evvvet başlıyoruz

Mrb arkadaşlar
Sabah
10;00
1 yumurta
Yarım bardak cay şekerli

1saat yürüyüş
Öğlen
1:30 elma kırmızı tatlı

Akşam
5;00 yoğurt

Nar çiçeği cayı 1 bardak
Su bol bol
Spor herşeyden

Yarına hazırlık :)

Amanıın hiç yememişssin afferin sana super valla inş gece bir kacamak olmaz

Sabah sirkeli ılık su 8.30
9.30 kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk peynir
1 bardk tarcınlı süt

Ara 12.30 yarım ceviz 5 kuruüzüm

Oglen aksam 16.00

1 cigköfte
1 kabak dolması
1 kwpce corba
2 ymk kasıgı haslanmıs yagsız tuzsuz tavuk

Misafirlikteydik en yenilebilir olanlar bu lardı malesef spor ve suyu aksam yazarım

Arkadaşlar b
Amanıın hiç yememişssin afferin sana super valla inş gece bir kacamak olmaz
işallah cnm . Normalde olurdu . Foruma girince kaçamak olmuyor . Kendimi suçlu hissederim . Burası bana iyi geldi cnm . Resmen şartlandım .

Arkadaşlar b

işallah cnm . Normalde olurdu . Foruma girince kaçamak olmuyor . Kendimi suçlu hissederim . Burası bana iyi geldi cnm . Resmen şartlandım .
Evet ya aynen foruma yazıcam herkes görecek dikkatedelim kaygısı birbirimize verdigimiz destek bana da cok iyi geldi bu sefer baya yol katedicez galiba

Kızlar bugün yoğunluktan gelemedim.ama herşey yolunda görünüyor...bugün çocuklarımın karne günuydü.yarın beniiiiimm
Yani hepimizin
Sabah:1 yumurta
1kk peynir
6 zeytin
1 dilim tam b.ekm
Ara:2 ceviz
Öglen:1 kase çorba
5 ızgara köfte
Yarım dilim ekm
Salata
Ara:1 greyfut
Akşam:4 kaşık etli fırında patlıcan
Salata
Bugün yine su tüketimim az oldu
40 dk kadar yürüdüm...
Birazdan yesil çayımı içicem

Ayyyyy bu ne canım ya hiç yememissin..bu gidişle miden kücüle küçüle pinpon topu kadar kalicak bir de aç aç spor yapmişsın bağışıklığın zayıflamasın kardişıiimyarın tartiya çıkıcax diye hep bu eziyet di mi yarın 1.mi glicen

herkese merhaba, bugünki yediklerim
sabah 7de
yarim haslanmis yumurta
5 findik iki ceviz
bir mandalina
ögle 12de
yogurt,bir alabas
bolca ceviz
2 portakal
aksam 6:30da
iki catal brokoli iki catal kabak
bir bardak ayran

bugün öglen cevizi abarttim oyüzden aksami hafif gecirmeye calistim, bakalim yarin tarti neyi gösterdcek

Alabas ne trolimçok hafif ve güzel bir gün olmuş bence...akşam hele cok iyi geçmiş

Aaaa evet baktım internetten..alabaş otu..yani onun kök kısmı degil mi yanlış anlamadıysam.ben egeliyim hemen hemen çoğu otları tanırım ama bunu hatırlayamamiştım...

Aaaa evet baktım internetten..alabaş otu..yani onun kök kısmı degil mi yanlış anlamadıysam.ben egeliyim hemen hemen çoğu otları tanırım ama bunu hatırlayamamiştım...
evet kökü, sekli turpa benziyo ama tadi daha güzel

Super gecmiş trollis bugunun bence harika gidiyorsun tartıda kewinlikle eksi göreceksin yılmadın hiç maşallaj

Super gecmiş trollis bugunun bence harika gidiyorsun tartıda kewinlikle eksi göreceksin yılmadın hiç maşallaj
uff ya cok iyi gecmedi aslinda, aksam yemeginden sonra bide bi tabak dolusu meyve yedim ve sporda yapmadim . tek tesellim en azindan zararli bir sey yememis olmam

Evet kızlar hemen menüme geçiyorum
Sabah 10 da
1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 1 çatal bal kaymak 1 tane közlenmiş biber 4 zeytin ve bol bol yeşillik
Öğlen 14 de
Bir kase yoğurt
Akşam 19 da
Bir kase çorba 2 lokma ekmek ile türlü 3 çatal makarna 2 kaşık yoğurt
1 lt dukan birasi
2 lt su
50 dk yürüyüş kızlar ufak sıkıntılar olsa da iyiydi çok şükür bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…