evvvet başlıyoruz

günaydin hanimlar, bugün bende tartilamayacagim ,bugün tüm gün boyunca isle ilgili bir konferansda olucam .acik büfe yemeklerle tabi

Hoşgeldin Sehraacım...tam gaz devam.yokluğunda accık saldık be kardeşim bizi bırakma bi dahaözledik seni

Hos geldin sehra özledik seni yogunsun sen de masallah ama senin aktifligşne ihtiywcımız var galiba bizim saldık hakikaten azıcık yarısma marısmamı duzenlesek

Tebrik ederim huzur ve berin çok mutlu oldum adınıza kizlar
Ve bana gelecek olursak geçen hafta 81.1 iken bu hafta + 500 ile 81.6 olmuşum ne yazıkki kızlar

Ve bana gelecek olursak geçen hafta 81.1 iken bu hafta + 500 ile 81.6 olmuşum ne yazıkki kızlar
Baharcım üzülme arada olucak böyle valla ben çok kaçamak yaptım aslında ....ama sanirım o kadar yürüdüm ve dolaştım ki günde 3 -4 saat hiç durmadım.oradan oraya koşuşturdum.sanırım ondan gitti.bu hafta herseyi telafi edicez inşallah.ben 1. Sen de 2. ol tamam mıçok fenayim di mi

Bende bugün başladım artık sabah 8 de yarım saat yürüyüş le başladım 1 fincan kahvemi içip gelip kahvaltimi yaptım inşallah kaçamak yapmadan 1 ay verdim kendime zayifladiktan sonra hamile kalmak istiyorum yoksa boyle top gibi olucam

Ay canım benim
bahar sıkma canını canım nasıl verebilecegini biliyorsun artık cok sukur alsan da gayretinle verirsin tekrardan önemli olan canını sıkmadan kaldıgın yerden devam etmek nasılsa yedim deyip hepten salma kendini.
Bak dün eşim bana sen cok gayretlisin de bosuna ugrasma 73ten asagı inemezsin dedi ben bi gaza gelmişimki sorma neden gelemeyelim yapamayalım dimi durmak yok canım sakın ha ümitsizliğe dusme

Hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun simdiden bir ayda istedikten sonra neler yapılmaz ki burda 1 hafta 10 gunde 4 kilo veren arkadasımız bile var sen de verirsin. Hem cok iyi yapmıssın yoksa dogumdan snra kilo üstüne kilo ekleniyor insana ben ilk bebekten sonra biraz toparlayıp öyle ikinciye hamile kaldım hem daha az kilo aldım ikinci hamileliğimde hem de daha saglıklı beslenmiştim

Inşallah bende o yüzden ıstiyorum cok sagliksiz beslenen biriyim çünkü hemen kilo alıyorum bide boyum kısa

Baharım ben de eşim yüzünden gaza gelmiştim.sen hayatta 6 ları göremezsin demişti.artik yerleşti o kilolar demiştinasıl sinirlenmistim.kendi de manken olsa 103 kilo

Baharım ben de eşim yüzünden gaza gelmiştim.sen hayatta 6 ları göremezsin demişti.artik yerleşti o kilolar demiştinasıl sinirlenmistim.kendi de manken olsa 103 kilo
Ben dedim canım eşim öyle diyor diye evet ona göre de ben bildim bileli 73 ve üstü oldugun icin inanamıyor tanıstıgımızdada öyleydim cunki ne yapsın adamcagız ama surda 1 kilo sonra dugun kilomda olucam

Ben dedim canım eşim öyle diyor diye evet ona göre de ben bildim bileli 73 ve üstü oldugun icin inanamıyor tanıstıgımızdada öyleydim cunki ne yapsın adamcagız ama surda 1 kilo sonra dugun kilomda olucam
Ayyy kusura bakma canım hatlar karıştıeee super o zaman az kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…