evvvet başlıyoruz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istitorum aslında bugün dinlenme günümdü ama ben oturmaktan sıkıldım yine spor yaptım 30 dk eliptik 15 dk egzersiz toplam 400 kalori
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta +
60 süzme beyaz peynir
Öğlen : 150 gr haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Ara: 3 hurma + 10 fındık( hergün yerim hiç değişmez)
Akşam: haşlanmış et veya biftek ızgara
1 bardak ayran
Arkadaşlar brn kalori hesabıı besleniyorum öbür türlü kendim ayarlayamıyorum ama çok spor yapıyorum kilo almaya çok müsait bir yapım var malesef bugün 2.günüm dukan birası diye bişey var onu deniyprum ben 6 gün yapıcam bakalım ile yararsa size söylerim ama tadı çok tuhaf zor içiyorum şuanda şişkinliğim var bide reglm o yüden deneyeyim dedim

Ben yiyeceklerimi önceden ayarlamayı seviyorum kafamda ne yapacagım şimdi diye düşünmeme gerek kalmıyor

Hoşgeldin canım seninki de sor bir yöntem diyette masallah gercekten. Sende boyunu kilonu baslangıc tarihini vs yazarsan iyi olur birbirimizi tanımıs oluruz hem

Hoşgeldin canım seninki de sor bir yöntem diyette masallah gercekten. Sende boyunu kilonu baslangıc tarihini vs yazarsan iyi olur birbirimizi tanımıs oluruz hem
Çok kilo alıp verdim canım bebişime hamileliğimde 35 kilo aldım kızım 1.yaş doğum gününde 30 kilosunu verniştim sonra birdaha hamile kaldım 2 bucuk aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum malesef şimdi kızım 2 yaşında moralim sıfır tekrar sıkıntıdan yemeye başlafım 80 kiloyu görünce acil toparlanmam lazım dedim 2 ay önce başladım 1 hafta öncesinde 65.7 kiloydum şuan reglm o yüzden bitince tartılcam hedefim 60 aslında önemli olan 36 beden olmam şuan 38 bedenim
Boy: 1.65
Kilo: 65.7
Hedef: 60

Oooo zaten az kalmış birçoğunu vermişsin Özlemcim hemen gider kilolarin

Oooo zaten az kalmış birçoğunu vermişsin Özlemcim hemen gider kilolarin
Kiloda sorunum yok canım veririm de basenlerim gitmiyor bir türlü bide göbeğimde ki yumuşaklık bu hafta pilates yapıcam çünkü karın egzersizleri bile aıkılaştırmadı nedense müzik açıp oynuyorumda basenim ve göbeğim beni çok sevdiler ayrılmak istemiyorlar bende onlarla artık arkadaşlık yapmak istemiyorum bi orta yolu bulamadık

İşin bölgesel hareketlere kalmis canim.squat kalçayı acayip şekillendiriyor.plank hareketi de karın bölgesini ve vücudu sıkılaştırıyor.nacizane önerim

İşin bölgesel hareketlere kalmis canim.squat kalçayı acayip şekillendiriyor.plank hareketi de karın bölgesini ve vücudu sıkılaştırıyor.nacizane önerim
İkisinide yapıyorum her cardiodan sonra bi bende işe yaramıyo sanırım

Bu arada bizimkisileeeeeer güzeller nerelerdesiniz.bugün herkes yoğun herhalde

Akşam tüm menüyü ve sporu paylaşıcam.şimdilik 200 ip atlama oldu bile huzurum.bakalım 1000 i bulabilecekmiyim...senin gibi 4000 leri bulamam ben

SABAH:1 KK PEYNIR
1 YUMURTA
7 ZEYTIN
1 DILIM EKMEK

ARA:1 GREYFURT

ÖĞLEN:2 KÜCÜK KEPÇE ÇORBA

ARA:1 Ş.SİZ TÜRK KAHVESİ
1 KAYISI

AKŞAM:1 KÜÇÜK KEPÇE BAMYA
1 KÜÇÜK KEPÇE ISPANAK
2 KAŞIK YOĞURT
YEŞİL SALATA

2.5 LT SU TÜKETİLDİ.1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİLDİ.UYUMADAN 1 BARDAK NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI İÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
700 İP ATLANDI1000 e tamamlamayı düşünüyorum
HUUUU KIZLAR NERDESINIZ BUGÜN YAA

Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
Domates salatalık
1 kk peynir
1 tatlı kasıgı visne receli
1 bardak tarcınlı süt

Ara yesilcay 10 fındık

Öğlen
Salata
yogurt
Et kavurma

Ara nesxafe

Aksam 18.00
7 hurma
1 kae yogurt

2.5 litre su

Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu

100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla

25*3 plank
100 yarım mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…