evvvet başlıyoruz

Herkese iyi akşamlar dün giremedim kızlar ne yapıyorsunuz ben pasif diyetci olarak hepinizi selamlarım

O sirkeli suyu nasıl iciyorsun ya beni çok kötü ediyor limonlu sıcağa yakın su içiyorum ben birde tarçın çok tuketiyorsun doktor tarçın adet gecikmesi yapar demişti sende öyle bi etkisi oluyor mu kız bende seviyorum ama uzak durmaya calisiyorum

Bilmem bana hos geliyor elma sirkesi oldugu icin cok zorlamıyor belki limonunu fazla sirkesini az katarsan ucundan alısırsın tadına bir de öyle dene bakalım
Tercın hem seker istegini azaltoyor hem kan sekerini dusuruyoe hem metabolizma hızlandırıyor mutlka eklerim ben hep hiç gecikme gibi bir erkiyle karsılasmadım gunleri ileri geri oynar bazen ama mutlaka her ay olur yoksa cok korkarııım

Ne korkuyon kız kaç çocuğun var senin :) ayy benim haftaya babam anju olacak ona göre belki yakında beyinden ameliyat olacak uzunca bir süre eve gitmeyeceğim elimden geldiğince aktif ve olmaya kilo vermeye çalışıyorum

2 kucuk var 1.5 ve 3

Allah yardımcınız olsun inş sag salim babanızla birlikte evinize döner agız tadıyla guzel saglıklı yemekler yersiniz . Dualarımız seninle bize de haber ver ameliyat olcagında

Rabbim şifa versin cnm geçmiş olsun

selam hanimlar
kahvalti 7de
2 kasik yulaf,2 kasik meyveli yogurt ve 5findik iki cevizi karistirip yedim
ara
bir havuc

ögle 12de
yumurtali kabak bir tabak
bir mandalina bir dilim elma
aksam 8de
bir elma

bugün aksam yemegim gec oldugu icin sadece elma ile bugünü kapatiyorum

Bravo trollis tam senin menun olmuş akşamın böyle olması sabaha eksi yaoar bu cok iyi

2 kucuk var 1.5 ve 3

Allah yardımcınız olsun inş sag salim babanızla birlikte evinize döner agız tadıyla guzel saglıklı yemekler yersiniz . Dualarımız seninle bize de haber ver ameliyat olcagında
Çok teşekkür ederim canim yaa Allah razı olsun yavrularını sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla bana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…