- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet canımFotograf mı yukledin canım cıkmıyor bende
Foto yükledimEvet canım
Aa ben göremedim neden kiFoto yükledim
Menüm
Sabah
ılık su
2yımurta
Kk peynir
7zeytin
1tk bal
Salata çay
Ara
iki portakal
Öğle
Bir tabak menemen
3dilim beyaz ekmek
Akşam
10 yaprak sarması
Üç kaşık tavuklu pilav
Sizlere yarın yorum yapacağım
Ama kendimi bugün hiç beğenmedim
Yeşilçay içtim spor yok
karnıbahar köfteyi nasıl yapıyorsun canımspor hususunda zminize hayranım kızlar ama ben de başlayacağım biraz bi moda girreyim diyet artı sporla devam edeceğim şimdi ilk diyete odaklıyım haftaya başlayabilirim
Canım karnibahari haşlayıp elimle ufalıyorum.başka bir kapta 1yumurta,1-2 kasık yogurt,1/2kasık domates salcası,ince kıyılmış maydonoz,ince kıyılmış taze soğan,karabiber,tuz ,(azcık k.tozu da koyabilirsin)iyice karistirıyorum.üzerine karnabaharlari katıyorum...sonra kendime göre kıvamını ayarlamak için un koyuyorum.1veya 1.5 kasık olabilir.yaglı kağıda kaşık kaşık döküyorum...üzerlerine fırça ile zeytin yağı sürüyorum.fırında kızarana kadar pişirıyorum.yoğurtlada yoğurtsuz da nefis oluyor bence...una takılmiyorum çünkü o kadar unu köfte başına oranlasak çok az bence.sen ununu da azaltabilirsin canım
Kızlar bugun sessizsiniz yoksa giZli gizli yiyormusunuz bakayım
Dünün acısını çıkartmışsınMrb arkadaşlar
Sabah
2 su bardağı su
9;30 süt içtim
10:30 patatesli yumurta
Yarım bardak şekerli çay
Öğlen
1:30 elma
Akşam
4:30 bulgur pilavı fırında tavuk ve salata
5:00 yoğurt
Spor
Su 2 litre
Biraz öyle olduDünün acısını çıkartmışsın
Oo bravo sen hissetmeye basladıysan yakında herkes görecek demektir dogru yoldasın canım bravoBiraz öyle oldubu gün kendimi zayıf hissediyorum
Ben masumum
Spor aklıma gelen herşeyi 50 kadar yaptım . Çocuklara yapınca bende dedim bu gün kaçamak yapayım :) yarına bende dikkat Edicem cnm . Ç.tesi tartıda fazlalıklar aza insin bari :) Cumartesi'ye hazırlık olsunOo bravo sen hissetmeye basladıysan yakında herkes görecek demektir dogru yoldasın canım bravoSpor ne yaptın bugun menun patates dısında cok iyi bugun ben de patates yedim ya
Aç meleğim toku napcanCumartesi sabah açmı tartılacağız . Yoksa akşam tokmu tartılacağız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?