evvvet başlıyoruz

Kahvaltıyı 11 30 da
1 bardak nar çiçeği çayı
1 zeytin 2 çatal çökelek
2 dilim kömbe
Biraz yumurta beyazı bir çatal yağın pekmez
Şu ana kadar yarim saatlik yürüyüş 1 lt su içtim kızlar

ay özlem evet okumuştum unutmuşum ..adının altında bizim gibi güncel halde olsun hedef başlama ve güncel kilon,kişisel bilgiler kısmından yapılıyır sağ üst köşeden

Sehracım valla huzurla ip atlamada yarışamam ben sabitliycem sayısını...en az 500 e ...en fazla 1000 e...ay yoksa soğuycam spordan

Sehraaa ben burayı bırakırkıyım bacım o da ne demek burası benim ilk göz agrım hep birlikte vericez bunları bende burdaki arkadaslarımı cok sevşyorummm iyiskş varsınız biraz daha aktif olalım ama toparlanalım biraz

ay özlem evet okumuştum unutmuşum ..adının altında bizim gibi güncel halde olsun hedef başlama ve güncel kilon,kişisel bilgiler kısmından yapılıyır sağ üst köşeden
Olmuyor malesef canım yazamıyorum

Sakın haa sogumak yok zıpladıkca fazlalıklar da zırlıyor oyle dusuun
Ayyy bugün ev işleri filan derken bu saati buldum valla...daha 300 ancak yaptım.Huzurum valla bacaklar pert...ama biraz dinleneyim spor yapmadan asla yatmam.geçen haftanın acısını çıkarmam lazıjmbu arada senin durum ne sakın bana bir kez daha 1000 yaptım demeip şampiyonu

Pes etmemek lazım canım en önemlisi bu ben bilinçli kilo alanlardanım şimdi yediklerime çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum
Bencede pes etmemek herseyi hallediyor.başlarda bir türlü gitmiyor ama sonradan pıtır pıtır gidiyor canım

Ben de geçen temmuz ağustos ve eylül de 72-73 civarındaydım.temmuzda 2 kilo zorla vermiştim.ağustosta ve eylülde 5 er kilo filan verdim.tam 60 a inmiştim.Eylül un 21 in de annemi kaybedince 3-4 AYDA 3 kilo aldım.ama o kadar yedim ki çok daha fazla aldığımı düşünüp tartılmaya korkuyordum.sonra 63 icin acayip sevindim.ve hedefime canım siz arkadaşlarımın desteğiyle ulaşmaya karar verdim.iyi ki varsınız kızlaryaza fit giricez inşallah.bazımları yaza 1 ay kala telaşa girerler biz telaşa girmeden rahat ve hazır giricez inşallah

Başın sağolsun canım hep beraber inşallah biz varız yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…