Canım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinEşim saat 8 balık getirdi. Pişir dedi . Yanına salata yaptım . Kolada aldı . Gel otur dedi . Dayanamadım . Saat. 9 da hazır oldu . 5 balık kızarmış yağda 2 bardak kola . 5 kaşık salata yedim . İşallah
Fazla kacırmadım . Öğlende 1tabak fellah köftesi yedim .yatmadan 1 bardak nar çiçeği cayı içeçegim .
Vermem gereken kiloyu veremiyorum off ya
Eşim öyle seviyor . Hatta balıkları eşim kızarttı bol yağda. Balık bol yağda güzel dedi. Destek için teşekkürler cnm . Bilseydim öğlen fellah köftesini yemezdimCanım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinbu yolda hep beraberiz unutma
Haklisın balik öyle nefis oluyor...ben de öyle bayilirım..ama bu süreci atlatalım ondan sonra yeriz.yedigimiz zaman ise ertesi gün dikkat edip nötrleriz inşallahEşim öyle seviyor . Hatta balıkları eşim kızarttı bol yağda. Balık bol yağda güzel dedi. Destek için teşekkürler cnm . Bilseydim öğlen fellah köftesini yemezdimneyse diğer gün dikkat ederim :) dediğinide deniyormuş cnm hiç duymamıştım . Sade sodaya portakal sıkıldığını çocuklarıma yaparım işallah güzel Fikir
İşallah Cnm . Ben fazla spor yapmıyorum . Yaptığın sporların şeklini anlatan resim yada internetten bakacağım bişey önerirmisin . En azında sporda yapayım benim spor anlayışım yürüyüş :)Haklisın balik öyle nefis oluyor...ben de öyle bayilirım..ama bu süreci atlatalım ondan sonra yeriz.yedigimiz zaman ise ertesi gün dikkat edip nötrleriz inşallah
İste bu yaaaa meslektaşım benim valla herkesi ne güzel motive ettinEvet o halde kendimizi tutuyoruz ve akşama kadar menü yazmayıp akşam yazıp birbirimizi değerlendiriyoruz uyumadan ..kızlar Cumartesi’ye az kaldıhadi bakalım bu hafta tam 1kg veren olacak mı?veren olursa ona bir sürprizim var, ben verirsem eğer, size söylerim ne sürpriz yapacağımı siz de ona muadil bir sürpriz bana yapınnn
Hadi hadi söylim, kim bir kilo verirse ımmmm ne olsaa
Hepimiz aynı saatte buluşup topicte örneğin saat 21.00. Google’da bulduğumuz en güzel resimlerden çiçeklerden bir bukle ile sunacağız o kişiye nasılll
Canım tüm arkadaşlarımdan da öneri mutlaka alirsın sana hangisi baslangıc için uygunsa onu yaparsin.önemli olan hareketlenmek...bu 1 saat dans etmek bile olur baslangıc icin.internetten basen bacak eritme hareketlerinden kendime uygun olanlari sectim.3 set halinde 30 adet yapiyorum...setlerin arasi 2 dk filan...1gün bu sekilde 45 dk 1 gün yürüyüs mekik ....seklinde değiştiriyorum.bir kağida spor programimı yazdim.yaptikca ustünü çiziyorum.nasil anlatsam ki...sen kendine uygun bir şey mutlaka ayarlarsin...arkadaslarımizdan bisikletle calışan var,leslie programini uygulayan var...umarim biraz fikir vermisimdirİşallah Cnm . Ben fazla spor yapmıyorum . Yaptığın sporların şeklini anlatan resim yada internetten bakacağım bişey önerirmisin . En azında sporda yapayım benim spor anlayışım yürüyüş :)
Offf offff ne geldiyse başıma o baklavadan geldi.90 gatli 80 gatlı derken ...gelinken tiktilar agzımaUu
aah ah memlekete gidenler ve memleketten gelenler benim de yarın annem geliyor tepsi tepsi baklavalar böreklerle
Tmm cnm çok teşekkürler ederim. iyi geceler CnmCanım tüm arkadaşlarımdan da öneri mutlaka alirsın sana hangisi baslangıc için uygunsa onu yaparsin.önemli olan hareketlenmek...bu 1 saat dans etmek bile olur baslangıc icin.internetten basen bacak eritme hareketlerinden kendime uygun olanlari sectim.3 set halinde 30 adet yapiyorum...setlerin arasi 2 dk filan...1gün bu sekilde 45 dk 1 gün yürüyüs mekik ....seklinde değiştiriyorum.bir kağida spor programimı yazdim.yaptikca ustünü çiziyorum.nasil anlatsam ki...sen kendine uygun bir şey mutlaka ayarlarsin...arkadaslarımizdan bisikletle calışan var,leslie programini uygulayan var...umarim biraz fikir vermisimdir
Eşim saat 8 balık getirdi. Pişir dedi . Yanına salata yaptım . Kolada aldı . Gel otur dedi . Dayanamadım . Saat. 9 da hazır oldu . 5 balık kızarmış yağda 2 bardak kola . 5 kaşık salata yedim . İşallah
Fazla kacırmadım . Öğlende 1tabak fellah köftesi yedim .yatmadan 1 bardak nar çiçeği cayı içeçegim .
Vermem gereken kiloyu veremiyorum off ya
sagol canim ama bugün zor gecti sürekli birseyler yemek istedim, hafta ici calismaktan yemegi düsünmeye firsatim olmuyor ama hafta sonlari zor geciyorTrollis harikasın yine sebze yemeklerin super aksam icin
İşallah cnm . Burda iyi motivasyonum artı . Teşekkürler arkadaşlar. Arkadaşlar ben uyuyacağım size iyi gecelerKola icmeyeydin iyidi ama olmuş bir kere sıkma canını Yarın telafi edersin inş
bugün leslie ile 3 mil ve 30 dk crosstrainer de spor yaptim
Bu sporla inanılmaz yol katedicen canim2.5 litre su icildi
40 dk 4km kosubandında kosuldu
75 yarım mekik
100sag iç bacak
100 sol
100 sag arka bacak
100 sol arka bacak
100 yan bel harkeeti
100 bsiklet
100 ust bel harketi
Valla tek basına yurunmuyor bu yolda hem bıradaki hesap vericem yazıcaz menuyu dusuncesi hemde dustugun vazgectigin yerde elinden tutan birilerinin olması insana guc verir hep beraber incecik oluruz inşİşallah cnm . Burda iyi motivasyonum artı . Teşekkürler arkadaşlar. Arkadaşlar ben uyuyacağım size iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?