evvvet başlıyoruz

Bir de birşey sorucam arkadaslar siteye uygulaöa uzerinden mi giriyorsunuz ben store da bulamadım da uygulamayıü

Canını sıkma canım sen dısardasın calısıyorsun ypgun bir hayatın var stres vs derken herzman uygun dusmuyor yediklerin demekki ama cogunlukla iyi gidiyorsun ufak tefek kacamaklar var ama sporla birlikte harika sonuclar alıcaksın hem bizi bukadar motive den birinin kendisinin bu motivasyondan etkilenmemesi imkansız bence

Mrb arkadaşlar
Sabah
2 su bardağı su
9;30 süt içtim
10:30 patatesli yumurta
Yarım bardak şekerli çay
Öğlen
1:30 elma

Akşam
4:30 bulgur pilavı fırında tavuk ve salata

5:00 yoğurt
Spor
Su 2 litre

Yani bugün aç kalmamişsın Meleğim...gayet iyi ama keşke patates olmayaydi ama eminim cok yememisindirbence çok iyi gidiyorsun

8.30 sirkeli ılık su
Sabah kahvaltı 10.00
2 yumurtadanPeynirli yumurta
3 zeytin
1 yesşl biber
1 bardk tarcınlı süt
1 kivi

Ara ogun 1 tarcınlı elma

Oglen 13.30
3 ymk kasıgı cevizli pazı haskaması yagsız
2 ymk kasıgı kerviz salatası

Ara yok malesef olsaydı böyle olmazdı

Aksam 17.00
4 sogan halkası bir tatlı kasıgı ranch sos
Bir avuc kadar minik patates
Bir ısırık tavuk

Aksam hiç olmadı kendime bu aksam spor cezası yarın sa toparlanma cezası vericem gencler

Oo bravo sen hissetmeye basladıysan yakında herkes görecek demektir dogru yoldasın canım bravo Spor ne yaptın bugun menun patates dısında cok iyi bugun ben de patates yedim ya
Spor aklıma gelen herşeyi 50 kadar yaptım . Çocuklara yapınca bende dedim bu gün kaçamak yapayım :) yarına bende dikkat Edicem cnm . Ç.tesi tartıda fazlalıklar aza insin bari :) Cumartesi'ye hazırlık olsun

Cumartesi sabah açmı tartılacağız . Yoksa akşam tokmu tartılacağız ?

Menüm
Sabah ılık su
Kahvaltı
2yumurta
Kk peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki ceviz
Ara 5 badem
Öğle 15.30
Dört kaşık bulgur pilavı
Dört köfte kadar tavuk
Üç kaşık yoğurt
Ara
Bir akide şekeri
Birazdan bi bardak süt içerim
Yeşilçay içtim spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…