- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Allah allah kız benim ki mi yanlıs bişey anlamadım ben bu işten sizinline benziyor ama farklı da biraz sanki aktar da ikisi de olut demişti hadş bakalım nşyetimiz neyse o olsun sonucuBu arada tekrar araştirdım nar çiçegini.kesinlikle hibiskusla aynı.ciçeği kuruturken taç kısmıyla kurutma ve sadece yapraklarıyla kurutma varmiş.yalniz iyi ki öğrendim sayenizde bu çayı kızlar.bazi ülkelerde içine zencefil katılarak soguk içecek olarak ikram ediliyormuş.gençlik iksiriymiş.karafil ve tarçınla tatlandırılabilirmiş.1 ay düzenli kullanımla sabah akşam 1 fincan içerek 1 ayda vücuttaki tüm değeler normale dönüyormuş.ciltteki düzelme de farkedilecek düzeye geliyormuş.yalnız HAMILE VE EMZİREN ANNELER ASLA KULLANMAMALIYMIŞ.BAGIRSAK DÜZENLEYICI ÖZELLIGI OLDUGUNDAN DOLAYI
Ay ay yat dinlen valla boo bol coluk cocuk olunca hasta da olsan yatamıyorsun bi video vardı nette depresyona bile giricem giremiyorum diye ben o haldeyimSağol tatlım elimde limonlu çay su dolanıyorum etrafta misafirlerin gitti mi senin
Yok canım gitmediler gitmesinler de ya bana oyle yardımcı oluyırlarki birikmiş tüm temizlik işlerimi yapıyorum sayelerinde bugun cam tül perdeye girişicemSağol tatlım elimde limonlu çay su dolanıyorum etrafta misafirlerin gitti mi senin
Allah rahmet eylesin canım sabır diliyorumÖlümü insan en yakınına geldiginde anlıyor en net sekilde ben de kardesimi kaybettim 2 yıl önce cok zor dolmayacak boşluklar ama yasıyor yine de insan acısıyla tatlısıyla
Komşuların yok mu ver canım onlara . Aynen insan zor dayniyo valla . Canım istesede yemicem diyorum yazın düğünler var elbise bakıyorum şimdiden. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz canımTeşekkür ederim iyi direnmişsin ama ben misafir ağırlamayı su konuda sevmiyorum elim bol birde çok çeşit yapıyorum diyette olunca millet yese bile rabbim bereket veriyor kalıyor o zaman yok desen bile e sonra kalanlari atamıyorsun çoluk çocuk da yok hepsi bana kalıyor eşime al iş yerine götür diyorum oda ne o öyle günüm varmış gibi diyo
Cumartesi yapıyoruz canım dağıtıyorum ama işte ne bilim kaldığı da oluyor işte ama yinede misafirli evler nasip etsin rabbim berekettirKomşuların yok mu ver canım onlara . Aynen insan zor dayniyo valla . Canım istesede yemicem diyorum yazın düğünler var elbise bakıyorum şimdiden. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz canım
Canım bence en azından gunluk menunu paylaş bizimle frenlemiş olursun kendini az da olsa memlekt orası illa kacamak olurMrb arkadaşlar
Sabah 10:00
2 yumurta yağda
Şekersiz 1 çay
12:00
Cevizli sucuk
Süt
Yarım elma
5:00
3 kaşık pilav bir parça haşlama tavuk
Saat 6:00
1 lahmacun ( pişince yiyeceğim :)
Su
Bu gün spor yok yola çıkıyorum kızlar .
Aktif olmasamda 15 gün sonra evde aktif olurum , işallah aktif olmaya çalışırım . Herkese iyi tatiller
Tmm cnm girmeye çalışırım . Bu arada 1 lahmacun yerine 3 yedimCanım bence en azından gunluk menunu paylaş bizimle frenlemiş olursun kendini az da olsa memlekt orası illa kacamak olur
Sıkma canını telafi edersin hata yaptıgını biliyorsun en azından eskiden olsa hiç pişmanlık bile duymazdık simdi canın sıkıkıyor bak bu bile iyi birşeyTmm cnm girmeye çalışırım . Bu arada 1 lahmacun yerine 3 yedim
Ay ya ben hiç kızamıyrm böyle olunca melege de moral verdim baksana herzaman yapmıyorsunuz sıkmayın canınızı bu kadar kaldıgımız yerden devam ettigimiz baska öğünlerde telafı ettigimiz surece uzmeyin kendiniziAy ben ne yapayım melek gitti bugün diyet miyet
Sabah:1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
6 zeytin
Yarım gevrek
Öğlen:1 porsiyon balik ve 5-6 tane kocaman midye dolma
Ara:1 portakal
Aksam:3 tane kofte
1 dilim ekmek
3 kasık patlican yemegi
Salata
Biraz evel 1 küçuk kase çekirdek (Kıbrıs çiğdemi)
Spor yokof kendime çok kizgınım yaaaa....yarın söz bugünü telafi edicem inşallah kızlar umarım...bana kızın yaaaa
Aynen canım . Sabret güzel günler bizi bekliyorCumartesi yapıyoruz canım dağıtıyorum ama işte ne bilim kaldığı da oluyor işte ama yinede misafirli evler nasip etsin rabbim berekettir
Çok sağol kız huzurum . İyi ki varsın cnmSıkma canını telafi edersin hata yaptıgını biliyorsun en azından eskiden olsa hiç pişmanlık bile duymazdık simdi canın sıkıkıyor bak bu bile iyi birşey
Umudumuz o yönde en azından yani :)Aynen canım . Sabret güzel günler bizi bekliyor
Yaa ben de cok kötüyüm suan aclık krizindeyim erken yedşm sütle muzu suan aklımdan fena fena seyler geciyor kızlaaat yardımınıza ihtiywcım varÇok sağol kız huzurum . İyi ki varsın cnm
Kaç kilosun canım bu aradaUmudumuz o yönde en azından yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?