bu asamada sadece sabredip devam etmem gerek biliyorum ama hep hizlica gitsin istiyoruz yaa biraz moral bozuluyo istebence de trollis sen başta cok hızlı verdin bir hafta 10 gunde 4 kilo gitti bir aylık skor bu resmen uzulme hiç simdi yerine oturyordur vucudun
Diyete devam cnm motivasyonunu yüksek tut .selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur
Aç kalmişsin bence canîmMrb arkadaşlar
Saat 10;30 ıspanaklı yumurta
Şekersiz 1bardak çay
Öğlen 1:30 elma
Nar çiçeği cayı
Akşam 4;40 saat .şekersiz nescafa 3 küçük parça çikolata (komşum ikram etti bu gün böyle kapatacağım akşamı)
Nar çiçeği cayı
Aralarda da su
Yürüyüş 30dakika
Cnm nescafe ile çikolata yiyince .Kalsın dedim saat 7 olmuş daha su dışında bişey yemem işallah . Bu gün böyle olsun .Aç kalmişsin bence canîmsonra birden yüklenme yemeğe ...bence 1 bardak süt ya da yoğurt ye en azindan melegim
Tamam o zaman metabolizma yavaşlamasın da...nefsine hayran oldum yalniz canımCnm nescafe ile çikolata yiyince .Kalsın dedim saat 7 olmuş daha su dışında bişey yemem işallah . Bu gün böyle olsun .
İşallah cnm zayıflamaz metabolizmam . Cnm regla olunca yiyesimde yok . Bende bu haftayı değerlendiriyorum :)Tamam o zaman metabolizma yavaşlamasın da...nefsine hayran oldum yalniz canım
TebriklerSehraaa ve kızlaryaaa acayip tatlı istiyor canım...gözüm döndü bugün okulda sürekli tatlı vardı.herkes anlaşmış gibiydi.ve ucundan bile tatmadım...
Sabah:1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Kayısı 2 ceviz
Ara:sütlü şekersiz kahve
Öğlen:yarım porsiyon çiğ köfte(4-5 adet) bol yeşillik 1ceviz
Akşam:3 tane fırında karnabahar köfte
1kk peynir 2 kaşık yoğurt 5 zeytin
Ben bugün peynir ve zeytine doymuyorum
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
süper gidiyorsun berin menün gayet iyiSabah:1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Kayısı 2 ceviz
Ara:sütlü şekersiz kahve
Öğlen:yarım porsiyon çiğ köfte(4-5 adet) bol yeşillik 1ceviz
Akşam:3 tane fırında karnabahar köfte
1kk peynir 2 kaşık yoğurt 5 zeytin
Ben bugün peynir ve zeytine doymuyorum
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
aferin sana sade bir türk kahvesi ic! benim istahimi kesip tatli istegimi frenler hepSehraaa ve kızlaryaaa acayip tatlı istiyor canım...gözüm döndü bugün okulda sürekli tatlı vardı.herkes anlaşmış gibiydi.ve ucundan bile tatmadım...
Sehraaa ve kızlaryaaa acayip tatlı istiyor canım...gözüm döndü bugün okulda sürekli tatlı vardı.herkes anlaşmış gibiydi.ve ucundan bile tatmadım...
Bende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet benceaferin sana sade bir türk kahvesi ic! benim istahimi kesip tatli istegimi frenler hep
Nasıl oluyor cnm . Hangi hurmayla yapıyorsun cnmBende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet benceZaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?