Olsun canım verelim de kilolarımızı raziyim 2. OlmayaBaharcım üzülme arada olucak böyle valla ben çok kaçamak yaptım aslında ....ama sanirım o kadar yürüdüm ve dolaştım ki günde 3 -4 saat hiç durmadım.oradan oraya koşuşturdum.sanırım ondan gitti.bu hafta herseyi telafi edicez inşallah.ben 1. Sen de 2. ol tamam mıçok fenayim di mi
Ayy canım hiç sorma ben önce çok zayıftım ve herkes bundan şikayetçi idi öleceksin felan derlerdi son 4 yıldır da aldım veremiyorum erkek kardeşim zayıf halimi hatırlamadığını söyledi moralim iyice bozuldu ama vereceğim ya kilolarımı az çok demeyeceğim çünkü bende bebiş istiyorum ve bunun için öncesinde kilo vermem gerekiyorAy canım benim
bahar sıkma canını canım nasıl verebilecegini biliyorsun artık cok sukur alsan da gayretinle verirsin tekrardan önemli olan canını sıkmadan kaldıgın yerden devam etmek nasılsa yedim deyip hepten salma kendini.
Bak dün eşim bana sen cok gayretlisin de bosuna ugrasma 73ten asagı inemezsin dedi ben bi gaza gelmişimki sorma neden gelemeyelim yapamayalım dimi durmak yok canım sakın ha ümitsizliğe dusme
Supersiiin bu nasıl spor cok fena imrendim bacım yaaKızlaar bugünki sporumu yaptım
100 ön arka bacak
100 yan iç bacak
100 kalça
100 squat
50 alt karın mekik(topla)
60/60/40 sn plank
Spordan 1 saat sonra 15 leblebi 1 kayısı 1 ceviz ve nar çiçeği çayı 1 bardak(bu benim öğlen yemeğimdi)
Huzurum valla ağrıdı heryerim.yavaş yavaş artirmam gerekiyordu.yazin bunları cok iyi yapiyordum hamlamışım.yarina muhtemelen her yerim ağriycakSupersiiin bu nasıl spor cok fena imrendim bacım yaa
O kadarciktan ne olucak kaçamak sayilmaz bence...bu arada harereketleri setler halinde yaptim.30/30/40 bazılarini 25×4 gibi..sen benden daha iyi yapiyorsun canım sporuSabah 8.30 nar cicegi
9.00
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Yarım kivi
3 köfte
Ara 1 bardk yesilcay yarım muz
Ogleno
4 ymk kasıgı yogurtlu ıspanak
3 köfte
Aksam 16.30
1 kucuk un kurabiyesi
Yarım sigara böregi
Bir kucuk dilim irmik tatlısı
2 bardak sekersiz cay
Görüldüğü üzere kacamagımı yaptım malesef
Sporumu ayrıca yazacagım henuz bitirmedim arkadaslar
Aynen valla col fena o hamlama meselesi 3-4 gün sürüyoe agrı ben de dunki sporunkileri yasıyorum omuzum kollarım tutmuyor dünden beri cocukları zor alıyorum kucagıma ah keske yerken dusuneydik bunları demiHuzurum valla ağrıdı heryerim.yavaş yavaş artirmam gerekiyordu.yazin bunları cok iyi yapiyordum hamlamışım.yarina muhtemelen her yerim ağriycak
Ah ah canım benim ben bi iş işledim burdaki gruplara girdim 6.takımdayım millet yemiyo icmiyo ac geziyo yemin ederim benim su menuye yazılan yorumları bir görsen börekti kurabiyeydi yanından gecmiyor kimse masallahları var yaniO kadarciktan ne olucak kaçamak sayilmaz bence...bu arada harereketleri setler halinde yaptim.30/30/40 bazılarini 25×4 gibi..sen benden daha iyi yapiyorsun canım sporu
Teşekkür ederim canım.Merhaba canım konu sahbi arkadas yok ama alıyordur herhalde gel buyur sen de katıl aramıza
Vaaaaw maşallah bir de bana diyor asıl ben kıskandım seni.( 6km 1 saat kosubandında kosuldu
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100 sag sol sopayla bel hareketi
25*2 plank
4250 adet ip atlama
Şöyle bir baktım 6.takıma ama sen hepsinin üstesinden gelmişsin valla sporlaAh ah canım benim ben bi iş işledim burdaki gruplara girdim 6.takımdayım millet yemiyo icmiyo ac geziyo yemin ederim benim su menuye yazılan yorumları bir görsen börekti kurabiyeydi yanından gecmiyor kimse masallahları var yaniama tabiki ablanız corc sporla yaktı gecti ortalıgı
Ay yaaa inş inş cok merak ediyorum oralarıııHuzurcum önümüzdeki 3 haftacık sonunda 6 lı rakamları görürsün benceben de artık 5li rakamları görmek istiyorum evet yaaa bu arada Sehraa nerede
Evet evet ordan taktik alıp uygulayalım burda ben cok sevdim cok da faydası var bacaklar nasıl geriliyor calısıyor bi görsen yarıs yapalım bşzde burda. Yok canm hayali iple yaptım bn mumkun mertebe kolları da cevirdimŞöyle bir baktım 6.takıma ama sen hepsinin üstesinden gelmişsin valla sporlabravo şu ip atlama olayına bizde geçelim yaaa.tek tek sayıyorsun di mi 4250 ip derken hayali mi yosa iple mi atlıyorsun huzurcum...tekrar tebrikler
Olabilir harika olur bugün deniycem ip atlamayı bakalım ne kadar yapabilicemEvet evet ordan taktik alıp uygulayalım burda ben cok sevdim cok da faydası var bacaklar nasıl geriliyor calısıyor bi görsen yarıs yapalım bşzde burda. Yok canm hayali iple yaptım bn mumkun mertebe kolları da cevirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?