evvvet başlıyoruz

Bende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet bence Zaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
ayy ben o diyete cesaret edemem, hurmayi cok severim kendimi durduramam diye korkarim

Sabah 8.30 sirkli ılık su
10.00
iki tane haslanmıs yumurta salatası( tazEsıgan maydonoz nane limon az zeytşnyag )
Bir cay kasıgı bal
Yarım dilim kepekekmegi

Ara yesilcay bir avuc kavrulmus fındık

Oglen 14.30
4 ymk kasıgı kereviz salatası ( yarım ceviz vardı )
3 ymk kasıgı lahana yemegi

Ara yesilcay 5 kuruzum yarım ceviz

Aksam sekersiz yulaf lapası ( 1 kivi yarım muz yarım ceviz ile )

50 dk 5 km kosubandında kosu

50 yarım mekik
100 sag ic bck
100 sol ic bck
100 sırt bel harketi
100 sag sol bel ( yanlar icin yani :)

2 ltr su icildi suana kadar

Nasıl oluyor cnm . Hangi hurmayla yapıyorsun cnm

Medine hurması ceşidi her öğün de bir kase ypgurt 7 tane hurma yiyorsunuz yani 3 öğün aynısı maksimum 7 gun yapılıyor
Hurma hem cok tok tutuyor hemde vucudun ihtiyacı olan tum vitamini minerali saglıyor oyuzden sok diyetler statusunde degil maddi öanevi arınma icin cok iyi annemlerde buradayken işleri cocukları bırakabilme secenegim varken yapayım diyorum

Tmm cnm teşekkürler aklımda kalsın bu diyet

Inanılmaz bir menü olmuştam benlik tebrikler canım.gerçekten süper

Bu ne yaaa huzurum...huzurum kalmadi valla benim sizin diyet benim diyetten daha iyi...gibi geliyor. şaka bir yana çok iyi gidiyoruz valla inşallah nazara gelmeyiz..seytan bizden uzak dursu

Bu ne yaaa huzurum...huzurum kalmadi valla benim sizin diyet benim diyetten daha iyi...gibi geliyor. şaka bir yana çok iyi gidiyoruz valla inşallah nazara gelmeyiz..seytan bizden uzak dursu
Yok yaa ne iyisi hepimizin birbirimizden mikkemmelis sadece Spor benim en hassas noktam spor yapmayınca kendimi hem kötü hissediyorum hem de yemek istiyor canım cok

Menüm
Sabah
ılık su
2yımurta
Kk peynir
7zeytin
1tk bal
Salata çay
Ara
iki portakal
Öğle
Bir tabak menemen
3dilim beyaz ekmek
Akşam
10 yaprak sarması
Üç kaşık tavuklu pilav
Sizlere yarın yorum yapacağım
Ama kendimi bugün hiç beğenmedim
Yeşilçay içtim spor yok

Cumartesi diyorum başka da birşey demiyorum sana sehraa

bu asamada sadece sabredip devam etmem gerek biliyorum ama hep hizlica gitsin istiyoruz yaa biraz moral bozuluyo iste
haklısın moralinin bozulması çok normal ama geçer canım..aynen devam zaten menü ve yediklerin hususunda favorim şu ann için sensin
aç kalmışsın kas kaybı olur uzun vadede etme böyle yapmaaa

Aç kalmişsin bence canîmsonra birden yüklenme yemeğe ...bence 1 bardak süt ya da yoğurt ye en azindan melegim

karnıbahar köfteyi nasıl yapıyorsun canım spor hususunda zminize hayranım kızlar ama ben de başlayacağım biraz bi moda girreyim diyet artı sporla devam edeceğim şimdi ilk diyete odaklıyım haftaya başlayabilirim

Sehraaa ve kızlaryaaa acayip tatlı istiyor canım...gözüm döndü bugünokulda sürekli tatlı vardı.herkes anlaşmış gibiydi.ve ucundan bile tatmadım...
ben de dün çiko diye resmen çıldırdım

Bende sade turk kahvesiyle bir iki hurma yemeye bayılıyorum cok cok kezzet verici benim icin cikolatadan bir tık asagıda bi lezzet bence Zaten 3 gunluk bir hurma diyeti yapmayı dusunuyorum siz ne dersiniz ya
ben yaapmıştım verdim de geçmişte ama yine alınıyor bence yapma..ama manevi anlamda yapmak istersen yap

böyle bir menü ben de çıkaracağım bir gün
süper huzurum

[photo=medium]729674[/photo]

kızlar bu işte diyet sonrasındaki halim 58 falanım burda

[photo=medium]729677[/photo]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…