- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
ah tatlım bayılıyorum sana aynen devam canım gidecek bu kilolarSehraa askolsun senin için yemiyorum sekerim kadınlar klubu aleminde bi konumun var senn takımındaki kızlar hominş yiyorlar demesinler diye herseysehraa
Tamam olduGuncellemeye çalistim ama oldu mu olmadi mi bilemedim
oldu yavrucağım anladım ben alıntılama işini bu seferlik yapamadın ama ben anlarım seniii merak etme senGuncellemeye çalistim ama oldu mu olmadi mi bilemedim
yavrum adının üstüne git sağ üst tarafında ekranın sonra da orda kişisel bilgiler olan bölüm var oraya gir değiştir.en altta da değişikleri kaydet butonu var oraya tıklamayı unutmaayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin
Süpersin ya çok güzel motive ediyorsun . Ben fikrimi değiştirdim cnm motivasyon iyi olunca hedef 55kgcanının bişey istememesi sağlıklı beslenmeye odaklandığını gösterir..yedim de neoldu psilolojisi..ayne devam tatlım
ben sizie örnek olicimmm 59 a nasıl düşülür 69dan görecekseniz bebeklerimmm
süper hzur..ama huzurumu kaçırdın yaw bu nasıll menüü maaşaşllah
asla..bunu hayat biçimi haline getir her zman olacak bunlar ucundan kıyısından yemen gerek..bize yazmayı sakın ihmal etme söylüyorum bak,özellikle takip edeceğim ona göre..
huzurummm
yap sen huzur onda ve dediklerinde
yemicem deme al tabakta kemir ucundan..hatta resim at bize
pis trol,kızlar trolleyin bu kızçeyi
kısır çok yağlı mı..niye yazmıyon kahvaltı ne kadar zeytin ne kadar peynir hayırdır???
öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrr
profiline yaz tatlımSüpersin ya çok güzel motive ediyorsun . Ben fikrimi değiştirdim cnm motivasyon iyi olunca hedef 55kg
ayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin
Tebrikler canımsagolun canlarim oldu sanki busefer
Aaaa niye tartıldın bekleseydin keşkeselam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur
iki hafta önce carsamba diyete basladigim icin iki haftalik sonucu görmek istedim ve cumartesi ile ayni oldugumu gördüm .korkma ben basta cok hizli kilo verdim oyüzden duraklamasi normal diye düsünüyorum.kesinlikle pes etmek yok. bu kilolar ya gidecek ya gidecekAaaa niye tartıldın bekleseydin keşkeaaa önceki güncel kiloyu yazmıycakmiydik ay trollis korkuttun beni yaaa tartılmaya korkuyorum...ama olsun pesetmek yooook
İnşallah canimiki hafta önce carsamba diyete basladigim icin iki haftalik sonucu görmek istedim ve cumartesi ile ayni oldugumu gördüm .korkma ben basta cok hizli kilo verdim oyüzden duraklamasi normal diye düsünüyorum.kesinlikle pes etmek yok. bu kilolar ya gidecek ya gidecek
selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur
bence de trollis sen başta cok hızlı verdin bir hafta 10 gunde 4 kilo gitti bir aylık skor bu resmen uzulme hiç simdi yerine oturyordur vucudunİnşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?