evvvet başlıyoruz

Gel gel canım hep birlikte fimfit olalım
Biz grubumuzu cok seviyoruz birbirimize destek olmaya calışıyoruz elimizden geldigince sen de katıl sık sık yazıp aktif olursan daha motive olursun

Bebegini de Allah bagıslasın kuzucuk en tatlı zamanları onun peşinde kosup az da dikkatedeesen col guzel yol katedersin

Hoşgeldin cnm aramıza :) Allah bağışlasın yavrunu . Gel zayıflayalım hep birlikte .

Hicrancım hoş geldin aramıza...doğumdan sonra vücudun toplaması biraz spor ve diyetle hemen hallolur.

Kızlar şehir dışına memlekete gidiyorum...inşallah nefsime hakim olurum

62 63 arasi da aç karnına tartilmadigim icin ney birşey soyliyemicem cnm . Doğum sonrası vücut salıyo kendini . Boyum da 1.53 malesef boydan kaybediyorum
Berinin de dedigi gibi canım spora yuklen hem vucudun sekillenir hem de kilo vermen hızlanır

Hosgeldin Hicran, bebegin daha cok kücük emziriyormusun?

Kızlar ben sporumun birkısmını yaptım bile
40 dk kosubandında 4 km kostum hadi kalkın kalkın boş duranı Allah sevmez
Ben bu gün bişey yapamadım . Üstelik cnm bu gün hersey istiyor . Yedimde zaten . Kendimi tuta tuta bu gün yoruldum . Akşam herhalde tek yoğurt yerim . Sanada maşallah arkadaşım bu azimle bu hafta birinci olursun . Devam et dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…