evvvet başlıyoruz

Eşim saat 8 balık getirdi. Pişir dedi . Yanına salata yaptım . Kolada aldı . Gel otur dedi . Dayanamadım . Saat. 9 da hazır oldu . 5 balık kızarmış yağda 2 bardak kola . 5 kaşık salata yedim . İşallah
Fazla kacırmadım . Öğlende 1tabak fellah köftesi yedim . yatmadan 1 bardak nar çiçeği cayı içeçegim .
Vermem gereken kiloyu veremiyorum off ya

Canım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinbu yolda hep beraberiz unutma

Canım ben baligımı ayirıp firına sürüyorum ve kola asla içmemelisin...balığın yanında sade sodaya yarım portakal ve limon sıkıp daha masum bir içecek hazırlayabilirsinbu yolda hep beraberiz unutma
Eşim öyle seviyor . Hatta balıkları eşim kızarttı bol yağda. Balık bol yağda güzel dedi. Destek için teşekkürler cnm . Bilseydim öğlen fellah köftesini yemezdim neyse diğer gün dikkat ederim :) dediğinide deniyormuş cnm hiç duymamıştım . Sade sodaya portakal sıkıldığını çocuklarıma yaparım işallah güzel Fikir

Bugün özel işlerim de yogundu.birturlü bildirim yapadim kizlar.hepiniz harikaydıniz ancak okudum yazdiklarınizi...
SABAH:
UYANINDA 2 KAYISI 2 BARDAK SU
1 YUMURTA
1KK PEYNIR
2 CEVIZ
5 ZEYTIN
ARA: GREYFURT
ÖGLEN: TAVUKLU SÜZME YOGURTLU LAHANA SALATASI
ARA: 1KAYISI VE BITKI CAYI
AKŞAM: 3 TANE IZGARA KÖFTE
BIBER

YEŞIL SALATA
TARÇINLI LIMONLU YESIL CAY
SPOR: 30×3 İÇ BACAK
30×3 DIŞ BACAK
30×3 KALÇA
250 BEL
50×3 SN PLANK
Veeeee 2.5 LT SUYUMU TÜKETTİM...

Haklisın balik öyle nefis oluyor...ben de öyle bayilirım..ama bu süreci atlatalım ondan sonra yeriz.yedigimiz zaman ise ertesi gün dikkat edip nötrleriz inşallah

Haklisın balik öyle nefis oluyor...ben de öyle bayilirım..ama bu süreci atlatalım ondan sonra yeriz.yedigimiz zaman ise ertesi gün dikkat edip nötrleriz inşallah
İşallah Cnm . Ben fazla spor yapmıyorum . Yaptığın sporların şeklini anlatan resim yada internetten bakacağım bişey önerirmisin . En azında sporda yapayım benim spor anlayışım yürüyüş :)

İste bu yaaaa meslektaşım benim valla herkesi ne güzel motive ettin1 kilo vermek bizim işimiz

İşallah Cnm . Ben fazla spor yapmıyorum . Yaptığın sporların şeklini anlatan resim yada internetten bakacağım bişey önerirmisin . En azında sporda yapayım benim spor anlayışım yürüyüş :)
Canım tüm arkadaşlarımdan da öneri mutlaka alirsın sana hangisi baslangıc için uygunsa onu yaparsin.önemli olan hareketlenmek...bu 1 saat dans etmek bile olur baslangıc icin.internetten basen bacak eritme hareketlerinden kendime uygun olanlari sectim.3 set halinde 30 adet yapiyorum...setlerin arasi 2 dk filan...1gün bu sekilde 45 dk 1 gün yürüyüs mekik ....seklinde değiştiriyorum.bir kağida spor programimı yazdim.yaptikca ustünü çiziyorum.nasil anlatsam ki...sen kendine uygun bir şey mutlaka ayarlarsin...arkadaslarımizdan bisikletle calışan var,leslie programini uygulayan var...umarim biraz fikir vermisimdir

Uu

aah ah memlekete gidenler ve memleketten gelenler benim de yarın annem geliyor tepsi tepsi baklavalar böreklerle
Offf offff ne geldiyse başıma o baklavadan geldi.90 gatli 80 gatlı derken ...gelinken tiktilar agzımaannecigin geliyormuş 1 tanecik baklavadan birsey olmaz sen onun sporla 2 katını yakarsın canım

Tmm cnm çok teşekkürler ederim. iyi geceler Cnm

2.5 litre su icildi

40 dk 4km kosubandında kosuldu
75 yarım mekik
100sag iç bacak
100 sol
100 sag arka bacak
100 sol arka bacak
100 yan bel harkeeti
100 bsiklet
100 ust bel harketi

Kola icmeyeydin iyidi ama olmuş bir kere sıkma canını Yarın telafi edersin inş

İşallah cnm . Burda iyi motivasyonum artı . Teşekkürler arkadaşlar. Arkadaşlar ben uyuyacağım size iyi geceler
Valla tek basına yurunmuyor bu yolda hem bıradaki hesap vericem yazıcaz menuyu dusuncesi hemde dustugun vazgectigin yerde elinden tutan birilerinin olması insana guc verir hep beraber incecik oluruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…