evvvet başlıyoruz

Canııım cok guzel daha ilk gun 1000ise bir hftaya ohıoo ucarsın sen

Menün de cok guzel canım hafif hafif gecmiş bence aksamla öğlenin yeri degişse daha da guzel olurmus yaa

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
60 gr beyaz peynir
Öğle: 150 gr haşlanmış tavuk
150 ml ayran
Ara: 3 hurma+ 10 küçük fındık şekersiz kahve
Akşam: 120 gr biftek
150 gr ayran
Gün içinde 2.5 litre su ve 1 litre dukan birası
Spor: 30 dk eliptik 15 dk egzersiz

Gayet güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Canım senin menünde cok cok guzel gramla hersey masallah ya birsey sorucam bilgin varmı hurmayla ilgili ben öğün olarak tüketşyrm bazen ama biri yorum yapmıs aksam yemeseydin sonucta fruktoz var icinde diye senn bir bilgin varmı yenmemeli mi sence

Evet akşam tüketmemende fayda var canım özellikle meyvede aynı şekilde en geç saat 4 de kadar yemelisin 4 den sonra sakıncalıymış

Normal yemeklerden ye hurmayı yememin sebebi.sporu çok yapıyorum ve şekerli hiçbirşey yemiyorum enerji saglasın diye günde en fazla 3 tüketmek daha sağlıklıymış 2 senedir o kadar çok araştırıyorumki artık çözdüm

Evet akşam tüketmemende fayda var canım özellikle meyvede aynı şekilde en geç saat 4 de kadar yemelisin 4 den sonra sakıncalıymış
6 da yedim valla yapacak birşey yok artık hurma diyetinş duymusmuydun her öğün 7 hurma bir kase yogurt yenilerek yapılıyor 1 haftada 7 kiloya kadar veren var ben hurmnın meyve kategorisinde oldugunu sanmıyorum vucudun ihtiywcı olan hertürlü vştamini minerali barındıryor öğünlük kullanıcam ben bazı ögünlerimde

Sana tavsiyem bu tarz kendini aç bırakacak diyetlet uygulama 1 haftada o kadar kilo sağlıklı değil ki ayda kilona göre 5 7 kilo anca verebilirsin fazlası vücuna yazık ben seneler öncesi denemiştim acayip aaç kaldım yapamadım ama artık bilinçliyim vücuduma neyin faydası var neyin yok biliyorum

Tabi vücuda çok faydası var ben hergün 3 hurma yerim faydalarından dolayı

sporumu güncelliyorum arkadaslar

Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu

100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla

25*3 plank
100 yarım mekik[/QUOTE]
20*3 squat
60 duvar şınavı

2500 ip atlama

Cok iyi gerçekten tebrikler canım

selam hanimlar hepiniz cok iyi gidiyorsunuz yarindan itibaren bende kaldigim yerden devam edicem,sizlerden cok heveslendim artik bende tekrar ip atlayacagim

herşey süper menü bile
Valla yorgunluktan ölüyorum artık pertim cıktı canım ya[/QUOTE]
Valla sorma dün zaten ağır spor yapmıştım.heryerim ağrıyorken bir de ustüne 1000 tane ip atladım.ben senden beterim canım.şimdi de nar çiçegi cayıni içip yatıcam

Valla yorgunluktan ölüyorum artık pertim cıktı canım ya
Valla sorma dün zaten ağır spor yapmıştım.heryerim ağrıyorken bir de ustüne 1000 tane ip atladım.ben senden beterim canım.şimdi de nar çiçegi cayıni içip yatıcam[/QUOTE]
Aynen bende en son onu içtim yatıyorum acıktım karnım gurr gurr ediyor en iyisi sabah etmek bir an önce

selam hanimlar hepiniz cok iyi gidiyorsunuz yarindan itibaren bende kaldigim yerden devam edicem,sizlerden cok heveslendim artik bende tekrar ip atlayacagim
Kesinlikle yapmalısın trollis insanı cok gza getiriyor bacaklar basenler erşyecektir istikrarlı yapılınca bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…