- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay evet ya bir bakıma da iyi boşver insanın ruhsal bakıma da ihtiyacı var elinden geleni yaparsın ordadaCnm yarın akşam yada diğer akşam yolcuyum . Orda yemiyorum deme lüksüm Yok en azından evdeysen böyle yapayım dedim . Gidince burdan yazarım size cnm
Nar çiçeği çayını içebiliyormusun cnm . Tadı bana biraz ekşi geliyor :)
Foto atmayı bilmiyorum cnm . Şekli Gül kurusuna benziyor . Koyu bordo renginde tadıda kuşburnuna benziyor diğer adıda hibiskus cnmBenimki hiç ekşi olmuyor ya aynı seyi içmiyormuyuz acaba bir de hibiskus varmıs cunki onunla da karıstırabilşyorlarmıs seninkinin görüntğsü nasıl foto atarmısın
Benim böyle değil cnm . Şekli aynı ama içinde benim bişey Yok püskül gibi bişey var . Bende o yok bide benim rengi koyu bordo . Bardaktada koyu bordo oluyor rengi . Senin rengi açık duruyor . Foto atmayı anlat istersen bende atayım cnmBu benimki canım
Anladım cnm ben sanıyordum ikisinde aynı şey .Tabii ki baktım internetten almadan önce benim aldığımı tam olarak Narçiçeği oluyor sizinkiler Hibiscus ikisi farklı şeylermış. Hatta aldığım yerdeki aktar zayıflamak için nar çiçeğinin böbrekler ve başka rahatsızlıklar için Hibiscus önerdi alırken de sormuştu zaten Hibiscus mu Narçiçeğim mi diye
Hayırdır ne kız sehraaa işte kilo vermeye çabalıyorum ama kötü haber grip oldum tüm gün yattım yemek içmek gelmiyor içimden ama hareket edemiyorumHicrraaan hoşgeldünnn
Berin yaz öldürürüm aktif ol
Trol tepriğini gördüm
Bahar iyi gidiyorsun hayırdır
Huzurum süpersin gelcem yine
gecmis olsun Bahar limonlu cay icseydin bol bolHayırdır ne kız sehraaa işte kilo vermeye çabalıyorum ama kötü haber grip oldum tüm gün yattım yemek içmek gelmiyor içimden ama hareket edemiyorum
Hosbulduk cnm benimHicrraaan hoşgeldünnn
Berin yaz öldürürüm aktif ol
Trol tepriğini gördüm
Bahar iyi gidiyorsun hayırdır
Huzurum süpersin gelcem yine
Sağol canım içiyorum bol su limonlu şeyler ama bugün doğru dürüst beslemedim sanki surekli abur cubur yedim yaa moralim bozuldugecmis olsun Bahar limonlu cay icseydin bol bol
Hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım kız ben grip mağduru olarak kötüyüm senin nasıl gitti ilk gunKizar nasılsınız. Nasıl gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?