evvvet başlıyoruz

Yok ya 1500 oldu cpcukları parka falan götürdüm getirdim öldüm ama geldim simdi yine kosubandındayım resmen sürünerek cıktım bugun hiiç bişey yapasım yok

Ölüm cok agır bir travma bizim 3 sene olacak kardesimi kaybedeli daha hiç kimseyle konusamadım bu konuyu annemlerinnyannda hiç bu konuları acmıyorum kardesimle ilgili tek kelime konusamıyorum onlar konusunca da elimde degil konuyu degiştiriyorum kactıgım gerceklerle evimde tek basımayken yuzlemeyşm diye yemek yiyerek cocukları oyalayarak kacıyordum yine sizinle bende mesafe katedicem inş Yeterki saglık olsun kilolarda veriliyor baska seylerde halloluyor cok sukur

Allah evlatlarimizi bağıslasın canım.ölüm Allahın emri..çocuklarımız ve geride kalanlar için güclü olmaliyiz.dediğin gibi önce saglık

Bu arada gercekten çok yüklenmişim kendime benim ufaklık sarıliyor aaahhh diyorum çocuk şaşkın şaşkın bakıyor...ne oldu diye

Bu arada gercekten çok yüklenmişim kendime benim ufaklık sarıliyor aaahhh diyorum çocuk şaşkın şaşkın bakıyor...ne oldu diye

Ay canım vallahi yat yat dinlen ertesi güne de geçmiyor benim de kollarım tutmuyor dün duvar şınavı diye bir hareket denedim herhalde ondan koltuk atlarım dahi açıyor aynen ben de çocuğu kaldıramıyorum demin yürüyüş yapıyordum koşu bandındadalağım şişti yarım bıraktım mecburen

Kahvaltı: yulaf lapası
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
100 gr buharda haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
Ara: 3 hurma 10 küçük fındık
Akşam: 250 gr ıspanaklı bulgur yemeği
1 kase yoğurt
2.5 litre su + 1 litre dukan birası içildi
30 dk zumba 30 dk eliptik 1 saat pilates 15 dk kol egzersizi 200 sguat

Sabah ac karnına 1 bardk detoks suyu
1 kk peynir
2 zeytin
1 yumurtadan biberli omlet
1 tatlı ksgı visne rcl
1 dlm tmbgdy ekmgi
Domates sltlk biber

Ara kiraz sapı cayı 10 fındık

Oglen
3 ymk kasıgı taze fasulye
4 ymk kasıgı yogurtlu krvz
3 ymk kasıgı kdr salata

Ara yeslcay 6-7 fıstık

Aksm 17.45
1 kase ypgurt üzerine 1 kucuk eksi elma , kucuk yerli muzun yarısı 2 ymk kasıgı yulaf

2 litre su 3 kupa bitki cay içildi

Bugun ciddi manada agrılarım var kollarımda sanırım dunki duvar şınavından oldu ilk defa denedigim bi hareketti ondn spor pek yapabilecegimi sanmıyorum yaptıklarımı gece bitmeden yazarım

Huzurcum bence vücudunu dinlendir...bu arada menün harika
Benim menüm:
Sabah:1kk peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka domates
1 dilim k.ekm
1 ceviz

Ara: 1 greyfurt

Öğlen: 1 kepçe pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim k.ekm

Ara: 1 fincan nar çiçeği
1 kayısı

Akşam:ızgara tavuk
Yeşil salata
1 adet küçük lahana sarması(ekmek yerine)

2.5 lt su ictim.şimdilik 300 ip atladım.yatmadan mekik çekmeyi düşünüyorum

Evet ya bugun alarm verdi geecekten vucut

Başlangıç level1 level2 level3 Toplam
Kilo: 73.3 - 71.0 - 68.9- 67.5 5.8 kilo
Gögüs:95 - 94 - 92 89 6 cm
Kol: 30 - 29 - 28 27 3 cm
Bel: 80 - 78 - 75 73 7 cm
Göbek:92- 90 - 86 83 9 cm
Kalça:100- 98 - 95 95 5 cm
Basen:106- 103 - 101 99 7 cm
Bacak:60 - 58 - 57 56 4 cm
A.bacak:35- 34 - 31 31 4 cm
Diz: 42 - 40 - 39 38 4 cm
Yorucu ama güzel program

Cok guzel canım hersey sebze var et var hersey yerli yerinde öasalah kacamaksız huzurlu bir gün

Afiyet olsun gayet güzel ve doyurucu bir menü olmuş

Geçmiş olsun canım afiyet olsun

Akşam 6 da
Bir kase çorba 3 kaşık salçalı makarna
3 kaşık kıymalı karnabahar gerisi full şekersiz çay içtim spor olarak bugün 12 bin adımı tamamladım ama hava çok soğuktu hasta olmazsam iyi

Allah evlatlarimizi bağıslasın canım.ölüm Allahın emri..çocuklarımız ve geride kalanlar için güclü olmaliyiz.dediğin gibi önce saglık
Başınız sağolsun ben de annemi kaybedeli 3 ay oldu. Hep düşünürdüm annemin babamın ölümünü en azından bi yuvam çocuklarım olumca göreyim onlarla avunurum derdim 21 yaşındayım daha üniversite okuyorum aniden kaybettik annemizi. Ne bir kızının düğününü mesleğini görebildi. Üç kız kardeşiz hepimiz birer anne olmak zorundayız, çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…