evvvet başlıyoruz

Bu arada ben yanıma gelen kardesimide başlattım diyete artık yaşnız degilim evdede dun gece aclıktan fındık yiyim bari az dedim hayır abla yapma abla sabah yersin diye frenledi beni

öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrr[/QUOTE]
Canim benim saat 13.00 de dersim bitti.evde yedim.okulda olsaydım icine koyduklarımla muhtemelen salata yapar götürürdüm.genelde okula yemek ve yogurt götürüyorum.asla okuldan bir şey yemiyorum.mide problemim de var canım .o yüzden hassasım.dışarıda kolay kolay bir şey yiyemem zaten

Guncellemeye çalistim ama oldu mu olmadi mi bilemedim

Guncellemeye çalistim ama oldu mu olmadi mi bilemedim
oldu yavrucağım anladım ben alıntılama işini bu seferlik yapamadın ama ben anlarım seniii merak etme senmide problemini avantaja dönüştürüyorsun canım.süper

selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur

ayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin

ayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin
yavrum adının üstüne git sağ üst tarafında ekranın sonra da orda kişisel bilgiler olan bölüm var oraya gir değiştir.en altta da değişikleri kaydet butonu var oraya tıklamayı unutma

Süpersin ya çok güzel motive ediyorsun . Ben fikrimi değiştirdim cnm motivasyon iyi olunca hedef 55kg

selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur
Aaaa niye tartıldın bekleseydin keşkeaaa önceki güncel kiloyu yazmıycakmiydikay trollis korkuttun beni yaaa tartılmaya korkuyorum...ama olsun pesetmek yooook

Aaaa niye tartıldın bekleseydin keşkeaaa önceki güncel kiloyu yazmıycakmiydikay trollis korkuttun beni yaaa tartılmaya korkuyorum...ama olsun pesetmek yooook
iki hafta önce carsamba diyete basladigim icin iki haftalik sonucu görmek istedim ve cumartesi ile ayni oldugumu gördüm .korkma ben basta cok hizli kilo verdim oyüzden duraklamasi normal diye düsünüyorum.kesinlikle pes etmek yok. bu kilolar ya gidecek ya gidecek

İnşallah canim

İnşallah canim
bence de trollis sen başta cok hızlı verdin bir hafta 10 gunde 4 kilo gitti bir aylık skor bu resmen uzulme hiç simdi yerine oturyordur vucudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…