- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Harikasın bahar hiçbişey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et canım harika bir bayan olacaksın herkes yaparken sen neden yapamayasınSağol melekcim desteğiniz için okudum ama sizin de motivasyonunuz düşmesin diye yazmadım bugün kendimi topladım yeni umutlarla tekrardan güzel başladım
Yaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inşGünaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemek
canim sadece hizli gidip yoruldugumuzu söyledim yoksa hala azimli ve hirsliyiz kilo verme konusunda, cok yakinda dahada güzel menüler cikaracagiz insallahYaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inş
Tatile çıktık cnm . Akrabalardayız . Yemesek olmuyor . Israrda olunca anca bu kadar idare edebiliyorumGünaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemek
Dediğin doğru cnm ne olduysa tatilde oldu. Şimdiden eve gitmek istiyorum daha 10 gün varHerkes tatilden dönsün artıııkne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim
Bence de nazara geldik ama ben gunduz yesemde aksamları cok dikkatetmeye calılıyorum gencler aksam 5te yogurt meyve yiyip kapatınca sabaha eksi oluyor hakikatenBu arada c.tesi tartıldiktan sonra tam gaz devam ona göre...yok yok kesin göze geldik.
Dönüş yolundamısın canım hayırlı yolculuklarHerkes tatilden dönsün artıııkne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim
Oo melekten atak geldi haydi kızlar melek gibi corba ile kapatalım aksamı varmısınkzÖğlen
1:30
Mercimek çorbası 1 kase
Almaa aalma bacım okadar dikkat ettin ac kaldın 5 yiycegine 3 yesen o bile kardırDediğin doğru cnm ne olduysa tatilde oldu. Şimdiden eve gitmek istiyorum daha 10 gün varişallah verdiğimi almam
Sağol huzurumDönüş yolundamısın canım hayırlı yolculuklar
Inşallah canım sağ olun destekleriniz içinHarikasın bahar hiçbişey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et canım harika bir bayan olacaksın herkes yaparken sen neden yapamayasın
Almazsın canım.pozitif düşün evet bence de akşamı frenlersek bu tatili az zararla kapatırızDediğin doğru cnm ne olduysa tatilde oldu. Şimdiden eve gitmek istiyorum daha 10 gün varişallah verdiğimi almam
BOL ŞANS BAHARCIMKızlar dönemin son sınavına girdim umarım geçerim şans dileyin şu ana kadar 1 lt den fazla su içtim sakin unutmayın icin kizlar ama acıktım kızlar eve gidince bakalim yediklerimi yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?