evvvet başlıyoruz

Sağol melekcim desteğiniz için okudum ama sizin de motivasyonunuz düşmesin diye yazmadım bugün kendimi topladım yeni umutlarla tekrardan güzel başladım
Harikasın bahar hiçbişey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et canım harika bir bayan olacaksın herkes yaparken sen neden yapamayasın

Yaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inş

Yaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inş
canim sadece hizli gidip yoruldugumuzu söyledim yoksa hala azimli ve hirsliyiz kilo verme konusunda, cok yakinda dahada güzel menüler cikaracagiz insallah

Tatile çıktık cnm . Akrabalardayız . Yemesek olmuyor . Israrda olunca anca bu kadar idare edebiliyorum

Arkadaşlar anlasılan bu hafta hepimiz birazcık saldık.yarın tartı günü...umarım az zararla kapatırız

Bu arada c.tesi tartıldiktan sonra tam gaz devam ona göre...yok yok kesin göze geldik.

Bu hafta için birşey diyemem ama önümüzdeki hafta 1.niz benim ona göre çok pis motive ettim kendimi

Herkes tatilden dönsün artıııkne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim

Herkes tatilden dönsün artıııkne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim
Dediğin doğru cnm ne olduysa tatilde oldu. Şimdiden eve gitmek istiyorum daha 10 gün var işallah verdiğimi almam

Öğlen
1:30
Mercimek çorbası 1 kase

Bu arada c.tesi tartıldiktan sonra tam gaz devam ona göre...yok yok kesin göze geldik.
Bence de nazara geldik ama ben gunduz yesemde aksamları cok dikkatetmeye calılıyorum gencler aksam 5te yogurt meyve yiyip kapatınca sabaha eksi oluyor hakikaten

Sehraa nerelerde acaba bak sakın kilo almıl olarak dönme o kayaklardan sehra

Kızlar dönemin son sınavına girdim umarım geçerim şans dileyin şu ana kadar 1 lt den fazla su içtim sakin unutmayın icin kizlar ama acıktım kızlar eve gidince bakalim yediklerimi yazarim

Kızlar dönemin son sınavına girdim umarım geçerim şans dileyin şu ana kadar 1 lt den fazla su içtim sakin unutmayın icin kizlar ama acıktım kızlar eve gidince bakalim yediklerimi yazarim
BOL ŞANS BAHARCIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…