsunuz . Börekler bu ara güzel görünüyor . Ama ben yumurtalı ıspanağımı Yiyeceğim :)
Bence de kapat cnm bize örnek olcanSabah uyanınca ılık su
8.30
İki yumurta tavada
Kk peynir
7zeytin
Salata
Ara
Bir avuç dolusu beyaz leblebi
Ara
İki ceviz kadar hurma tatlısı(şeker yok sadece hurma susam ve az fındık)
Akşam 16.30
5parça tavuk kanat
1kase ezogelin
3dilim beyaz ekmek
Bir kaşık bulgur
1bardak ayran
Yeşilçay içtim
Kapattım günü
Su içtim
Ama bu ekmek işini akşam öğle kapatacağım kızlar söz bir gün
Amanııın hiçbirsey yemememişsin kiMrb arkadaşlar :)
Sabah saat 9:00 sadece süt
Öğlen saat 1:00 elma kırmızı tatlı
Akşam şimdi yiyorum :)
Ispanaklı yumurta yanında 1 kase yoğurt
Bu gün çok yorgundum cnm bişey istemedi reglada oldum . Aksamada nar çiçeği cayı içeçegim ve 2 lt su
Cnm istemedi akşamda dirençten düşmeyeyim diye yedim cnm.Amanııın hiçbirsey yemememişsin ki
O zaman bu iş olmuş artık sen diyete iyice adak desinCnm istemedi akşamda dirençten düşmeyeyim diye yedim cnm.
İşallah cnm . Memlekete gidicem . Orda ne yapıcam bilmiyorum . Yemesem olmaz . Kahvaltı .öglen .akşam yemeği . Hepsi misafiriz diye 4x4 lük hazırlanacak . Şimdiden onu DüşünüyorumO zaman bu iş olmuş artık sen diyete iyice adak desinğ
Cnm dediklerini işallah yaparımEvet ya biz de de ailem var her ögün de özel seyler temel seylere dşkkat edersin en azından örnegin bir kebap yenilecekse yanndaki lavasını yeme özel r yeöegin yanına pilav yapılırsa onu yeme yanlız hamur işleri konusunda bi tavsiyem yok iki dilimin birini bir silimin yarısını yemekten baska r carenyok
Cnm emek verip yapınca . Yemeyince karsı taraf rahatsız oluyor . İşallah kendimide tutarım :) künefe baklava katmer daha birsürüEvet ya biz de de ailem var her ögün de özel seyler temel seylere dşkkat edersin en azından örnegin bir kebap yenilecekse yanndaki lavasını yeme özel r yeöegin yanına pilav yapılırsa onu yeme yanlız hamur işleri konusunda bi tavsiyem yok iki dilimin birini bir silimin yarısını yemekten baska r carenyok
Ay ay hiç deme onları tatlı krizlerindeyim ben zaten dun gece ruyamda beze yiyordum hapur hupur okadar yani durumumCnm emek verip yapınca . Yemeyince karsı taraf rahatsız oluyor . İşallah kendimide tutarım :) künefe baklava katmer daha birsürüikram edince mecbur yeniliyor . Ama güzel fikir verdin cnm işallah uygularım
selam sehraa kahvalti yapmaz olurmuyum hic,her sabah yumurta yemek sikici oldugu icin bazen meyve cerez yada yogurt yiyorum kahvalti olarakbranşın neydi bayarım?yemekleri bazen gün öncesinden yap, zeytinyağlın hep olsun dolapta, salatanda tuper da olsun hep, yoğurt da hep olsun evde
sakın huzurum(Bayar dedi de kıskandım
Öyle birbirinize güzel şeyler söylemeyin süpürgeyle kovalarım hepinizi
hayırdır? Siz bayarımla ne iş? Huzurlu bir biçimde bayartırım sizi ona göre
süpersin Bayar gıcıkoldum
sizi kullanıyorum kilo vermek için ne kardeşliğiMELEK gördüğün gibi şeytan Benim
sonuncu korksun benden
sabah neden kahvaltı yapamadın
bahar bak kışı getirirsin bu yemeyle , olmaz, hiç kilo veremedin dün ona göre
