evvvet başlıyoruz

Ah ah Melekciğim dün ben de eşiğinden döndüm ayıptır söylemesi annem çok güzel cevizli kadayıf yapar tam onu harekete geçirdim hadi kalk dayanamıyorum dedim sonra dedim ki seni üç tane hurma keser vazgeçtim

Bu arada arkadaşlar tartildim sabah ac karnina 62.2 çıktım . Misafirlerim var memleketten yemek yap lafla giremiyorum pek

Hisbulduk canim .Evet emziriyorum 7 aylık oğlum
Allah bağışlasın canım çok dikkat et sütün azalmasın ama zaten bol bol yeşillik su içince sütün en büyük kaynağı oluyor Ben de emziriyorum benimki büyük gerci .boyunu kilonu hedefini yazarsan arkadas senide listeye ekler

Ay kıyamam cnm az yeseydin yine tadımlık . Tarifini annenden alıp yazabilirmisin cnm . Cevizli kadayıf tarifi

Ay kıyamam cnm az yeseydin yine tadımlık . Tarifini annenden alıp yazabilirmisin cnm . Cevizli kadayıf tarifi
Yok ya vallahi onlara da yaptırmadım El yapımı oluyor bizim kadayıf hazır kadayıfın kalını eriştenin incesi seklinde biraz sütle ıslıyoruz tavada tereyagını eritip yarısını koyuyıruz sonra üstüne ceviz koyup diger yarısını koyuyoruz önlü arkalı kızartıyoruz ardından klasik tatlı serbeti döküp aaafiyetle yiyemiyoruz

Peki canım . Kimi etiketliyum yazdığımda

Mrb arkadaşlar
Sabah
9;00
Süt

10;30
1 bardak çay şekersiz
2 yumurta yağda kızarmış
Yarım parmak cevizli sucuk
Öğlen

1:30
5 tane tavuk köftesi
Nescafe şekersiz
Bir parça cevizli sucuk

Akşam
5:00
yoğurt

Nar çiçeği cayı
Su
Spor

Hicrraaan hoşgeldünnn
Berin yaz öldürürüm aktif ol
Trol tepriğini gördüm
Bahar iyi gidiyorsun hayırdır
Huzurum süpersin gelcem yine

Ay canım masallah sana resmen ac geziyosun bosuna gitmiyor 4 kilo birden 2 tane öğünle gun kapatıyosun tebrikler ben ara öğün yapmadan duramazdım heralde

Ay canım masallah sana resmen ac geziyosun bosuna gitmiyor 4 kilo birden 2 tane öğünle gun kapatıyosun tebrikler ben ara öğün yapmadan duramazdım heralde
Bu gün İnan dayanamadım . Zor geçti İnan . 5 kiloda versem arada ekmek yiycem . İnan ekmek yemeyi özledim

Bu gün İnan dayanamadım . Zor geçti İnan . 5 kiloda versem arada ekmek yiycem . İnan ekmek yemeyi özledim
Seni kıskandım ya ondan melekim beynim reddediyor seni kızzzzzzzhadi bu haftada tam gaz kuzlarr

Menüm
Sabah
Bir hurma
Ara bir bardak ayran üç hurma
Öğle 14.00
8 kaşık kuru fasülye
Dört kaşık pilav
Turşu suyu bir bardak
Akşam yoğurt yerim yazarım yersem
Ya da süt içerim

Ben sabah kahvaltılarında bir dilim ya da yarım dilim yiyorum bukadar kendine eziyet etme uzun yol gidemeden pes edersin allah korusun arada nefsi de desteklemek lazım abartmadan tabi

Menüm
Sabah
Bir hurma
Ara bir bardak ayran üç hurma
Öğle 14.00
8 kaşık kuru fasülye
Dört kaşık pilav
Turşu suyu bir bardak
Akşam yoğurt yerim yazarım yersem
Ya da süt içerim

Bence de yeme bak oglen pilav yemişsin aksam hafşf olsun sehra

Sabah
1 buyuk dilim yagsız tuzsuz mısır ekmegi
Sebze kavurma yagsız tuZsuz
1 portakal
Yarım kivi

Oglen
Salata
5 tane minik köfte
1 kase yogurt

Ara
narcicegi cayı

Aksam 17.30
4 hurma nar cicegi cayı

40 dk 4 km kosubandında kosuldu

100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 sag sol bel hareketi

25*3 plank
15*2 squat

Ben sabah kahvaltılarında bir dilim ya da yarım dilim yiyorum bukadar kendine eziyet etme uzun yol gidemeden pes edersin allah korusun arada nefsi de desteklemek lazım abartmadan tabi
Cnm yarın akşam yada diğer akşam yolcuyum . Orda yemiyorum deme lüksüm Yok en azından evdeysen böyle yapayım dedim . Gidince burdan yazarım size cnm

Nar çiçeği çayını içebiliyormusun cnm . Tadı bana biraz ekşi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…