evvvet başlıyoruz

Huuhuu arkadaslar nerelerdesiniiz ben heycandan uyuyamadım ya hiç bildiriö yapan yok ama

Cnm menüme bak hiç ekmek yemedim . Fazla bişey yemedim . Bol bol hareket yürüyüş yaptım . Ama regladanda olabilir . Bakalım haftaya nasıl olcak :)
Hayır ya bence senin iradenden kaynaklanıyor tamamen ekmeksiz kacamaksız masallah masallah aynen devam dostum tebrik ederizz

günaydin bende 63.8. sadece 500 vermisim ama iki hafta öncesini düsününce 63 leri görmek güzel bir duygu
Trollis tebrikler berine katılıyprum hem baalangıctan iyibaren gecirdigin sırec hem de durakladı endisasi kırılmıs oldu devam eder artık bravo gercekten

Sehraaa nerelerdesin bir sonraki tartı gunu ne zamann olacak senn eglenceli yorumlarını bekliyoore

Kızlar çoklu alıntı yapayım dedim olmadi galiba hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim özellikle melek aşk olsun 4 kilo nedir vicdan yaaaa :)

Ben de tartıldım ve geçen hafta sanırım 81.4 idim bugün 81.1 çıktım sonuncunuz benim -300 gr ile buna da şükür doğru dürüst devam edememe rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…