evvvet başlıyoruz

Kızlar nasılsınız gunaydın gecmiş olsun T trollis cocukların keyfş olmayınca insann hiç olmuyor toparlar inş en yakın zamanda

Sen nasılsın Roka35 kürlerin harika bende başladım bugun kürlere sabab maydonoz kürü ictim gun içinde 2 litre suyu olan maydonoz limon cubuk tarcın olan bir suyum var akssma da yogurt kürü yiycem tarcın zencefil zerdecalli grupca aldık bu kararı biz isterseniz siz de yapın etkili olacaktır bnce.. ip atlamalar ne alemde bu arada

okuyorum takipteyim ve bunun sebebi şu 15 tatil.hepimizin ayarı azıcık da olsa kaçtı..ama yine cumaretsi tartı günü..bu arada işyerindeyim adet mi oluyorum ne
Sehraaa artık dön canım nerlerdesin toparlanmamız lazım bi ce ee yapıp kacıyosun saldık iyice

Akşam yogurt kürünü ben de yapayım...canım akşam 500 ip atladım.100 mekik çektim zorla..kasıklarim ağrıdı...sabah anladım sebebini malum günümdeyim.umarım bugünki detokslar beni halsiz birakmaz.sabah herzamanki kahvaltımi yaptım.hiç değistirmiyorum zaten...öğlen 1 kepçe ıspanak 2 kaşık yoğurt yedim...bugünü hep sebze ve yoğurtla atlatmayı düşünüyorum .akşam haşlama sebze ve yoğurt kürü ne dersinmalum günümdeyken umarim yarın tarti beni eksik tartar

Artı tartsa da uzulme bence sen bitince otamatşkmen eksiye düşeceksşn zaten. Yapalım valla me kürümvarsa zararı yok sonucta yogurdun maydonozun ben de karataya basladım bugun bakalım yapabildigim kadarıyla sekersiz ekmeksiz yapıcam inş basarırım

Huu grubun geri kalanları nerdeenmillett
ben burdayimmmbugün cocuklar daha iyi, onlari öglen uykusuna yatirdim ancak yazabiliyorum,gecen hafta bende ipin ucu kacmisti verdigim kilolarin bir kismini geri almistim, yarin bir 10 gün öncesi ile ayni kiloda yara biraz arti bile ciksam cok sevinicem

Svet yarın buyuk gun faLa gelmesinde ay ı olsun o da iyi benm de öisafirlerim gitti eski duzene geri döndük ama bu sefer de moralim bozukdu ev bomboş canım sıkkın

Kizlar bu haffta tartılmamaya karar verdim...moral ve motivasyon bozuklugu yaşamamak için.cünkü regl döneminde kilo fazla cıkıyormuş...siz ne diyorsunuz...az çıkma olasılığı var mı

Kizlar bu haffta tartılmamaya karar verdim...moral ve motivasyon bozuklugu yaşamamak için.cünkü regl döneminde kilo fazla cıkıyormuş...siz ne diyorsunuz...az çıkma olasılığı var mı
eger hafta boyu dikkat ettiysen kacamak yapmadiysan bence az cikabilirsin, yinede senin kararin tabiki

Svet yarın buyuk gun faLa gelmesinde ay ı olsun o da iyi benm de öisafirlerim gitti eski duzene geri döndük ama bu sefer de moralim bozukdu ev bomboş canım sıkkın
sikma canini , ilk günler hep öyle olur sonra alisirsin,annenler cokmu uzakta yasiyorlar gelirler yine , bende annemin beni ziyaret etmesini istiyorum ama malesef arada ülkeler vizeler olunca cok zor oluyor sadece telefonla hasret giderebiliyorum

eger hafta boyu dikkat ettiysen kacamak yapmadiysan bence az cikabilirsin, yinede senin kararin tabiki
Trolim valla hiç kacamak yapmadım.aksine dikkat ettim ve geçen haftadan daha iyi spor yaptım.ama sitede okudum biri 2-3 kilo fazla çıktım demiş.valla korktum.amaaan korkunun ecele faydası yok demişler önemli olan yağdan kaybetmek di mi

yok artik 2-3 kilo mu,tabiki önemli olan 100 gr bile olsa yagdan kaybetmek

Gunaydın kızlar62.5 çıktım +300 yanibir daha asla regl döneminde tartılmamo kadar spor o kadar su hatta detoks veeee hatta narçiçeği çayı boşa mı gitti yaaa

Gunaydın kızlar62.5 çıktım +300 yanibir daha asla regl döneminde tartılmamo kadar spor o kadar su hatta detoks veeee hatta narçiçeği çayı boşa mı gitti yaaa
Hayııır oylw dusunme tamamen regldendir sen canını sıkma reglden sonra tekrar tartıl bak göreceksin nasıl eksi olacak

bende 64,3 üm. +500 yaniii vee bende regl dönemindeim.ama cok hirs yaptim haftaya 62 leri görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…