evvvet başlıyoruz

Sabah:ceyrek simit
1kk peynir
Domates biber
5 zeytin
Öğlen:1kücük yemek tabağı zeytinyağlı yesil börülce yoğurt
Akşam:1 küçük kase domatesli patlıcan
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Birazdan narçiçeğini içicem
Düne göre iyiyim herhalde

Evet evet gayet iyisin saglıklı hafşf gecmiş herşey

Ay valla hepimizin kacamaklı gecmiş bugunu melekcim olsun yarın devam kaldıgımız yerden dimi
cnm işallah . Misafirlikteyim saat 10:30 1 dilim kadayıflı muhallebi . İşallah toparlarım cnm . İşim zor cnm . Bu hafta bizim grubun kızları kaçamak yapmış . Tatil bitene kadar gevşek olucaz herhalde :) neyse yinede dikkat arkadaşlar .

Arkadaslar malum misafirlikler gelenler gidenler derken hafif salmış gibi oldum ben dunden beri o sebeple basa geri dönüyorum ben öğünlük menü bildirimi yapıcam sizler de yapabilirsiniz ya da bana acımasızca yorumda bulunabilirisniz hepinizi seviyor basarılar diliyoruuum

Sabah 8.00 nar cicegi
8.30 kahvaltı

1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
1 bardk sekeriz siyah cay

Günaydin kızlar
Gayet iyi geçmiş sabahın huzurcum...telafi ederiz biz ...en motive en pozitif grup arkadaşlarıyız çünkü

Günaydin kızlar
Gayet iyi geçmiş sabahın huzurcum...telafi ederiz biz ...en motive en pozitif grup arkadaşlarıyız çünkü

Evet maşallahımız var

Toparlanmayacak birşey yok cok sukur hepimiz iradeli insanlarız 15 gun olacak burada hepimizden baya baya bişeyler gitmiştşr eminim

bence de tekrardan ögünlük menü yazalim. Daba motive oluyoruz ozaman

Ara öğün12.00

Sade turk kahvesi +1 avuc gındık

Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
4 yemek kasıgı az patatesli salata

Gencler hayırlı akşamlar

15.45te 3 üzüm yarım ceviz

17.00 da

1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim

Bununla kapanıs yapacagım inş

Spor olarak kosubandında 40 dk 4 km kostum ama daha devami gelecek yazıcam inş

Ben simdi leslieden 2 mil yaptım gece bitene kdr bölgesel ve plank de yaparsam bugun rahat uyucaö

Kızlar 2 günüm berbat geçti fena hastayım ve diyet felan yapamıyorum bunun sonucu tartıya çok kötü yansıyacak eminim üstelik özel günüm geliyor bir tatlı krizidir ki sormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…