evvvet başlıyoruz

Olsun canım verelim de kilolarımızı raziyim 2. Olmaya

Ayy canım hiç sorma ben önce çok zayıftım ve herkes bundan şikayetçi idi öleceksin felan derlerdi son 4 yıldır da aldım veremiyorum erkek kardeşim zayıf halimi hatırlamadığını söyledi moralim iyice bozuldu ama vereceğim ya kilolarımı az çok demeyeceğim çünkü bende bebiş istiyorum ve bunun için öncesinde kilo vermem gerekiyor

Kızlaar bugünki sporumu yaptım
100 ön arka bacak
100 yan iç bacak
100 kalça
100 squat
50 alt karın mekik(topla)
60/60/40 sn plank
Spordan 1 saat sonra 15 leblebi 1 kayısı 1 ceviz ve nar çiçeği çayı 1 bardak(bu benim öğlen yemeğimdi)

Aksam peynirli yeşil salata
Zeytin yağında sotelenmiş kirmızı pancar (üzeri yoğurtlu ve cevizli) 5 kaşık 1 lokma ekmek

Sabah 8.30 nar cicegi
9.00
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Yarım kivi
3 köfte

Ara 1 bardk yesilcay yarım muz

Ogleno
4 ymk kasıgı yogurtlu ıspanak
3 köfte

Aksam 16.30
1 kucuk un kurabiyesi
Yarım sigara böregi
Bir kucuk dilim irmik tatlısı
2 bardak sekersiz cay

Görüldüğü üzere kacamagımı yaptım malesef

Sporumu ayrıca yazacagım henuz bitirmedim arkadaslar

Supersiiin bu nasıl spor cok fena imrendim bacım yaa

Sabah
10;30
Patatesli yumurta
Peynir
Öğlen
2;30
Hatay döneri dürüm olarak
Yanındada ayran

Akşam
19;00
Yumurtalı köfte ayran
Meyve
Mandalina
Armut

O kadarciktan ne olucak kaçamak sayilmaz bence...bu arada harereketleri setler halinde yaptim.30/30/40 bazılarini 25×4 gibi..sen benden daha iyi yapiyorsun canım sporu

Huzurum valla ağrıdı heryerim.yavaş yavaş artirmam gerekiyordu.yazin bunları cok iyi yapiyordum hamlamışım.yarina muhtemelen her yerim ağriycak
Aynen valla col fena o hamlama meselesi 3-4 gün sürüyoe agrı ben de dunki sporunkileri yasıyorum omuzum kollarım tutmuyor dünden beri cocukları zor alıyorum kucagıma ah keske yerken dusuneydik bunları demi

O kadarciktan ne olucak kaçamak sayilmaz bence...bu arada harereketleri setler halinde yaptim.30/30/40 bazılarini 25×4 gibi..sen benden daha iyi yapiyorsun canım sporu
Ah ah canım benim ben bi iş işledim burdaki gruplara girdim 6.takımdayım millet yemiyo icmiyo ac geziyo yemin ederim benim su menuye yazılan yorumları bir görsen börekti kurabiyeydi yanından gecmiyor kimse masallahları var yani ama tabiki ablanız corc sporla yaktı gecti ortalıgı

Huzurcum önümüzdeki 3 haftacık sonunda 6 lı rakamları görürsün benceben de artık 5li rakamları görmek istiyorumevet yaaa bu arada Sehraa nerede

Şöyle bir baktım 6.takıma ama sen hepsinin üstesinden gelmişsin valla sporlabravo şu ip atlama olayına bizde geçelim yaaa.tek tek sayıyorsun di mi 4250 ip derken hayali mi yosa iple mi atlıyorsun huzurcum...tekrar tebrikler

Evet evet ordan taktik alıp uygulayalım burda ben cok sevdim cok da faydası var bacaklar nasıl geriliyor calısıyor bi görsen yarıs yapalım bşzde burda. Yok canm hayali iple yaptım bn mumkun mertebe kolları da cevirdim

Olabilir harika olur bugün deniycem ip atlamayı bakalım ne kadar yapabilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…