evvvet başlıyoruz

Çok mutsuzum yaaa
Baharcım canım benim öncelikle sakin ol bende suan özel gunumdeyim tatlı krizim geldikce hurma yedim cikolta yemekten baklava yemekten iyidir sen de öyle yapabilirsin aksamleyinde yogurtun üstüne cennet hurması yedim o da buyuk derecede alıyor tatlı istedigini sen de dene. Canım

Birşeyler yedinmi öğünlük bildirim yap sen de buraya daha iyi hissedersin canım
Yarın öyle yapayım canım bakalım nasıl olacak karnım sisti kocaman oldu öncesi gerginliğin zirvesindeyim hiç hareket etmiyorum soğuk olduğu için dışarı da çıkmıyorum zaten hastayım ve evime gitmeme daha çok uzun bir süre var anladığım kadariyla

Sabah 8.00 nar cicegi cayı

8.30 kahvaltı

1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet

Domates salatalık biber

1 dilşm tam bgdy ekmek

1 ısırık börek

1 bardk sekeriz siyah cay

Ara öğün12.00

Sade turk kahvesi +1 avuc gındık

Oglen

1 kase mercimek corbası

1 kase kerevizli yogurt

4 yemek kasıgı az patatesli salata

15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz

17.00 da

1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim

Spor

kosubandında 40 dk 4 km kosuldu

Leslie ile 2 mil yapıldı

25*3 plank

25*3 yarım mekik yapıldı

Mrb arkadaşlar
Sabah
10;00
Patatesli yumurta
Peynir
5 zeytin
Çay şekersiz

Öğlen
Tavuk köfte 2 tane

Yarım mandalina
Akşam
6:30
Analı kızlı 2 tabak
Turşu
9:30
Tırtıl kurabiye
Kızlar misafirlikteyim anca bu kadar yaptım . Spor yok nar çiçeği içmedim . 15 gün böyle olacak herhalde . Eve gitsem bu kadar salmam kendimi arkadaşlar

Anammm analı kızlı mııı

Sabah kahvaltısı
8 yeşil zeytin
6 sigara böreği
3 çay şekerli
yedim

Gunaydin kızlar güzel bir güne başladım daha pozitifim en azından .
Sabah
Nar çiçeği çayı
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık çökelek
1 dilim köy peyniri
4 zeytin bol bol yeşillik kara lahana 1 bardak şekersiz çay

Kendini bırakma cnm . Bak burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz . Arada motiven düşebilir . Hepimizde oluyor cnm . Bak bu dönem ben bile toparlanmaya çalışıyorum .
Sağol melekcim desteğiniz için okudum ama sizin de motivasyonunuz düşmesin diye yazmadım bugün kendimi topladım yeni umutlarla tekrardan güzel başladım

Sabah kahvaltısı
8 yeşil zeytin
6 sigara böreği
3 çay şekerli
yedim
Günaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemek

Sabah kahvaltısı
8 yeşil zeytin
6 sigara böreği
3 çay şekerli
yedim
Kızzzz melegim sana ne oldii evde kendini sıkmakta cok haklıymıssın bacım sakin ol az 6 börek cok olmus verdiklerini alma ver demiyoruz ama böyle de etme cok ac kaldın kuzum sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…