Baharcım canım benim öncelikle sakin ol bende suan özel gunumdeyim tatlı krizim geldikce hurma yedim cikolta yemekten baklava yemekten iyidir sen de öyle yapabilirsin aksamleyinde yogurtun üstüne cennet hurması yedim o da buyuk derecede alıyor tatlı istedigini sen de dene. CanımÇok mutsuzum yaaa
Birşeyler yedinmi öğünlük bildirim yap sen de buraya daha iyi hissedersin canımÇok mutsuzum yaaa
Yarın öyle yapayım canım bakalım nasıl olacak karnım sisti kocaman oldu öncesi gerginliğin zirvesindeyim hiç hareket etmiyorum soğuk olduğu için dışarı da çıkmıyorum zaten hastayım ve evime gitmeme daha çok uzun bir süre var anladığım kadariylaBirşeyler yedinmi öğünlük bildirim yap sen de buraya daha iyi hissedersin canım
Cnm benim hedefim de 55 işallah birlikte zayıflarızKızlar hedefi 55 olanlar kimler acaba
Kendini bırakma cnm . Bak burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz . Arada motiven düşebilir . Hepimizde oluyor cnm . Bak bu dönem ben bile toparlanmaya çalışıyorum .Çok mutsuzum yaaa
Anammm analı kızlı mıııMrb arkadaşlar
Sabah
10;00
Patatesli yumurta
Peynir
5 zeytin
Çay şekersiz
Öğlen
Tavuk köfte 2 tane
Yarım mandalina
Akşam
6:30
Analı kızlı 2 tabak
Turşu
9:30
Tırtıl kurabiye
Kızlar misafirlikteyim anca bu kadar yaptım . Spor yok nar çiçeği içmedim . 15 gün böyle olacak herhalde . Eve gitsem bu kadar salmam kendimi arkadaşlar
Israr olunca yedimAnammm analı kızlı mııı
Ayy inşallah bi an önce hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz kuzumbenim hedefim 56,
Birbirimize destek olalım birlikte zayiflayalim kuzum ne dersinCnm benim hedefim de 55 işallah birlikte zayıflarız
Olursun tabi neden olmayasın bizim başkalarından ne eksiğimiz var . Hiç te üzülme zayiflayacagiz biz . Kimse durduramaz biziAy size cok imreniyorum hicran ya ben onları hedef olarwk bile koyamıyorum kendime bi 65 olsam ohoooo
Günaydın cnm iyim sen nasılsın :)resmen yemekle köşe kapmaca oynuyorum :)Gunaydııın arkadaslar nasılsınız bu sabah
Sağol melekcim desteğiniz için okudum ama sizin de motivasyonunuz düşmesin diye yazmadım bugün kendimi topladım yeni umutlarla tekrardan güzel başladımKendini bırakma cnm . Bak burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz . Arada motiven düşebilir . Hepimizde oluyor cnm . Bak bu dönem ben bile toparlanmaya çalışıyorum .
Günaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemekSabah kahvaltısı
8 yeşil zeytin
6 sigara böreği
3 çay şekerli
yedim
Kızzzz melegim sana ne oldii evde kendini sıkmakta cok haklıymıssın bacım sakin ol az 6 börek cok olmus verdiklerini alma ver demiyoruz ama böyle de etme cok ac kaldın kuzum sen yaSabah kahvaltısı
8 yeşil zeytin
6 sigara böreği
3 çay şekerli
yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?