evvvet başlıyoruz

Börek mi? Hayatta yemem yiyemem Allah korusun

Bence de kapat cnm bize örnek olcan

Amanııın hiçbirsey yemememişsin ki

Sabah 8.30 sirkeli İlık su
10:00 kahvaltı
İki yumurtadan kurutulmuş biberliği yumurta
Bir kivi
İki küçük küp kaşar
salatalık
yarım dilim Çok tahıllıekmek

Ara 1230
Bir bardak yeşil çay

Öğlen üç
Dört yemek kaşı lahana çorbası
Dört yemek kaşıı yoğurt
Soğan salatası
Yarım dilim Çok tahıllıekmek

Ara yeşilçay
Akşam 19
Bir kepçe lahana çorbası

Bugün spor yapmayacağım belki bölgesel çalışırım biraz vücudun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum

O zaman bu iş olmuş artık sen diyete iyice adak desinğ
İşallah cnm . Memlekete gidicem . Orda ne yapıcam bilmiyorum . Yemesem olmaz . Kahvaltı .öglen .akşam yemeği . Hepsi misafiriz diye 4x4 lük hazırlanacak . Şimdiden onu Düşünüyorum

Evet ya biz de de ailem var her ögün de özel seyler temel seylere dşkkat edersin en azından örnegin bir kebap yenilecekse yanndaki lavasını yeme özel r yeöegin yanına pilav yapılırsa onu yeme yanlız hamur işleri konusunda bi tavsiyem yok iki dilimin birini bir silimin yarısını yemekten baska r carenyok

Cnm dediklerini işallah yaparım

Cnm emek verip yapınca . Yemeyince karsı taraf rahatsız oluyor . İşallah kendimide tutarım :) künefe baklava katmer daha birsürü ikram edince mecbur yeniliyor . Ama güzel fikir verdin cnm işallah uygularım

Cnm emek verip yapınca . Yemeyince karsı taraf rahatsız oluyor . İşallah kendimide tutarım :) künefe baklava katmer daha birsürü ikram edince mecbur yeniliyor . Ama güzel fikir verdin cnm işallah uygularım
Ay ay hiç deme onları tatlı krizlerindeyim ben zaten dun gece ruyamda beze yiyordum hapur hupur okadar yani durumum

selam sehraa kahvalti yapmaz olurmuyum hic,her sabah yumurta yemek sikici oldugu icin bazen meyve cerez yada yogurt yiyorum kahvalti olarak

sabah 7de
1 yumurta
beyaz peynir
1 mandalina
birAz cerez

ögle 12:30da
brüksel lahanasi yemegim tavuklu
bir dilim elma
sade türk kahvesi
aksam 6:30da

kyogurtlu kirmizi lahana salatasi
birkac dilim portakal ve elma
aa bugün bilmeden lahana diyeti yapmisim

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta bir közlenmiş patates
Peynir zeytin salata 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 15 .00
6 kaşık kısır 2 biber turşusu 2 dilim turp marul
Akşam 18.30
4 kaşık yoğurt 1 kepçe sebze çorbası
2 lt su 30 dk yürüyüş

Kızlar iyi geceler...sehracım branşım matematik
Sabah:kk.peynir
5 zeytin
1 yumurta
Kayısı ceviz
Öglen:sebzeli omlet
Ara: greyfurt
Akşam:izgara tavuk ve salata
Spor yok.1 lt su ancak içtim

Okudum yazdıklarınızı yarın yorum yapacağım

Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum canım..bu arada baymamaya karar verip profil ismimi değiştirdim kızlar

Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum canım..bu arada baymamaya karar verip profil ismimi değiştirdim kızlar
evet ya iyi etmişsin onu matematik canavarı..bu arada bi ayar getirmek istiyorum kızlar..benim profilim gibi kilonuz güncel hedef ve başlama kikonuzu yazın profil resmi altına diye düşünüyorum..her bakışınızda daha tetikleyci olur...profil resmini adını vs değişltirmek isteyen varsa değiştirsin bugünnnnbiş başa düştü kalkın çalışın bakim birazcıkın..kızlar cumartresye az kalmdı demiştim ahanda geldi ya cumartesi ..aman diyim dikkat edin ..evet şimdikkk yorumlara geçeyim

canının bişey istememesi sağlıklı beslenmeye odaklandığını gösterir..yedim de neoldu psilolojisi..ayne devam tatlım

Bence de kapat cnm bize örnek olcan
ben sizie örnek olicimmm 59 a nasıl düşülür 69dan görecekseniz bebeklerimmm

süper hzur..ama huzurumu kaçırdın yaw bu nasıll menüü maaşaşllah

İşallah cnm . Memlekete gidicem . Orda ne yapıcam bilmiyorum . Yemesem olmaz . Kahvaltı .öglen .akşam yemeği . Hepsi misafiriz diye 4x4 lük hazırlanacak . Şimdiden onu Düşünüyorum
asla..bunu hayat biçimi haline getir her zman olacak bunlar ucundan kıyısından yemen gerek..bize yazmayı sakın ihmal etme söylüyorum bak,özellikle takip edeceğim ona göre..

huzurummm

Cnm dediklerini işallah yaparım
yap sen huzur onda ve dediklerinde

yemicem deme al tabakta kemir ucundan..hatta resim at bize

pis trol,kızlar trolleyin bu kızçeyi

kısır çok yağlı mı..niye yazmıyon kahvaltı ne kadar zeytin ne kadar peynir hayırdır???
Kızlar iyi geceler...sehracım branşım matematik
Sabah:kk.peynir
5 zeytin
1 yumurta
Kayısı ceviz
Öglen:sebzeli omlet
Ara: greyfurt
Akşam:izgara tavuk ve salata
Spor yok.1 lt su ancak içtim
öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrr

Sehraa askolsun senin için yemiyorum sekerim kadınlar klubu aleminde bi konumun var senn takımındaki kızlar hominş yiyorlar demesinler diye hersey sehraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…