- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Vakit buldukça mı yapıyorsun ?yoksa hepsini birdenyapmak çok zordur herhalde canım50 50 100 100 zıpla cok hızlı gidiyornozaman
Evet valit buldukca canım genelde 100 100 yaptımVakit buldukça mı yapıyorsun ?yoksa hepsini birdenyapmak çok zordur herhalde canım
Hoşgeldin canim...planlı olman çok iyiBen yiyeceklerimi önceden ayarlamayı seviyorum kafamda ne yapacagım şimdi diye düşünmeme gerek kalmıyor
Teşekkürler canımHoşgeldin canim...planlı olman çok iyi
Hoşgeldin canım seninki de sor bir yöntem diyette masallah gercekten. Sende boyunu kilonu baslangıc tarihini vs yazarsan iyi olur birbirimizi tanımıs oluruz hemMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istitorum aslında bugün dinlenme günümdü ama ben oturmaktan sıkıldım yine spor yaptım 30 dk eliptik 15 dk egzersiz toplam 400 kalori
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta +
60 süzme beyaz peynir
Öğlen : 150 gr haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Ara: 3 hurma + 10 fındık( hergün yerim hiç değişmez)
Akşam: haşlanmış et veya biftek ızgara
1 bardak ayran
Arkadaşlar brn kalori hesabıı besleniyorum öbür türlü kendim ayarlayamıyorum ama çok spor yapıyorum kilo almaya çok müsait bir yapım var malesef bugün 2.günüm dukan birası diye bişey var onu deniyprum ben 6 gün yapıcam bakalım ile yararsa size söylerim ama tadı çok tuhaf zor içiyorum şuanda şişkinliğim var bide reglm o yüden deneyeyim dedim
Çok kilo alıp verdim canım bebişime hamileliğimde 35 kilo aldım kızım 1.yaş doğum gününde 30 kilosunu verniştim sonra birdaha hamile kaldım 2 bucuk aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum malesef şimdi kızım 2 yaşında moralim sıfır tekrar sıkıntıdan yemeye başlafım 80 kiloyu görünce acil toparlanmam lazım dedim 2 ay önce başladım 1 hafta öncesinde 65.7 kiloydum şuan reglm o yüzden bitince tartılcam hedefim 60 aslında önemli olan 36 beden olmam şuan 38 bedenimHoşgeldin canım seninki de sor bir yöntem diyette masallah gercekten. Sende boyunu kilonu baslangıc tarihini vs yazarsan iyi olur birbirimizi tanımıs oluruz hem
Oooo zaten az kalmış birçoğunu vermişsin Özlemcim hemen gider kilolarinÇok kilo alıp verdim canım bebişime hamileliğimde 35 kilo aldım kızım 1.yaş doğum gününde 30 kilosunu verniştim sonra birdaha hamile kaldım 2 bucuk aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum malesef şimdi kızım 2 yaşında moralim sıfır tekrar sıkıntıdan yemeye başlafım 80 kiloyu görünce acil toparlanmam lazım dedim 2 ay önce başladım 1 hafta öncesinde 65.7 kiloydum şuan reglm o yüzden bitince tartılcam hedefim 60 aslında önemli olan 36 beden olmam şuan 38 bedenim
Boy: 1.65
Kilo: 65.7
Hedef: 60
Kiloda sorunum yok canım veririm de basenlerim gitmiyor bir türlü bide göbeğimde ki yumuşaklık bu hafta pilates yapıcam çünkü karın egzersizleri bile aıkılaştırmadı nedense müzik açıp oynuyorumda basenim ve göbeğim beni çok sevdiler ayrılmak istemiyorlar bende onlarla artık arkadaşlık yapmak istemiyorum bi orta yolu bulamadıkOooo zaten az kalmış birçoğunu vermişsin Özlemcim hemen gider kilolarin
İşin bölgesel hareketlere kalmis canim.squat kalçayı acayip şekillendiriyor.plank hareketi de karın bölgesini ve vücudu sıkılaştırıyor.nacizane önerimKiloda sorunum yok canım veririm de basenlerim gitmiyor bir türlü bide göbeğimde ki yumuşaklık bu hafta pilates yapıcam çünkü karın egzersizleri bile aıkılaştırmadı nedense müzik açıp oynuyorumda basenim ve göbeğim beni çok sevdiler ayrılmak istemiyorlar bende onlarla artık arkadaşlık yapmak istemiyorum bi orta yolu bulamadık
İkisinide yapıyorum her cardiodan sonra bi bende işe yaramıyo sanırımİşin bölgesel hareketlere kalmis canim.squat kalçayı acayip şekillendiriyor.plank hareketi de karın bölgesini ve vücudu sıkılaştırıyor.nacizane önerim
Yarar canım pesetme uzun vadede oluyor.İkisinide yapıyorum her cardiodan sonra bi bende işe yaramıyo sanırım
Bugünden itibaren her lavaboya gittiğimde 15 20 adet sguat yapsam 100 150 olurYarar canım pesetme uzun vadede oluyor.
Süper fikir ...dün 25×4=100yapmıstim ben...set aralarina 3 -4 dk koyarak...bugün öyle yapabilirim belkiBugünden itibaren her lavaboya gittiğimde 15 20 adet sguat yapsam 100 150 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?