Kız ben varken sana kalmaz en kötü haftayı ben geçirdim teselli olsun bari sanaBen kesin sonuncu olucam
süperİlk yazan da ben olayım hadi 75.7 olmusum gecen c.tesi 77.5 idi -1800 gr verilmiş
Oo 4 kilodan fazla bir haftada cok iyi ya nasıl veriyorsunuz bukadarMrb arkadaşlar
60.2 olmuşum ama bu hafta reglaydım belki ondan böyle fazla verdim . :)
Harikasın tebrikler canım...zaten menün de cok iyiydiİlk yazan da ben olayım hadi 75.7 olmusum gecen c.tesi 77.5 idi -1800 gr verilmiş
Supersinnn beriiiin bravo sana emeklerinin karsılıgını aldın durmadan devam yoluna col guzel gidiyorGünayydınnn çok mutluyuuuuum61.5 cıktım kızlar 62.7 den 61.5 e.. -1.200 kilo vermisim...
Vaaaav 4 kilo mu gitti canım tebrikler bu ne hizMrb arkadaşlar
60.2 olmuşum ama bu hafta reglaydım belki ondan böyle fazla verdim . :)
Cnm menüme bak hiç ekmek yemedim . Fazla bişey yemedim . Bol bol hareket yürüyüş yaptım . Ama regladanda olabilir . Bakalım haftaya nasıl olcak :)Oo 4 kilodan fazla bir haftada cok iyi ya nasıl veriyorsunuz bukadar
Canım benim önemli olan vermek ve 500 gr da hafife alınamaz tebriklergünaydin bende 63.8. sadece 500 vermisim ama iki hafta öncesini düsününce 63 leri görmek güzel bir duygu
Hayır ya bence senin iradenden kaynaklanıyor tamamen ekmeksiz kacamaksız masallah masallah aynen devam dostum tebrik ederizzCnm menüme bak hiç ekmek yemedim . Fazla bişey yemedim . Bol bol hareket yürüyüş yaptım . Ama regladanda olabilir . Bakalım haftaya nasıl olcak :)
Trollis tebrikler berine katılıyprum hem baalangıctan iyibaren gecirdigin sırec hem de durakladı endisasi kırılmıs oldu devam eder artık bravo gercektengünaydin bende 63.8. sadece 500 vermisim ama iki hafta öncesini düsününce 63 leri görmek güzel bir duygu
Teşekürler cnm ve bide sizlerin desteği cnmHayır ya bence senin iradenden kaynaklanıyor tamamen ekmeksiz kacamaksız masallah masallah aynen devam dostum tebrik ederizz
Tebrik ederim kizlar güzel kayıp olmus emeğinizin karşılığıİlk yazan da ben olayım hadi 75.7 olmusum gecen c.tesi 77.5 idi -1800 gr verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?