evvvet başlıyoruz

Mrb arkadaşlar
Sabah
10;00
1 kaşık bal

1 kaşık tahin

Süt

Öğlen
1:30
Menemen 3tane tavuk köfte

5:40
Akşam elma
2 kaşık kıymalı makarna
Nar çiçeği cayı

Su

Spor bildiğim ne varsa:)

Ayy sağol canım planki seninle konuşmuştuk sanırım dimi ama azıcık da ağzımı tutaydım iyiydi iki tane kurabiye yedim tarçınlı
Evet planki biz konuşmustuk yeni başlamana rağmen gayet iyi bir süre canım tebrikler

Menün yine harika canım bugun ben de nar cicegi aldım sen nasıl demliyorsun
Cnm kupa fincana yemek kaşığı döküyorum . Üstünede sıcak su ilave ediyorum karıştırıyorum . Bekletiyorum ben soguk içiyorum . Sen istersen ılık iç . Sabah akşam içiyorum . Bu sabah misafirim vardı yetiştiremedim . Sadece akşam içiçem . Demlesin iç cnm . Ben böyle yapıyorum. Aldığım yere sordum böyle yapmamı tavsiye etti .

Bu gün güzelim poğaçacı yiyemedim . Hedefime ulaşmak için . resmen aç geziyorum

Sabah 1 su bardagı ılık sirkeli su

Yarım cennet hurması
Kasarlı mantar
1 dilim tambugday ekmegi
1 tatlı kasgı visne receli
1 zeytin

Ara
sekersiz turk kahvesi 3 hurma

Ogle
1 kepce salgam corbası
3 ymk kasıgı sebzeli bulgur pilavı

Ara sade nescafe 2 hurma

Aksam
1 cok tahılı grissini
1 kase yogurt
7 hurma

40 dk 4 km kosubandında kosuldu

25*3 plank
15*4 squat

100 yarım mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 bisiklet hareketi

Bu gün sende iyisin cnm her gün bu sporu yapsan bile bir sürü kalori yakarsın . Ben yemek yaparken bile hareket ediyorum :)

Arkadaslar bir de ben bugun regl oldum suan tartılsam ya da yarın tartılsam bu kiloya artı olarak döner degil mi tartılıp da moralimi bozmayım dimi

Menü
Sabah 10.30
1 limonlu ılık su
2 dilim yumurtalı kavurmalı ekmek
2 zeytin 1 çatal peynir
Marul ve biraz havuç
Şekersiz çay
Öğle 1 dilim peynirli ekmek 3 kaşık köfteli sebze
Yarim elma 2 tane kurabiye
Akşam 18
Bir kase çorba 1 tane mangal balık
2 lt su yarim lt dukan birasi

Aynen super bir hareketmiş ama heryerin kasılıyor resmen
Ayy canım ilk yaptigimda her yerim ağrımıştı yarın kas ağrısı çekmezsem sıkıntı yok bu arada benim özel günüm de her gün tartıldım diğer türlü çok fazla tatlıya düşerim diye kontrol altında tutmaya calistim

menüm
sabah 8de
bir salatalik
yesil cay
ögle 12de
2 köfte
bir kasik haslanmis nohut
bir elma
ara sade türk kahvesi
aksam bir havuc
birkacdilim elma
bir bardak ayran

dünki kacamaklardan sonra bugünü hafif tutmaya calistim
spor leslie ile 3 mil ve birazda crosstrainer yapicam

spor yapmadaki azmine hayranim, bence sadece zayiflamakla kalmayip bukadar sporla bayagi bicimli bir vucuda kavusacakdin

Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiiz bi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…