evvvet başlıyoruz

Cnm yarın akşam yada diğer akşam yolcuyum . Orda yemiyorum deme lüksüm Yok en azından evdeysen böyle yapayım dedim . Gidince burdan yazarım size cnm
Ay evet ya bir bakıma da iyi boşver insanın ruhsal bakıma da ihtiyacı var elinden geleni yaparsın ordada

Nar çiçeği çayını içebiliyormusun cnm . Tadı bana biraz ekşi geliyor :)

Benimki hiç ekşi olmuyor ya aynı seyi içmiyormuyuz acaba bir de hibiskus varmıs cunki onunla da karıstırabilşyorlarmıs seninkinin görüntğsü nasıl foto atarmısın

Benimki hiç ekşi olmuyor ya aynı seyi içmiyormuyuz acaba bir de hibiskus varmıs cunki onunla da karıstırabilşyorlarmıs seninkinin görüntğsü nasıl foto atarmısın
Foto atmayı bilmiyorum cnm . Şekli Gül kurusuna benziyor . Koyu bordo renginde tadıda kuşburnuna benziyor diğer adıda hibiskus cnm

Anlat foto nasıl atılıyor atayım yinede

Bu benimki canım
Benim böyle değil cnm . Şekli aynı ama içinde benim bişey Yok püskül gibi bişey var . Bende o yok bide benim rengi koyu bordo . Bardaktada koyu bordo oluyor rengi . Senin rengi açık duruyor . Foto atmayı anlat istersen bende atayım cnm

İnternete yaz nar çiçeği kurusu . Orda resmî var cnm . Aynı Gül kurusu gibi görselden bak cnm

Tabii ki baktım internetten almadan önce benim aldığımı tam olarak Narçiçeği oluyor sizinkiler Hibiscus ikisi farklı şeylermış. Hatta aldığım yerdeki aktar zayıflamak için nar çiçeğinin böbrekler ve başka rahatsızlıklar için Hibiscus önerdi alırken de sormuştu zaten Hibiscus mu Narçiçeğim mi diye

Anladım cnm ben sanıyordum ikisinde aynı şey .

Cnm benim internetten baktım benim böyle işte . Foto atmaydılar ögrendim sayende :)

Hicrraaan hoşgeldünnn
Berin yaz öldürürüm aktif ol
Trol tepriğini gördüm
Bahar iyi gidiyorsun hayırdır
Huzurum süpersin gelcem yine
Hayırdır ne kız sehraaa işte kilo vermeye çabalıyorum ama kötü haber grip oldum tüm gün yattım yemek içmek gelmiyor içimden ama hareket edemiyorum

selam hanimlar menüm
sabah 7de
1 yumurta
iki dilim kasar

ögle 12de
tavuklu salata
bir havuc

aksam 6 :30da
3 köfte
bir elma

Hayırdır ne kız sehraaa işte kilo vermeye çabalıyorum ama kötü haber grip oldum tüm gün yattım yemek içmek gelmiyor içimden ama hareket edemiyorum
gecmis olsun Bahar limonlu cay icseydin bol bol

Menum
Sabah 11.30
1 tane haşlanmış yumurta
2 3 dilim domates
5 tane zeytin
1 dilim peynir
Ekmek yok

Ara
Yok

Aksam 19.00
6 tane köfte
1 kasik pilav
Salata
Ayran

Ara 22.15
1 bardak sade kefir

sehraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…