- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Olsun dengelemiştirAyy sağol canım planki seninle konuşmuştuk sanırım dimi ama azıcık da ağzımı tutaydım iyiydi iki tane kurabiye yedim tarçınlı
Evet planki biz konuşmustuk yeni başlamana rağmen gayet iyi bir süre canım tebriklerAyy sağol canım planki seninle konuşmuştuk sanırım dimi ama azıcık da ağzımı tutaydım iyiydi iki tane kurabiye yedim tarçınlı
Menün yine harika canım bugun ben de nar cicegi aldım sen nasıl demliyorsunMrb arkadaşlar
Sabah
10;00
1 kaşık bal
1 kaşık tahin
Süt
Öğlen
1:30
Menemen 3tane tavuk köfte
5:40
Akşam elma
2 kaşık kıymalı makarna
Nar çiçeği cayı
Su
Spor bildiğim ne varsa:)
Cnm kupa fincana yemek kaşığı döküyorum . Üstünede sıcak su ilave ediyorum karıştırıyorum . Bekletiyorum ben soguk içiyorum . Sen istersen ılık iç . Sabah akşam içiyorum . Bu sabah misafirim vardı yetiştiremedim . Sadece akşam içiçem . Demlesin iç cnm . Ben böyle yapıyorum. Aldığım yere sordum böyle yapmamı tavsiye etti .Menün yine harika canım bugun ben de nar cicegi aldım sen nasıl demliyorsun
Ah canım ya cok zor dimi insallah karsılıgını alırsın hepimiz alırız inşBu gün güzelim poğaçacı yiyemedim . Hedefime ulaşmak için . resmen aç geziyorum
İşallah cnmAh canım ya cok zor dimi insallah karsılıgını alırsın hepimiz alırız inş
Bu gün sende iyisin cnm her gün bu sporu yapsan bile bir sürü kalori yakarsın . Ben yemek yaparken bile hareket ediyorum :)Sabah 1 su bardagı ılık sirkeli su
Yarım cennet hurması
Kasarlı mantar
1 dilim tambugday ekmegi
1 tatlı kasgı visne receli
1 zeytin
Ara
sekersiz turk kahvesi 3 hurma
Ogle
1 kepce salgam corbası
3 ymk kasıgı sebzeli bulgur pilavı
Ara sade nescafe 2 hurma
Aksam
1 cok tahılı grissini
1 kase yogurt
7 hurma
40 dk 4 km kosubandında kosuldu
25*3 plank
15*4 squat
100 yarım mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 bisiklet hareketi
Inşallah öyle olur bakalım nasıl bir gün oldu anlamadimOlsun dengelemiştir
Ayyy baya titredim ama yaa görsen güçsüz olduğumu anladimEvet planki biz konuşmustuk yeni başlamana rağmen gayet iyi bir süre canım tebrikler
Aynen super bir hareketmiş ama heryerin kasılıyor resmenAyyy baya titredim ama yaa görsen güçsüz olduğumu anladim
Ayy canım ilk yaptigimda her yerim ağrımıştı yarın kas ağrısı çekmezsem sıkıntı yok bu arada benim özel günüm de her gün tartıldım diğer türlü çok fazla tatlıya düşerim diye kontrol altında tutmaya calistimAynen super bir hareketmiş ama heryerin kasılıyor resmen
spor yapmadaki azmine hayranim, bence sadece zayiflamakla kalmayip bukadar sporla bayagi bicimli bir vucuda kavusacakdinSabah 1 su bardagı ılık sirkeli su
Yarım cennet hurması
Kasarlı mantar
1 dilim tambugday ekmegi
1 tatlı kasgı visne receli
1 zeytin
Ara
sekersiz turk kahvesi 3 hurma
Ogle
1 kepce salgam corbası
3 ymk kasıgı sebzeli bulgur pilavı
Ara sade nescafe 2 hurma
Aksam
1 cok tahılı grissini
1 kase yogurt
7 hurma
40 dk 4 km kosubandında kosuldu
25*3 plank
15*4 squat
100 yarım mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 bisiklet hareketi
spor yapmadaki azmine hayranim, bence sadece zayiflamakla kalmayip bukadar sporla bayagi bicimli bir vucuda kavusacakdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?