evvvet başlıyoruz

Kızlar oğlumla kayak tatili için uludağdayız ve oğlum kesinlikle telefonu yasakladı cuma geleceğim ve yazacağım yazdıklarınızı da ancak cuma okuyacağım aynen devam edin canlarım diyet devam abartmıyorum cumartesi tartıya az kaldı ona göre.menü paylaşamıyorum oğlumdan dolayı

Sıkma canını telafi edersin hata yaptıgını biliyorsun en azından eskiden olsa hiç pişmanlık bile duymazdık simdi canın sıkıkıyor bak bu bile iyi birşey
Sagol be huzurum sagolan arkadaşlar hepinizin GÜNÜ AYDIN gecsin.oh be rahatladim.bugün örnek bir menü çıkarıcam

Sagol be huzurum sagolan arkadaşlar hepinizin GÜNÜ AYDIN gecsin.oh be rahatladim.bugün örnek bir menü çıkarıcam

Kesinlikle cıkarırsın inanıyorum ben sana asıl ben napıcam bugun misafir var bende kendim icin salata yapıyorum ama salata bile patatesli

Kesinlikle cıkarırsın inanıyorum ben sana asıl ben napıcam bugun misafir var bende kendim icin salata yapıyorum ama salata bile patatesli
Olsun canım haşlanmış patates ve yeşillikli salata bir çok şeye oranla gayet masum...afiyet olsun.bol acıli yeee...aciyı seviyorsan

İÝI TATILLER CANIM BIR KAC GÜNDE OLSA ÖZLEYECEGIZ SENI

selam hanimlar, malesef bu hafta iyi gecmixo benim icin diyeti bosladim gibi . sanirim artik yoruldum hep dikkat etmekten. hala kilo vermek istiyorum ama bu hafta biraz gevseticem diyeti.

hedefime son sekiz kilo kaldi, yanlis anlamayin tamamen birakmiyorum sadece biraz güc toplamak icin bir iki gün ara verdim o kadar

hedefime son sekiz kilo kaldi, yanlis anlamayin tamamen birakmiyorum sadece biraz güc toplamak icin bir iki gün ara verdim o kadar
Valla bende bugun misafirin azizliğine ugradım resmen saat 4 gibi iki kucuk bülbül yuvası minik bi dilim su böregi 4 tane serce parmak kadar dolma yedim bugun costurdum da costurdum vlla ama hiç pişman degilim mutluyum aynen devam aksam bişey yemicem kosubandına da yuklendimmi tamamdır

Sabah
10;00
Yağda yumurta
1
Zeytin
1 peynir

Öğle
12:00
Süt

17;00
Kurabiye 2 tane

18:00
Çay şekersiz
Kıymalı börek 1 tane

Sabah narcicegi cayı
1 haslanmıs yumurta
1 dilim tam bugdy ekmgi
1 tatlı kasıgı vidne receli
Domates salatalık biber

Oglen
4 ymk kasıgı yogurtlı patates salatası
4 köfte

Ara Oglen- aksam 16.30
2 kucuk bülbül yuvası tatlısı
Sigara böregi parmak kalınlgıında bir tane su böregi
4 minik yaprak sarması
2 kasık yogurtlu patates salatası

Evet kacamak dolu bir gunden sonra ben spora kosuuorum hanımlar

Inşallah canım ben çok uzun süredir kilomdan yakınıyorum ama bir türlü istikrar sağlayamadım artık insanlara kolokyum vermek istiyorum bile diyemiyorum
Hiç moralini bozma sen kadınsın bunu unutma kadınlarını yapamayacağı hiç bir şey yoktur

Mızıkçılık yapma trolimneyse bizden izin Bu hafta REST olsun.ama sakın alma şaka bir yana bazen ben de bu konuda yorgun hissediyorum ama pesetmeyelim arkadaşlartrolim gücunü topla canım

benim arkadaşım nazara gelmiş.ne oldu bize ne oldi böyle kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…