bozma moralini herseyin basi saglik,önce iyiles sonra diyetine devam edersin nasil olsaSağol canım içiyorum bol su limonlu şeyler ama bugün doğru dürüst beslemedim sanki surekli abur cubur yedim yaa moralim bozuldu
Aaa görmemişimdır görsem kesin yazardım . Geçmiş olsun . Benim diyet iyiydi misafirlerim vardı haşhaşlı tatlı yaptım Ayy nasıl canım istedi ama yemedim. É sonra yanına buskivi kek çay felan . Diyetteyim ya illa canım çekti amaaa yemedim. Yemicem zayiflamam gerek çünküHoşgeldin dedim ama görmedin sanırım kız ben grip mağduru olarak kötüyüm senin nasıl gitti ilk gun
Hicran bravo sana ne guzel iradeni sergilemişssin dun insan böyle hayır diye diye zamanla dyarsızlasıyor yarın benim de misafirim var su böregi sarma kadayıf tatlısı yapıcam ama yanına iki cesit de kendim icin yapıp mesela salata ve hurma ceviz karısımı bi tatlı yaparak kendimi de mahrum etmemeyi dusunuyorumKızlar günaydın. Nasilsiniz. Keyifler yerinde mi bakalım
Kızlar günaydın. Nasilsiniz. Keyifler yerinde mi bakalım
Tatlım annemin vefatından sonra ilk defa evime gittim.babacigım hep geldi ama ben gidememiştim.yogunluktan evdeki işlerden bir türlü giremedim siteye.aksam söz bildirim yapıcam.özledim hepinizi...okudum herşey yolunda görünüyor kızlarHicrraaan hoşgeldünnn
Berin yaz öldürürüm aktif ol
Trol tepriğini gördüm
Bahar iyi gidiyorsun hayırdır
Huzurum süpersin gelcem yine
Canım benim Allah sabır versin ahirette kavustursun inş . simdi bomboş gelir oralar ama sen evin nesesi ol babacıgın uzulmesinTatlım annemin vefatından sonra ilk defa evime gittim.babacigım hep geldi ama ben gidememiştim.yogunluktan evdeki işlerden bir türlü giremedim siteye.aksam söz bildirim yapıcam.özledim hepinizi...okudum herşey yolunda görünüyor kızlar
Aynen öyle canım özel günüm de yaklaştı son iki ilaç kaldı karnım sisti oksurdukce kulaklarım boğazım fena acıyor aman dikkat edin fenaymış bu hastalıkbozma moralini herseyin basi saglik,önce iyiles sonra diyetine devam edersin nasil olsa
Çok sağol berincim rabbim sabr versin sana anneciginede rahmet olsun cennet hatunu olur inşallahBaharcım geçmiş olsun
Evet canım bomboş geldi gerçekten...belli etmemeye çalıştım babam ve cocuklarim da üzülmesin diye.gece el ayak çekilince üzüntümü yaşadım.nur icinde yatsın anneciğim.bak ben geldim diye konuştum durdum ....Canım benim Allah sabır versin ahirette kavustursun inş . simdi bomboş gelir oralar ama sen evin nesesi ol babacıgın uzulmesin
Teşekkür ederim iyi direnmişsin ama ben misafir ağırlamayı su konuda sevmiyorum elim bol birde çok çeşit yapıyorum diyette olunca millet yese bile rabbim bereket veriyor kalıyor o zaman yok desen bile e sonra kalanlari atamıyorsun çoluk çocuk da yok hepsi bana kalıyor eşime al iş yerine götür diyorum oda ne o öyle günüm varmış gibi diyoAaa görmemişimdır görsem kesin yazardım . Geçmiş olsun . Benim diyet iyiydi misafirlerim vardı haşhaşlı tatlı yaptım Ayy nasıl canım istedi ama yemedim. É sonra yanına buskivi kek çay felan . Diyetteyim ya illa canım çekti amaaa yemedim. Yemicem zayiflamam gerek çünkü
Bahar cok gecmiş olsun en yakın zamanda toparlarsın inşAynen öyle canım özel günüm de yaklaştı son iki ilaç kaldı karnım sisti oksurdukce kulaklarım boğazım fena acıyor aman dikkat edin fenaymış bu hastalık
Evet canım bomboş geldi gerçekten...belli etmemeye çalıştım babam ve cocuklarim da üzülmesin diye.gece el ayak çekilince üzüntümü yaşadım.nur icinde yatsın anneciğim.bak ben geldim diye konuştum durdum ....neyse sizi de üzmeyim ben canlar...
Sağol tatlım elimde limonlu çay su dolanıyorum etrafta misafirlerin gitti mi seninBahar cok gecmiş olsun en yakın zamanda toparlarsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?