Hiç sorma ya bugun koptum gittim yine iyi frenledim kendimi bşr börek bi tatlıylabenim arkadaşım nazara gelmiş.ne oldu bize ne oldi böyle kızlaaar
Sabah:ceyrek simit
1kk peynir
Domates biber
5 zeytin
Öğlen:1kücük yemek tabağı zeytinyağlı yesil börülce yoğurt
Akşam:1 küçük kase domatesli patlıcan
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Birazdan narçiçeğini içicem
Düne göre iyiyim herhalde
Evet yaaa inşallah cumartesiye kadar kilo almadan atlatabilirim valla 100 gr vermek bile beni mutlu edicekEvet evet gayet iyisin saglıklı hafşf gecmiş herşey
cnm işallah . Misafirlikteyim saat 10:30 1 dilim kadayıflı muhallebi . İşallah toparlarım cnm . İşim zor cnm . Bu hafta bizim grubun kızları kaçamak yapmış . Tatil bitene kadar gevşek olucaz herhalde :) neyse yinede dikkat arkadaşlar .Ay valla hepimizin kacamaklı gecmiş bugunu melekcim olsun yarın devam kaldıgımız yerden dimi
Günaydin kızlar
Gayet iyi geçmiş sabahın huzurcum...telafi ederiz biz ...en motive en pozitif grup arkadaşlarıyız çünkü
bence de tekrardan ögünlük menü yazalim. Daba motive oluyoruz ozamanArkadaslar malum misafirlikler gelenler gidenler derken hafif salmış gibi oldum ben dunden beri o sebeple basa geri dönüyorum ben öğünlük menü bildirimi yapıcam sizler de yapabilirsiniz ya da bana acımasızca yorumda bulunabilirisniz hepinizi seviyor basarılar diliyoruuum
benim hedefim 56,Kızlar hedefi 55 olanlar kimler acaba
Kızlar hedefi 55 olanlar kimler acaba
Olursun bitanem ben gecen kış 72 civarındaydim.bak şimdi hedefim değişti.senin gibi ilk hedefim 61-62 olmaktı.Ay size cok imreniyorum hicran ya ben onları hedef olarwk bile koyamıyorum kendime bi 65 olsam ohoooo
Olursun bitanem ben gecen kış 72 civarındaydim.bak şimdi hedefim değişti.senin gibi ilk hedefim 61-62 olmaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?