Bilekten canımKolları bilekten mi yoksa dirsekten mi ceviriyorsun canım
Sakın haa sogumak yok zıpladıkca fazlalıklar da zırlıyor oyle dusuunSehracım valla huzurla ip atlamada yarışamam ben sabitliycem sayısını...en az 500 e ...en fazla 1000 e...ay yoksa soğuycam spordan
Demi yaa masaşşah iki ayda 15 kilo nettin bacım bize de ver sırrınıAy hoşgeldin canım maşallah bende şu an 82 kiloyum da 2 ay da 65 e nasıl indin kız ne diyeti yaptın
Sehraaa ben burayı bırakırkıyım bacım o da ne demek burası benim ilk göz agrım hep birlikte vericez bunları bende burdaki arkadaslarımı cok sevşyorummm iyiskş varsınız biraz daha aktif olalım ama toparlanalım birazevet kızlar geldim sonundatüm yazdıklarınızı tek tek okudum..hızlıca okuduğum için alıntı yapamadım aklımda kalanlarla devam edeyimm
melek o ne götürmüşsün her bişeyi..ama bu benim yokluğum ve tatilin verdiği reahavetle alakalı,bu hafta herkes gramda olsa vermiş olacak ona göre..eğer almış olan olursa iki gün cezası olacak girip de bakıp da yazamamak tatlı görüpte yememek gibi bişey olacak ama yapacak bir şey yok..şimdiden söylüyorum yerinde sayan ve veremeyen iki gün cezalı..
huzurum diğer topikte yazmana sevindim seni ne gaza getirecekse ve fit hale getirecekse orda yaz ol ama bizi de bırakma ben seni sevdim çünküüü berinimin de benim de huzurumsun ya senn
trolll sen süperdin olsun ara çok uzun srmedi senin menüler bizi gaza getiriyor ve yine getirecek tek sır burayı bırakmayın kızlar mutsuz olursunuz yapmayınn
berinim ip atlıyorsun hee,hdi bi yarış yapalım toikcek,kaç tane atlayalım akşam?yarış değil de hedef koyalım..ben de yaparım böylece fikir bekliyorum
bahar sen kaç yaşındasın evlisin değil mi okul sınav falan bi aç bakim durumunu sen bi..
hicran yok piyadsada??
ozlm disiplinli ve tecrübeli birine benziyorsun..serüvenini paylaşır mısın bizimle
özlm adının altına yaz canım bizim gibi durumlarını
Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabı canimDemi yaa masaşşah iki ayda 15 kilo nettin bacım bize de ver sırrını
Hızlı aldıgım kiloydu canım bide çok spor yapıyorum ondan olabilirAy hoşgeldin canım maşallah bende şu an 82 kiloyum da 2 ay da 65 e nasıl indin kız ne diyeti yaptın
Olmuyor malesef canım yazamıyorumay özlem evet okumuştum unutmuşum ..adının altında bizim gibi güncel halde olsun hedef başlama ve güncel kilon,kişisel bilgiler kısmından yapılıyır sağ üst köşeden
Canım çok spor yaptım ve hızlı almıştım kiloları ondan erken gittiDemi yaa masaşşah iki ayda 15 kilo nettin bacım bize de ver sırrını
Yapı meselesi herhalde bende cok yapıyorum ama gitmşyor anam gitmşyor ayda 7 kilo bravo gercektenCanım çok spor yaptım ve hızlı almıştım kiloları ondan erken gitti
Pes etmemek lazım canım en önemlisi bu ben bilinçli kilo alanlardanım şimdi yediklerime çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorumYapı meselesi herhalde bende cok yapıyorum ama gitmşyor anam gitmşyor ayda 7 kilo bravo gercekten
Ayyy bugün ev işleri filan derken bu saati buldum valla...daha 300 ancak yaptım.Huzurum valla bacaklar pert...ama biraz dinleneyim spor yapmadan asla yatmam.geçen haftanın acısını çıkarmam lazıjmSakın haa sogumak yok zıpladıkca fazlalıklar da zırlıyor oyle dusuun
Bencede pes etmemek herseyi hallediyor.başlarda bir türlü gitmiyor ama sonradan pıtır pıtır gidiyor canımPes etmemek lazım canım en önemlisi bu ben bilinçli kilo alanlardanım şimdi yediklerime çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum
Bu sefer artik gidecek hem de daha fazlasıYapı meselesi herhalde bende cok yapıyorum ama gitmşyor anam gitmşyor ayda 7 kilo bravo gercekten
Başın sağolsun canım hep beraber inşallah biz varız yanındaBen de geçen temmuz ağustos ve eylül de 72-73 civarındaydım.temmuzda 2 kilo zorla vermiştim.ağustosta ve eylülde 5 er kilo filan verdim.tam 60 a inmiştim.Eylül un 21 in de annemi kaybedince 3-4 AYDA 3 kilo aldım.ama o kadar yedim ki çok daha fazla aldığımı düşünüp tartılmaya korkuyordum.sonra 63 icin acayip sevindim.ve hedefime canım siz arkadaşlarımın desteğiyle ulaşmaya karar verdim.iyi ki varsınız kızlaryaza fit giricez inşallah.bazımları yaza 1 ay kala telaşa girerler biz telaşa girmeden rahat ve hazır giricez inşallah
Tesekkür ederim canım...kritik kilolar verildi..gerisi gelir inşallahBaşın sağolsun canım hep beraber inşallah biz varız yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?