- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yok ya 1500 oldu cpcukları parka falan götürdüm getirdim öldüm ama geldim simdi yine kosubandındayım resmen sürünerek cıktım bugun hiiç bişey yapasım yokAyyy bugün ev işleri filan derken bu saati buldum valla...daha 300 ancak yaptım.Huzurum valla bacaklar pert...ama biraz dinleneyim spor yapmadan asla yatmam.geçen haftanın acısını çıkarmam lazıjmbu arada senin durum ne sakın bana bir kez daha 1000 yaptım deme ip şampiyonu
Bilmiyorum ya benden gidermi su 70lerden kurtulabilirmiyim onu bile bilnşyoeum ümitsizliğe düşğyoeum bu gunlerdeBu sefer artik gidecek hem de daha fazlası
Gelir gelir canım merak etmeTesekkür ederim canım...kritik kilolar verildi..gerisi gelir inşallah
Ölüm cok agır bir travma bizim 3 sene olacak kardesimi kaybedeli daha hiç kimseyle konusamadım bu konuyu annemlerinnyannda hiç bu konuları acmıyorum kardesimle ilgili tek kelime konusamıyorum onlar konusunca da elimde degil konuyu degiştiriyorum kactıgım gerceklerle evimde tek basımayken yuzlemeyşm diye yemek yiyerek cocukları oyalayarak kacıyordum yine sizinle bende mesafe katedicem inş Yeterki saglık olsun kilolarda veriliyor baska seylerde halloluyor cok sukurBen de geçen temmuz ağustos ve eylül de 72-73 civarındaydım.temmuzda 2 kilo zorla vermiştim.ağustosta ve eylülde 5 er kilo filan verdim.tam 60 a inmiştim.Eylül un 21 in de annemi kaybedince 3-4 AYDA 3 kilo aldım.ama o kadar yedim ki çok daha fazla aldığımı düşünüp tartılmaya korkuyordum.sonra 63 icin acayip sevindim.ve hedefime canım siz arkadaşlarımın desteğiyle ulaşmaya karar verdim.iyi ki varsınız kızlaryaza fit giricez inşallah.bazımları yaza 1 ay kala telaşa girerler biz telaşa girmeden rahat ve hazır giricez inşallah
Allah evlatlarimizi bağıslasın canım.ölüm Allahın emri..çocuklarımız ve geride kalanlar için güclü olmaliyiz.dediğin gibi önce saglıkÖlüm cok agır bir travma bizim 3 sene olacak kardesimi kaybedeli daha hiç kimseyle konusamadım bu konuyu annemlerinnyannda hiç bu konuları acmıyorum kardesimle ilgili tek kelime konusamıyorum onlar konusunca da elimde degil konuyu degiştiriyorum kactıgım gerceklerle evimde tek basımayken yuzlemeyşm diye yemek yiyerek cocukları oyalayarak kacıyordum yine sizinle bende mesafe katedicem inş Yeterki saglık olsun kilolarda veriliyor baska seylerde halloluyor cok sukur
Hımm anladım canım darısı benim başımaHızlı aldıgım kiloydu canım bide çok spor yapıyorum ondan olabilir
Bu arada gercekten çok yüklenmişim kendime benim ufaklık sarıliyor aaahhh diyorum çocuk şaşkın şaşkın bakıyor...ne oldu diye
Teşekkürler xanım ama sporu azaltıcam sanırım kardiyo çok yapıyorum kas kaybesicem bu gidişle yarın jillian ripped başlıycam shred çok güzel incelmiştimÖzlemcim tebrikler menü spor hepsi şahane
Evet ya bugun alarm verdi geecekten vucutHuzurcum bence vücudunu dinlendir...bu arada menün harika
Benim menüm:
Sabah:1kk peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka domates
1 dilim k.ekm
1 ceviz
Ara: 1 greyfurt
Öğlen: 1 kepçe pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim k.ekm
Ara: 1 fincan nar çiçeği
1 kayısı
Akşam:ızgara tavuk
Yeşil salata
1 adet küçük lahana sarması(ekmek yerine)
2.5 lt su ictim.şimdilik 300 ip atladım.yatmadan mekik çekmeyi düşünüyorum
Cok guzel canım hersey sebze var et var hersey yerli yerinde öasalah kacamaksız huzurlu bir günHuzurcum bence vücudunu dinlendir...bu arada menün harika
Benim menüm:
1 yumurta
6 zeytin
Roka domates
1 dilim k.ekm
1 ceviz
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim k.ekm
1 kayısı
Yeşil salata
Afiyet olsun gayet güzel ve doyurucu bir menü olmuşHuzurcum bence vücudunu dinlendir...bu arada menün harika
Benim menüm:
1 yumurta
6 zeytin
Roka domates
1 dilim k.ekm
1 ceviz
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim k.ekm
1 kayısı
Yeşil salata
Geçmiş olsun canım afiyet olsunSabah ac karnına 1 bardk detoks suyu
1 kk peynir
2 zeytin
1 yumurtadan biberli omlet
1 tatlı ksgı visne rcl
1 dlm tmbgdy ekmgi
Domates sltlk biber
Ara kiraz sapı cayı 10 fındık
Oglen
3 ymk kasıgı taze fasulye
4 ymk kasıgı yogurtlu krvz
3 ymk kasıgı kdr salata
Ara yeslcay 6-7 fıstık
Aksm 17.45
1 kase ypgurt üzerine 1 kucuk eksi elma , kucuk yerli muzun yarısı 2 ymk kasıgı yulaf
2 litre su 3 kupa bitki cay içildi
Bugun ciddi manada agrılarım var kollarımda sanırım dunki duvar şınavından oldu ilk defa denedigim bi hareketti ondn spor pek yapabilecegimi sanmıyorum yaptıklarımı gece bitmeden yazarım
Başınız sağolsun ben de annemi kaybedeli 3 ay oldu. Hep düşünürdüm annemin babamın ölümünü en azından bi yuvam çocuklarım olumca göreyim onlarla avunurum derdim 21 yaşındayım daha üniversite okuyorum aniden kaybettik annemizi. Ne bir kızının düğününü mesleğini görebildi. Üç kız kardeşiz hepimiz birer anne olmak zorundayız, çok zor gerçektenAllah evlatlarimizi bağıslasın canım.ölüm Allahın emri..çocuklarımız ve geride kalanlar için güclü olmaliyiz.dediğin gibi önce saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?