evet ya iyi etmişsin onu matematik canavarı..bu arada bi ayar getirmek istiyorum kızlar..benim profilim gibi kilonuz güncel hedef ve başlama kikonuzu yazın profil resmi altına diye düşünüyorum..her bakışınızda daha tetikleyci olur...profil resmini adını vs değişltirmek isteyen varsa değiştirsin bugünnnnYorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum canım..bu arada baymamaya karar verip profil ismimi değiştirdim kızlar
canının bişey istememesi sağlıklı beslenmeye odaklandığını gösterir..yedim de neoldu psilolojisi..ayne devam tatlımMrb arkadaşlar :)
Sabah saat 9:00 sadece süt
Öğlen saat 1:00 elma kırmızı tatlı
Akşam şimdi yiyorum :)
Ispanaklı yumurta yanında 1 kase yoğurt
Bu gün çok yorgundum cnm bişey istemedi reglada oldum . Aksamada nar çiçeği cayı içeçegim ve 2 lt su
ben sizie örnek olicimmm 59 a nasıl düşülür 69dan görecekseniz bebeklerimmmBence de kapat cnm bize örnek olcan
süper hzur..ama huzurumu kaçırdın yaw bu nasıll menüü maaşaşllahSabah 8.30 sirkeli İlık su
10:00 kahvaltı
İki yumurtadan kurutulmuş biberliği yumurta
Bir kivi
İki küçük küp kaşar
salatalık
yarım dilim Çok tahıllıekmek
Ara 1230
Bir bardak yeşil çay
Öğlen üç
Dört yemek kaşı lahana çorbası
Dört yemek kaşıı yoğurt
Soğan salatası
Yarım dilim Çok tahıllıekmek
Ara yeşilçay
Akşam 19
Bir kepçe lahana çorbası
Bugün spor yapmayacağım belki bölgesel çalışırım biraz vücudun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum
asla..bunu hayat biçimi haline getir her zman olacak bunlar ucundan kıyısından yemen gerek..bize yazmayı sakın ihmal etme söylüyorum bak,özellikle takip edeceğim ona göre..
İşallah cnm . Memlekete gidicem . Orda ne yapıcam bilmiyorum . Yemesem olmaz . Kahvaltı .öglen .akşam yemeği . Hepsi misafiriz diye 4x4 lük hazırlanacak . Şimdiden onu Düşünüyorum
huzurummmEvet ya biz de de ailem var her ögün de özel seyler temel seylere dşkkat edersin en azından örnegin bir kebap yenilecekse yanndaki lavasını yeme özel r yeöegin yanına pilav yapılırsa onu yeme yanlız hamur işleri konusunda bi tavsiyem yok iki dilimin birini bir silimin yarısını yemekten baska r carenyok
yap sen huzur onda ve dediklerindeCnm dediklerini işallah yaparım
yemicem deme al tabakta kemir ucundan..hatta resim at bizeCnm emek verip yapınca . Yemeyince karsı taraf rahatsız oluyor . İşallah kendimide tutarım :) künefe baklava katmer daha birsürüikram edince mecbur yeniliyor . Ama güzel fikir verdin cnm işallah uygularım
pis trol,kızlar trolleyin bu kızçeyisabah 7de
1 yumurta
beyaz peynir
1 mandalina
birAz cerez
ögle 12:30da
brüksel lahanasi yemegim tavuklu
bir dilim elma
sade türk kahvesi
aksam 6:30da
kyogurtlu kirmizi lahana salatasi
birkac dilim portakal ve elma
aa bugün bilmeden lahana diyeti yapmisim
kısır çok yağlı mı..niye yazmıyon kahvaltı ne kadar zeytin ne kadar peynir hayırdır???Iyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta bir közlenmiş patates
Peynir zeytin salata 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 15 .00
6 kaşık kısır 2 biber turşusu 2 dilim turp marul
Akşam 18.30
4 kaşık yoğurt 1 kepçe sebze çorbası
2 lt su 30 dk yürüyüş
öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrrKızlar iyi geceler...sehracım branşım matematik
Sabah:kk.peynir
5 zeytin
1 yumurta
Kayısı ceviz
Öglen:sebzeli omlet
Ara: greyfurt
Akşam:izgara tavuk ve salata
Spor yok.1 lt su ancak içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?