- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım menün cok guzel masallah sana evet bu jafta bende ekstra dikkat edicem haftaya yine yatılı misafirim var spor yapamam oyuzden bu hafta yuklenicem kendime :)Sabah :1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
Dereotu roka
1 dilim tam b.ekm
1 ceviz
1 kayısı
Şekersiz cay
Öğlen:
1 bardak süt(sabah geç kahvaltı ettim)
Aksama yoğurt ve sebze yemeği
Ya da salata tavuk düsünüyorum.özel günümden dolayı yarın yoğun spora başlıycam.bu hafta herzamankinden daha fazla titizlik göstericez kızlar unutmayın...hepimiz geçen haftanın acısını çıkaralim
Gecmiş olsun trollis cocukları toparladın simdi sen mi hasta oldun ah canım ya Allah yardımcın olsun birşeyler yemelisin ama diyet miyet gectim kendine gelmem icin lütfrn bak kendine birqz olurmu canımselam Berin güzel bir menü olmus,bu hafta kesin eksi görürsün tartida.
ben iki gündür cok hastayim , hic istahim yok,
sabah bir kac kasik meyveli yogurt
ara bir kac dilim salatalik bir isirik muz
ögle
bir tabak yumurtali haslanmis sebze
aksam
bilmiyorum ya salata tavuk
yada biraz kiymali nohut
Canım benim çok geçmiş olsunselam Berin güzel bir menü olmus,bu hafta kesin eksi görürsün tartida.
ben iki gündür cok hastayim , hic istahim yok,
sabah bir kac kasik meyveli yogurt
ara bir kac dilim salatalik bir isirik muz
ögle
bir tabak yumurtali haslanmis sebze
aksam
bilmiyorum ya salata tavuk
yada biraz kiymali nohut
Tebrikler canım...karatay mükemmel bir diyet zaten.ben kk.nden önce karatayla verdim 10 kiloyu...haaala ona uygun yapmaya çalışıyorum.bazen sabah ekmek oluyor ama...Bu arada kızlar size brşey diyeyimmi bu karatay bi ifaane ya yanlışmı degilmi yarın tekrar tartılcam ama iki gun once 73.6 idim bu sabah tartıda 72.8 gördüm soklardayım
Ekemk degil de sekersizlik meyvrsizlik benş cok kötü yapıyor ya bir de ben alışmısım 6 öğüne 3 öğün 2 öğün bana az geldi ama alısıcaz artık bir de karatayla verenler pek gerş almıyormus cok abartmadıgı muddetce dogrumudurTebrikler canım...karatay mükemmel bir diyet zaten.ben kk.nden önce karatayla verdim 10 kiloyu...haaala ona uygun yapmaya çalışıyorum.bazen sabah ekmek oluyor ama...
Uzuuun zamandır 72 görüdgğmğ hatırlamıyrm en son universiteyken falandı heraldeTebrikler canım...karatay mükemmel bir diyet zaten.ben kk.nden önce karatayla verdim 10 kiloyu...haaala ona uygun yapmaya çalışıyorum.bazen sabah ekmek oluyor ama...
sagol canim,cocuklarda hala hasta evde elimde ilac sisesi dolasiyorum , hic istahim yok ama yinede birseyler yemeye calisiyorumGecmiş olsun trollis cocukları toparladın simdi sen mi hasta oldun ah canım ya Allah yardımcın olsun birşeyler yemelisin ama diyet miyet gectim kendine gelmem icin lütfrn bak kendine birqz olurmu canım
haklisin canim evi cekip ceviren hep kadinlar oyüzden biz iyi olmaliyizki hersey yolunda gitsinBiraz ara ver diyete ...evin annesi iyi olmalı değil mi
Ay canım keske yakın olsak gelir sen soooyle uzan battaniyenin altında diyip evini siler süpürür bi tencere yemek yaoar bşr de portakal sıkar icirr giderdimsagol canim,cocuklarda hala hasta evde elimde ilac sisesi dolasiyorum , hic istahim yok ama yinede birseyler yemeye calisiyorum
ayy canim yaaa cok tatlisinAy canım keske yakın olsak gelir sen soooyle uzan battaniyenin altında diyip evini siler süpürür bi tencere yemek yaoar bşr de portakal sıkar icirr giderdim
Doğrudur canım abartmadıgın sürece asla alınmıyor.arkadaşım 20 kilo verdi önceleri verdiğinin kat kat fazlasıni aldıginı söyledi.şimdi 1 yıldır sadece 2 kilo aldı.onu da istediğinde veriyor.2 kitabını bitirdim ben de karatayın.olayı anlayınca ne acıkıyorsun ne de zorlaniyorsun.bu hafta ben tekrar 3 öğüne dönücem.ara öğün olayını tekrar kaldırıcam.sabahları sadece 1 dilim ekmek yiyordum o da ceviz ya da fındık olmayınca...zaten 3 öğün sınırların dışına çıkmayınca acıkmıyor bile insan.meyve yasak ama illa yenilecekse kahvaltıda yiyin diyor karatayEkemk degil de sekersizlik meyvrsizlik benş cok kötü yapıyor ya bir de ben alışmısım 6 öğüne 3 öğün 2 öğün bana az geldi ama alısıcaz artık bir de karatayla verenler pek gerş almıyormus cok abartmadıgı muddetce dogrumudur
Hoşgeldin canım...nerelerde kaldınız yalnız kaldık buralardaMrb kızlar aranıza eve döndüm. Yarın devam diyete. bildirim yapıcam . Cumartesi kaç kilo olduğumu yazarım kızlar . Bu yarıyıl tatili araya girince diyet yapamadım . Yarın devam işallah .
Günaydın Bhr cım...sabah menün oldukça iyiGünaydın kızlar
Sabah 1 bardak nar çiçeği çayı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 havuç
1 kk dan az peynir
1 çatal çökelek
Biraz karalahana
Şekersiz çay
Hoşgeldin melek tamgaz dönün artık haydi da:))Mrb kızlar aranıza eve döndüm. Yarın devam diyete. bildirim yapıcam . Cumartesi kaç kilo olduğumu yazarım kızlar . Bu yarıyıl tatili araya girince diyet yapamadım . Yarın devam işallah .
Cok guzel canım menünGünaydın kızlar
Sabah 1 bardak nar çiçeği çayı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 havuç
1 kk dan az peynir
1 çatal çökelek
Biraz karalahana
Şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?