evvvet başlıyoruz

Allah allah kız benim ki mi yanlıs bişey anlamadım ben bu işten sizinline benziyor ama farklı da biraz sanki aktar da ikisi de olut demişti hadş bakalım nşyetimiz neyse o olsun sonucu

Sağol tatlım elimde limonlu çay su dolanıyorum etrafta misafirlerin gitti mi senin
Ay ay yat dinlen valla boo bol coluk cocuk olunca hasta da olsan yatamıyorsun bi video vardı nette depresyona bile giricem giremiyorum diye ben o haldeyim

Sağol tatlım elimde limonlu çay su dolanıyorum etrafta misafirlerin gitti mi senin
Yok canım gitmediler gitmesinler de ya bana oyle yardımcı oluyırlarki birikmiş tüm temizlik işlerimi yapıyorum sayelerinde bugun cam tül perdeye girişicem

Senin için iyi olmuştur yaaa bende gelmelerini istiyorum ama babam hasta olduğu için tek ben gelebiliyorum evim çok uzak aileme ondan gelemiyorlar . Nasip yapacak bir şey yok . Çocuksuz olmanın pozitif yani sanırım bu rahatlamak için yatabiliyorum istediğim saatte

Komşuların yok mu ver canım onlara . Aynen insan zor dayniyo valla . Canım istesede yemicem diyorum yazın düğünler var elbise bakıyorum şimdiden. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz canım

Komşuların yok mu ver canım onlara . Aynen insan zor dayniyo valla . Canım istesede yemicem diyorum yazın düğünler var elbise bakıyorum şimdiden. Kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz canım
Cumartesi yapıyoruz canım dağıtıyorum ama işte ne bilim kaldığı da oluyor işte ama yinede misafirli evler nasip etsin rabbim berekettir

Mrb arkadaşlar
Sabah 10:00
2 yumurta yağda
Şekersiz 1 çay

12:00
Cevizli sucuk
Süt
Yarım elma

5:00
3 kaşık pilav bir parça haşlama tavuk
Saat 6:00
1 lahmacun ( pişince yiyeceğim :)
Su
Bu gün spor yok yola çıkıyorum kızlar .
Aktif olmasamda 15 gün sonra evde aktif olurum , işallah aktif olmaya çalışırım . Herkese iyi tatiller

Canım bence en azından gunluk menunu paylaş bizimle frenlemiş olursun kendini az da olsa memlekt orası illa kacamak olur

Sabah
1 bardk nar cicegi cayı
Yarım portakal
Ceyrek kivi
1 yumurtadan biberli omlet
1 zeytin
1 dkm tmbgdy ekmk

Oglen
5 kasık Bulgur pilavı
2 köfte
2 kasık yogurt
Salata

Ara 1 bardk sekersiz cay 3 yulaflı buskivi

2. Ara
1 bardk az sekerli neskafe 1 avuc fındık

Aksam 19.00
1 bardk tarcınlı süt
1 kucuk yerli muz

Ay ben ne yapayım melek gitti bugün diyet miyet
Sabah:1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
6 zeytin
Yarım gevrek
Öğlen:1 porsiyon balik ve 5-6 tane kocaman midye dolma
Ara:1 portakal
Aksam:3 tane kofte
1 dilim ekmek
3 kasık patlican yemegi
Salata
Biraz evel 1 küçuk kase çekirdek (Kıbrıs çiğdemi)
Spor yok of kendime çok kizgınım yaaaa....yarın söz bugünü telafi edicem inşallah kızlarumarım...bana kızın yaaaa

Ay ya ben hiç kızamıyrm böyle olunca melege de moral verdim baksana herzaman yapmıyorsunuz sıkmayın canınızı bu kadar kaldıgımız yerden devam ettigimiz baska öğünlerde telafı ettigimiz surece uzmeyin kendinizi

Iyi akşamlar kızlar bende huzura katılıyorum bu kadar üzmeyin kendinizi kaçamak illa ki olacak ama gerisini bozmamak önemli olan devam etmemek zaten bozuldu diyerek
Menü
Sabah 2 sigara böreği (ne yazıkki)
7 zeytin 2 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir şekersiz çay
Öğle
2 kaşık kısır kara lahana salatası ve turp 1 sigara böreği
Akşam 12 tane hamsi salata bi çay bardağı sodalı şalgam bu kadar yeşil çay felan içtim kızlar ama spor yok ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…