Çook zor çeken bilir canım...Allah sabŕını veriyor zaman herseyin ilacı kardeşimBaşınız sağolsun ben de annemi kaybedeli 3 ay oldu. Hep düşünürdüm annemin babamın ölümünü en azından bi yuvam çocuklarım olumca göreyim onlarla avunurum derdim 21 yaşındayım daha üniversite okuyorum aniden kaybettik annemizi. Ne bir kızının düğününü mesleğini görebildi. Üç kız kardeşiz hepimiz birer anne olmak zorundayız, çok zor gerçekten
Canım çok az ama bu menü afiyet olsunGünaydin hanimlar, dün yazmaya firsatim olmadi dünkü menüm
sabah 7de sirkeli su
ögle 12de bir kase mercimek corbasi
ara bir kuru kayisi
aksam 6da
közlenmis patlican iki kasik yogurt
bir mandalina
3 kuru kayisi
spor yok malesef
selam ozlm, gecen hafta bayagi kacamak yaptigim icin birkac gün kendime ceza verdim yoksa daha farkli oluyo menülerim tabikiCanım çok az ama bu menü afiyet olsun
Canım kaçamak için en güzeli bol protein beslenmek hemen gidiyor kilolarselam ozlm, gecen hafta bayagi kacamak yaptigim icin birkac gün kendime ceza verdim yoksa daha farkli oluyo menülerim tabiki
Oo trollis geri dönmüş menüye bak masallah masallahGünaydin hanimlar, dün yazmaya firsatim olmadi dünkü menüm
sabah 7de sirkeli su
ögle 12de bir kase mercimek corbasi
ara bir kuru kayisi
aksam 6da
közlenmis patlican iki kasik yogurt
bir mandalina
3 kuru kayisi
spor yok malesef
Ölüm cok zor cok ama yasıyoruz kaldıgımız yerden devam ediyoruz ablacım Allah sabrını veriyor zamanla Allah senin de yardımcın olsun canım benimde coluk cocugum var ama herkesin yeri ayrı o acı kalıyor oldugu gibi hiç öyle düsünmeBaşınız sağolsun ben de annemi kaybedeli 3 ay oldu. Hep düşünürdüm annemin babamın ölümünü en azından bi yuvam çocuklarım olumca göreyim onlarla avunurum derdim 21 yaşındayım daha üniversite okuyorum aniden kaybettik annemizi. Ne bir kızının düğününü mesleğini görebildi. Üç kız kardeşiz hepimiz birer anne olmak zorundayız, çok zor gerçekten
dün kayinvalidem evdeydi onu birakip spor yapamadim, ama bugün ip atlamada iddialiyimOo trollis geri dönmüş menüye bak masallah masallahbir de spora yuklenirsen dadından yenmez
Bravo canım sana böyle iddalarda cok mutlu oluyorum ben. Biz de bugun temizlik vardı koltuk halı perde derken ben hiçbişey yaoamadımdün kayinvalidem evdeydi onu birakip spor yapamadim, ama bugün ip atlamada iddialiyim
Bahar devami yokmu bacımGünaydın kızlar
Sabah
1 bardak nar çiçeği çayı
2 çatal peynir
2 tane yumurtalı bulgur köftesi
2 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay
Ara 1 portakal ve şu ana kadar 1 lt su içildi
Trolliiis ip durumları nedirr huudün kayinvalidem evdeydi onu birakip spor yapamadim, ama bugün ip atlamada iddialiyim
henüz yapamadim cocuklar uyuduktan sonra insallahTrolliiis ip durumları nedirr huu
Olmaz mı canım yeni girebildim bugün kayinvalideme felan geçtim hastane işim vardı giremedimBahar devami yokmu bacım
Ohhh afiyetler olsun :)bugünki menüm
sabah 7de
1 yumurta
1 dilim kasar
salatalik, biber
sade türk kahvesi
ögle 12de
peynirli tavuklu salata
2 mandalina
4 kuru kayisi
sade türk kahvesi
ara
8 badem 4 kuru kayisi
aksam 18 de
bir kase mercimek corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?