evvvet başlıyoruz

Acaba en az 250 en fazla 1000 diye sınır mı koysakbu Huzur var ya bu Huzur 4000 yapıyor

anaaam bana rakip gelmiş birisi ayyy

evet kızlar geldim sonunda tüm yazdıklarınızı tek tek okudum..hızlıca okuduğum için alıntı yapamadım aklımda kalanlarla devam edeyimm
melek o ne götürmüşsün her bişeyi..ama bu benim yokluğum ve tatilin verdiği reahavetle alakalı,bu hafta herkes gramda olsa vermiş olacak ona göre..eğer almış olan olursa iki gün cezası olacak girip de bakıp da yazamamak tatlı görüpte yememek gibi bişey olacak ama yapacak bir şey yok..şimdiden söylüyorum yerinde sayan ve veremeyen iki gün cezalı..
huzurum diğer topikte yazmana sevindim seni ne gaza getirecekse ve fit hale getirecekse orda yaz ol ama bizi de bırakma ben seni sevdim çünküüü berinimin de benim de huzurumsun ya senn
trolll sen süperdin olsun ara çok uzun srmedi senin menüler bizi gaza getiriyor ve yine getirecek tek sır burayı bırakmayın kızlar mutsuz olursunuz yapmayınn
berinim ip atlıyorsun hee,hdi bi yarış yapalım toikcek,kaç tane atlayalım akşam?yarış değil de hedef koyalım..ben de yaparım böylece fikir bekliyorum
bahar sen kaç yaşındasın evlisin değil mi okul sınav falan bi aç bakim durumunu sen bi..
hicran yok piyadsada??
ozlm disiplinli ve tecrübeli birine benziyorsun..serüvenini paylaşır mısın bizimle
özlm adının altına yaz canım bizim gibi durumlarını

Hayali iple yaptım ben kollarım çok fena Baharcim.etkisi elbet oluyordur diye düşünüyorum
Bende denerim bakalım yapabilecekmiyim . Huzur ve sen baya hırs yaptınız yaa ne güzel bende evime bi gitsem baya düzenli olurum ama bi orda bi burda baya ortalarda olunca hiç bir düzenim tutmuyor cildiracagim ve bu bir ay daha devam edecek

Daha önce yazmıştım canım 29 yaşındayım 2 yaşında bi bebişim var hamilelikten başladı kilo alma serüvenim 2 senedir devam ediyor bebişime hamileliğimde 35 kilo aldım kızım 1.yaş doğum gününde 30 kilosunu verniştim sonra birdaha hamile kaldım 2 bucuk aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum malesef şimdi kızım 2 yaşında moralim sıfır tekrar sıkıntıdan yemeye başlafım 80 kiloyu görünce acil toparlanmam lazım dedim 2 ay önce başladım 1 hafta öncesinde 65.7 kiloydum şuan reglm o yüzden bitince tartılcam hedefim 60 aslında önemli olan 36 beden olmam şuan 38 bedenim
Boy: 1.65
Kilo: 65.7
Hedef: 60
sehraa

Ay hoşgeldin canım maşallah bende şu an 82 kiloyum da 2 ay da 65 e nasıl indin kız ne diyeti yaptın

Canım 28 yaşındayım evliyim çocuğum yok okulu bıraktım bir kaç dersim kaldı bu yıl geri döndüm bitirmeye çalışıyorum insallah nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…