- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Çok teşekkür ederim canim yaa Allah razı olsun yavrularını sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla bana da nasip etsin
Amanıın hiç yememişssin afferin sana super vallaMrb arkadaşlar
Sabah
10;00
1 yumurta
Yarım bardak cay şekerli
1saat yürüyüş
Öğlen
1:30 elma kırmızı tatlı
Akşam
5;00 yoğurt
Nar çiçeği cayı 1 bardak
Su bol bol
Spor herşeyden
Yarına hazırlık :)
işallah cnm . Normalde olurdu . Foruma girince kaçamak olmuyor . Kendimi suçlu hissederim . Burası bana iyi geldi cnm . Resmen şartlandım .Amanıın hiç yememişssin afferin sana super vallainş gece bir kacamak olmaz
Evet ya aynen foruma yazıcam herkes görecek dikkatedelim kaygısı birbirimize verdigimiz destek bana da cok iyi geldi bu sefer baya yol katedicez galibaArkadaşlar b
işallah cnm . Normalde olurdu . Foruma girince kaçamak olmuyor . Kendimi suçlu hissederim . Burası bana iyi geldi cnm . Resmen şartlandım .
Ben burdayım iyi akşamlar herkeseHuu arkadaslar nerelerdesiniiiz
İyı akşamlar baharcımBen burdayım iyi akşamlar herkese
Ayyyyy bu ne canım ya hiç yememissin..bu gidişle miden kücüle küçüle pinpon topu kadar kalicakMrb arkadaşlar
Sabah
10;00
1 yumurta
Yarım bardak cay şekerli
1saat yürüyüş
Öğlen
1:30 elma kırmızı tatlı
Akşam
5;00 yoğurt
Nar çiçeği cayı 1 bardak
Su bol bol
Spor herşeyden
Yarına hazırlık :)
Alabas ne trolimherkese merhaba, bugünki yediklerim
sabah 7de
yarim haslanmis yumurta
5 findik iki ceviz
bir mandalina
ögle 12de
yogurt,bir alabas
bolca ceviz
2 portakal
aksam 6:30da
iki catal brokoli iki catal kabak
bir bardak ayran
bugün öglen cevizi abarttim oyüzden aksami hafif gecirmeye calistim, bakalim yarin tarti neyi gösterdcek
bir sebze canim, türkiyedeki adi buymus, ben havuc gibi soyup yiyorumAlabas ne trolimçok hafif ve güzel bir gün olmuş bence...akşam hele cok iyi geçmiş
evet kökü, sekli turpa benziyo ama tadi daha güzelAaaa evet baktım internetten..alabaş otu..yani onun kök kısmı degil mi yanlış anlamadıysam.ben egeliyim hemen hemen çoğu otları tanırım ama bunu hatırlayamamiştım...
Super gecmiş trollis bugunun bence harika gidiyorsun tartıda kewinlikle eksi göreceksin yılmadın hiç maşallajherkese merhaba, bugünki yediklerim
sabah 7de
yarim haslanmis yumurta
5 findik iki ceviz
bir mandalina
ögle 12de
yogurt,bir alabas
bolca ceviz
2 portakal
aksam 6:30da
iki catal brokoli iki catal kabak
bir bardak ayran
bugün öglen cevizi abarttim oyüzden aksami hafif gecirmeye calistim, bakalim yarin tarti neyi gösterdcek
uff ya cok iyi gecmedi aslinda, aksam yemeginden sonra bide bi tabak dolusu meyve yedim ve sporda yapmadim . tek tesellim en azindan zararli bir sey yememis olmamSuper gecmiş trollis bugunun bence harika gidiyorsun tartıda kewinlikle eksi göreceksin yılmadın hiç maşallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?