ayy ben o diyete cesaret edemem, hurmayi cok severim kendimi durduramam diye korkarimBende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet benceZaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
Nasıl oluyor cnm . Hangi hurmayla yapıyorsun cnm
Evet o ihtimal de varayy ben o diyete cesaret edemem, hurmayi cok severim kendimi durduramam diye korkarim
Tmm cnm teşekkürler aklımda kalsın bu diyetMedine hurması ceşidi her öğün de bir kase ypgurt 7 tane hurma yiyorsunuz yani 3 öğün aynısı maksimum 7 gun yapılıyor
Hurma hem cok tok tutuyor hemde vucudun ihtiyacı olan tum vitamini minerali saglıyor oyuzden sok diyetler statusunde degil maddi öanevi arınma icin cok iyi annemlerde buradayken işleri cocukları bırakabilme secenegim varken yapayım diyorum
Inanılmaz bir menü olmuşbugün sabah uyaninca bir bardak sirkeli su
kahvalti 7de
1 bucuk haslanmis yumurta
2 zeytin
4findik 2 ceviz
bir kücük salatalik
ara ögün 10da
3günkurusu kayisi
sade türk kahvesi
ögle 12de
ton baliklisalatA
yesil cay
aksam 6da
yogurtlu brokoli
Bu ne yaaa huzurum...huzurum kalmadi valla benimSabah 8.30 sirkli ılık su
10.00
iki tane haslanmıs yumurta salatası( tazEsıgan maydonoz nane limon az zeytşnyag )
Bir cay kasıgı bal
Yarım dilim kepekekmegi
Ara yesilcay bir avuc kavrulmus fındık
Oglen 14.30
4 ymk kasıgı kereviz salatası ( yarım ceviz vardı )
3 ymk kasıgı lahana yemegi
Ara yesilcay 5 kuruzum yarım ceviz
Aksam sekersiz yulaf lapası ( 1 kivi yarım muz yarım ceviz ile )
50 dk 5 km kosubandında kosu
50 yarım mekik
100 sag ic bck
100 sol ic bck
100 sırt bel harketi
100 sag sol bel ( yanlar icin yani :)
2 ltr su icildi suana kadar
Ben de dayanamam bence...hurmayi çok seviyorum ama...Bende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet benceZaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
Bilmiyrmki ya bir gun de olsa denemek istiyorum bakalım ne zaman denerimBen de dayanamam bence...hurmayi çok seviyorum ama...
Yok yaa ne iyisi hepimizin birbirimizden mikkemmelis sadeceBu ne yaaa huzurum...huzurum kalmadi valla benimsizin diyet benim diyetten daha iyi...gibi geliyor. şaka bir yana çok iyi gidiyoruz valla inşallah nazara gelmeyiz..seytan bizden uzak dursu
Cumartesi diyorum başka da birşey demiyorum sana sehraaMenüm
Sabah
ılık su
2yımurta
Kk peynir
7zeytin
1tk bal
Salata çay
Ara
iki portakal
Öğle
Bir tabak menemen
3dilim beyaz ekmek
Akşam
10 yaprak sarması
Üç kaşık tavuklu pilav
Sizlere yarın yorum yapacağım
Ama kendimi bugün hiç beğenmedim
Yeşilçay içtim spor yok
haklısın moralinin bozulması çok normal ama geçer canım..aynen devam zaten menü ve yediklerin hususunda favorim şu ann için sensinbu asamada sadece sabredip devam etmem gerek biliyorum ama hep hizlica gitsin istiyoruz yaa biraz moral bozuluyo iste
aç kalmışsın kas kaybı olur uzun vadede etme böyle yapmaaaMrb arkadaşlar
Saat 10;30 ıspanaklı yumurta
Şekersiz 1bardak çay
Öğlen 1:30 elma
Nar çiçeği cayı
Akşam 4;40 saat .şekersiz nescafa 3 küçük parça çikolata (komşum ikram etti bu gün böyle kapatacağım akşamı)
Nar çiçeği cayı
Aralarda da su
Yürüyüş 30dakika
Aç kalmişsin bence canîmsonra birden yüklenme yemeğe ...bence 1 bardak süt ya da yoğurt ye en azindan melegim
karnıbahar köfteyi nasıl yapıyorsun canımSabah:1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Kayısı 2 ceviz
Ara:sütlü şekersiz kahve
Öğlen:yarım porsiyon çiğ köfte(4-5 adet) bol yeşillik 1ceviz
Akşam:3 tane fırında karnabahar köfte
1kk peynir 2 kaşık yoğurt 5 zeytin
Ben bugün peynir ve zeytine doymuyorum
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Huzurum nerde
Trollisim nerde
ben de dün çiko diye resmen çıldırdımSehraaa ve kızlaryaaa acayip tatlı istiyor canım...gözüm döndü bugün okulda sürekli tatlı vardı.herkes anlaşmış gibiydi.ve ucundan bile tatmadım...
ben yaapmıştım verdim de geçmişte ama yine alınıyor bence yapma..ama manevi anlamda yapmak istersen yapBende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet benceZaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
böyle bir menü ben de çıkaracağım bir günbugün sabah uyaninca bir bardak sirkeli su
kahvalti 7de
1 bucuk haslanmis yumurta
2 zeytin
4findik 2 ceviz
bir kücük salatalik
ara ögün 10da
3günkurusu kayisi
sade türk kahvesi
ögle 12de
ton baliklisalatA
yesil cay
aksam 6da
yogurtlu brokoli
süper huzurumSabah 8.30 sirkli ılık su
10.00
iki tane haslanmıs yumurta salatası( tazEsıgan maydonoz nane limon az zeytşnyag )
Bir cay kasıgı bal
Yarım dilim kepekekmegi
Ara yesilcay bir avuc kavrulmus fındık
Oglen 14.30
4 ymk kasıgı kereviz salatası ( yarım ceviz vardı )
3 ymk kasıgı lahana yemegi
Ara yesilcay 5 kuruzum yarım ceviz
Aksam sekersiz yulaf lapası ( 1 kivi yarım muz yarım ceviz ile )
50 dk 5 km kosubandında kosu
50 yarım mekik
100 sag ic bck
100 sol ic bck
100 sırt bel harketi
100 sag sol bel ( yanlar icin yani :)
2 ltr su icildi suana kadar
Fotograf mı yukledin canım cıkmıyor bendekızlar bu işte diyet sonrasındaki halim 58 falanım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?