Cnm maşallah iyisinArkadaslar
45 dk 4 km kosu bandında kosuldu
Leslie 2 mil yapıldı
Bir se bölgesel calışacagım yatmadan
2.5 litre su
2 bardak yesilcay
Saat 5te kacamak vari seyler oldu ya acısını cıkarmak istedim malum cumartesi geliyor dırrrrım dırııııım
Cnm maşallah iyisinbende biraz önce karışık spor yaptım
O sirkeli suyu nasıl iciyorsun ya beni çok kötü ediyor limonlu sıcağa yakın su içiyorum ben birde tarçın çok tuketiyorsun doktor tarçın adet gecikmesi yapar demişti sende öyle bi etkisi oluyor mu kız bende seviyorum ama uzak durmaya calisiyorum8.30 sirkeli ılık su
Sabah kahvaltı 10.00
2 yumurtadanPeynirli yumurta
3 zeytin
1 yesşl biber
1 bardk tarcınlı süt
1 kivi
Ara ogun 1 tarcınlı elma
Oglen 13.30
3 ymk kasıgı cevizli pazı haskaması yagsız
2 ymk kasıgı kerviz salatası
Ara yok malesef olsaydı böyle olmazdı
Aksam 17.00
4 sogan halkası bir tatlı kasıgı ranch sos
Bir avuc kadar minik patates
Bir ısırık tavuk
Aksam hiç olmadı kendime bu aksam spor cezası yarın sa toparlanma cezası vericem gencler
Herkese iyi akşamlar dün giremedim kızlar ne yapıyorsunuz ben pasif diyetci olarak hepinizi selamlarım
O sirkeli suyu nasıl iciyorsun ya beni çok kötü ediyor limonlu sıcağa yakın su içiyorum ben birde tarçın çok tuketiyorsun doktor tarçın adet gecikmesi yapar demişti sende öyle bi etkisi oluyor mu kız bende seviyorum ama uzak durmaya calisiyorum
Bende cnm senin gibi buraya girince daha dikkat ediyorumÖyle deme kendine siteye giriş sıklıgın az da olsa sen devam et sakın bşrakma ben burasız sanki hata yapacakmısım gibi hissediyorum sıksık giriyorum oyuzden
Gel gel bacım birlikte fit fit olucaz
Bende cnm senin gibi buraya girince daha dikkat ediyorum
Ne korkuyon kız kaç çocuğun var senin :) ayy benim haftaya babam anju olacak ona göre belki yakında beyinden ameliyat olacak uzunca bir süre eve gitmeyeceğim elimden geldiğince aktif ve olmaya kilo vermeye çalışıyorumBilmem bana hos geliyor elma sirkesi oldugu icin cok zorlamıyor belki limonunu fazla sirkesini az katarsan ucundan alısırsın tadına bir de öyle dene bakalım
Tercın hem seker istegini azaltoyor hem kan sekerini dusuruyoe hem metabolizma hızlandırıyor mutlka eklerim ben hep hiç gecikme gibi bir erkiyle karsılasmadım gunleri ileri geri oynar bazen ama mutlaka her ay olur yoksa cok korkarııım
2 kucuk var 1.5 ve 3Ne korkuyon kız kaç çocuğun var senin :) ayy benim haftaya babam anju olacak ona göre belki yakında beyinden ameliyat olacak uzunca bir süre eve gitmeyeceğim elimden geldiğince aktif ve olmaya kilo vermeye çalışıyorum
İşallah huzurummmmGel gel bacım birlikte fit fit olucaz
Rabbim şifa versin cnm geçmiş olsunNe korkuyon kız kaç çocuğun var senin :) ayy benim haftaya babam anju olacak ona göre belki yakında beyinden ameliyat olacak uzunca bir süre eve gitmeyeceğim elimden geldiğince aktif ve olmaya kilo vermeye çalışıyorum
selam hanimlar
kahvalti 7de
2 kasik yulaf,2 kasik meyveli yogurt ve 5findik iki cevizi karistirip yedim
ara
bir havuc
ögle 12de
yumurtali kabak bir tabak
bir mandalina bir dilim elma
aksam 8de
bir elma
bugün aksam yemegim gec oldugu icin sadece elma ile bugünü kapatiyorum
umarim, bir haftalik karnemizi almaya az kaldi, cumartesi yaklasiyoBravo trollis tam senin menun olmuş akşamın böyle olması sabaha eksi yaoar bu cok iyi
Evet ya catlicam ben artık meraktan bir hafta cok uzun geldi bana 5 gunluk yapAlım bundan sonraaumarim, bir haftalik karnemizi almaya az kaldi, cumartesi yaklasiyo
Çok teşekkür ederim canim yaa Allah razı olsun yavrularını sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla bana da nasip etsin2 kucuk var 1.5 ve 3
Allah yardımcınız olsun inş sag salim babanızla birlikte evinize döner agız tadıyla guzel saglıklı yemekler yersiniz. Dualarımız seninle bize de haber ver ameliyat olcagında
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunRabbim şifa versin cnm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?