Tebrikler canımİlk bildirim yine benden geliyoor
Gecen hafta 75.7
Bu hfta 74.4
Fark -1300
Cok mutluyum kızlarrrrr
Hoşgeldin Sehraacım...tam gaz devam.yokluğunda accık saldık be kardeşim bizi bırakma bi dahaEvet kızlar 500 gram kilo alarak aranıza döndüm , yazılanlara iş yerinde müsait olunca bakacağım ancak kendime geldim
Başlama 71.4
Geçen hafta 68.4
Güncel 68.9
Bu süreçte neler yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Şimdi kimler var
Huzurum
Melek:)
Trol
Berinim
Bahar
Hicran
Eklenen ya da çıkan var mı..
Topik sahibi olarak azıcık kendimde bu hakkı görüyorum bugün herkes bi tane kaçamak yapabilir. Yarından itibaren Cumartesi’ye kadar tam gaz devam ediyoruz
cok iyi gidiyorsun tebrikler canimİlk bildirim yine benden geliyoor
Gecen hafta 75.7
Bu hfta 74.4
Fark -1300
Cok mutluyum kızlarrrrr
Kolay gelsin trollim.haftaya artıkgünaydin hanimlar, bugün bende tartilamayacagim ,bugün tüm gün boyunca isle ilgili bir konferansda olucam .acik büfe yemeklerle tabi
Cok teşekkürederim canım bugun kacamak yapıcam ama bi yere misafirlige davetliyim aksam spor yaparım belkicok iyi gidiyorsun tebrikler canim
Kolay gelsinn az yemekli bol gulucuklu bir konferans olur inşgünaydin hanimlar, bugün bende tartilamayacagim ,bugün tüm gün boyunca isle ilgili bir konferansda olucam .acik büfe yemeklerle tabi
Hos geldin sehra özledik seni yogunsun sen de masallah ama senin aktifligşne ihtiywcımız var galiba bizim saldık hakikaten azıcık yarısma marısmamı duzenlesekEvet kızlar 500 gram kilo alarak aranıza döndüm , yazılanlara iş yerinde müsait olunca bakacağım ancak kendime geldim
Başlama 71.4
Geçen hafta 68.4
Güncel 68.9
Bu süreçte neler yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Şimdi kimler var
Huzurum
Melek:)
Trol
Berinim
Bahar
Hicran
Eklenen ya da çıkan var mı..
Topik sahibi olarak azıcık kendimde bu hakkı görüyorum bugün herkes bi tane kaçamak yapabilir. Yarından itibaren Cumartesi’ye kadar tam gaz devam ediyoruz
Berin tebrik ederim gelmedgi gibi gitmiş de tebrikleeerGünaydın canlar...kilo almayım yeter diyordum.61.5 den -300 gr gitmiş.güncel 61.2çok sevindim yaaaa bu haftayı zararsız hatta az da olsa eksi ile atlattım
Baharcım üzülme arada olucak böyle valla ben çok kaçamak yaptım aslında ....ama sanirım o kadar yürüdüm ve dolaştım ki günde 3 -4 saat hiç durmadım.oradan oraya koşuşturdum.sanırım ondan gitti.bu hafta herseyi telafi edicez inşallah.ben 1. Sen de 2. ol tamam mıTebrik ederim huzur ve berin çok mutlu oldum adınıza kizlar
Ve bana gelecek olursak geçen hafta 81.1 iken bu hafta + 500 ile 81.6 olmuşum ne yazıkki kızlar
Ay canım benimBaharcım üzülme arada olucak böyle valla ben çok kaçamak yaptım aslında ....ama sanirım o kadar yürüdüm ve dolaştım ki günde 3 -4 saat hiç durmadım.oradan oraya koşuşturdum.sanırım ondan gitti.bu hafta herseyi telafi edicez inşallah.ben 1. Sen de 2. ol tamam mıçok fenayim di mi
bahar sıkma canını canım nasıl verebilecegini biliyorsun artık cok sukur alsan da gayretinle verirsin tekrardan önemli olan canını sıkmadan kaldıgın yerden devam etmek nasılsa yedim deyip hepten salma kendini.Tebrik ederim huzur ve berin çok mutlu oldum adınıza kizlar
Ve bana gelecek olursak geçen hafta 81.1 iken bu hafta + 500 ile 81.6 olmuşum ne yazıkki kızlar
Hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun simdiden bir ayda istedikten sonra neler yapılmaz ki burda 1 hafta 10 gunde 4 kilo veren arkadasımız bile var sen de verirsin. Hem cok iyi yapmıssın yoksa dogumdan snra kilo üstüne kilo ekleniyor insana ben ilk bebekten sonra biraz toparlayıp öyle ikinciye hamile kaldım hem daha az kilo aldım ikinci hamileliğimde hem de daha saglıklı beslenmiştimBende bugün başladım artıksabah 8 de yarım saat yürüyüş le başladım 1 fincan kahvemi içip gelip kahvaltimi yaptım inşallah kaçamak yapmadan 1 ay verdim kendime zayifladiktan sonra hamile kalmak istiyorum yoksa boyle top gibi olucam
Inşallah bende o yüzden ıstiyorum cok sagliksiz beslenen biriyim çünkü hemen kilo alıyorum bide boyum kısaHoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun simdiden bir ayda istedikten sonra neler yapılmaz ki burda 1 hafta 10 gunde 4 kilo veren arkadasımız bile var sen de verirsin. Hem cok iyi yapmıssın yoksa dogumdan snra kilo üstüne kilo ekleniyor insana ben ilk bebekten sonra biraz toparlayıp öyle ikinciye hamile kaldım hem daha az kilo aldım ikinci hamileliğimde hem de daha saglıklı beslenmiştim
Inşallah canım hoşbuldumHoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşıp hamile kalırsın
Ben dedim canım eşim öyle diyor diyeBaharım ben de eşim yüzünden gaza gelmiştim.sen hayatta 6 ları göremezsin demişti.artik yerleşti o kilolar demiştinasıl sinirlenmistim.kendi de manken olsa 103 kilo
Ayyy kusura bakma canım hatlar karıştıBen dedim canım eşim öyle diyor diyeevet ona göre de ben bildim bileli 73 ve üstü oldugun icin inanamıyor tanıstıgımızdada öyleydim cunki ne yapsın adamcagız ama surda 1 kilo sonra dugun kilomda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?