- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Gel gel canım hep birlikte fimfit olalımArkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiizbi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım.
Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiizbi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım.
Hoş buldum . İnşallah. yarin sabah tatılıp kilo bildirimi yapacağım . Umarım en kisa surede hedef kilomuza ulasiriz.Bebegini de Allah bagıslasın kuzucuk en tatlı zamanları onun peşinde kosup az da dikkatedeesen col guzel yol katedersin
Hoşgeldin cnm aramıza :) Allah bağışlasın yavrunu . Gel zayıflayalım hep birlikte .Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiizbi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım.
62 63 arasi da aç karnına tartilmadigim icin ney birşey soyliyemicem cnm . Doğum sonrası vücut salıyo kendini . Boyum da 1.53 malesef boydan kaybediyorumKaç kilosun cnm hedefin kac ?
Buraya takıl işallah verirsin cnm62 63 arasi da aç karnına tartilmadigim icin ney birşey soyliyemicem cnm . Doğum sonrası vücut salıyo kendini . Boyum da 1.53 malesef boydan kaybediyorum
İşallah cnm.Aman dikkat cnm . Allah yardımcın olsun . İşin zorKızlar şehir dışına memlekete gidiyorum...inşallah nefsime hakim olurum
Hadi bakalım gazan mubarek olsun işin zor dostumKızlar şehir dışına memlekete gidiyorum...inşallah nefsime hakim olurum
Berinin de dedigi gibi canım spora yuklen hem vucudun sekillenir hem de kilo vermen hızlanır62 63 arasi da aç karnına tartilmadigim icin ney birşey soyliyemicem cnm . Doğum sonrası vücut salıyo kendini . Boyum da 1.53 malesef boydan kaybediyorum
Hosgeldin Hicran, bebegin daha cok kücük emziriyormusun?Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiizbi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım.
Ben bu gün bişey yapamadım . Üstelik cnm bu gün hersey istiyor . Yedimde zaten . Kendimi tuta tuta bu gün yoruldum . Akşam herhalde tek yoğurt yerim . Sanada maşallah arkadaşım bu azimle bu hafta birinci olursun . Devam et dostumKızlar ben sporumun birkısmını yaptım bile
40 dk kosubandında 4 km kostum hadi kalkın kalkın boş duranı Allah sevmez
yemeden önce bizi ve cumartesiyi düsün belki istahin kacar berincimKızlar şehir dışına memlekete gidiyorum...inşallah nefsime hakim olurum
yemeden önce bizi ve cumartesiyi düsün belki istahin kacar berincim
süpersinKızlar ben sporumun birkısmını yaptım bile
40 dk kosubandında 4 km kostum hadi kalkın kalkın boş duranı Allah sevmez
Benim de akşamleyin hiç halim kalmaz spor yapmaya o yüzden ne kadar erken o kadar iyi akşamları oturduğum yerden ancaksüpersinbir nazar boncugunu hakettin
ben ancak uyumadan önce spor yapabiliyorum malesef
Hisbulduk canim .Evet emziriyorum 7 aylık oğlumHosgeldin Hicran, bebegin daha cok kücük emziriyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?