evvvet başlıyoruz

bende 64,3 üm. +500 yaniii vee bende regl dönemindeim.ama cok hirs yaptim haftaya 62 leri görmek istiyorum
Evet buralar sessizlesti gercekten canim...ben de 59.9 u görmek istiyorum...kırmak lazım bu duruşu trolcimhadi bakalım...birbirimizi motive etmeye devam

Yok gitmiyrm ya yazıyrm buraya da ama oranın kuralları kaptanı disiplini daha farklı daha aktşfler siZi de götüriyim oray
Aslında ben de birara düsündum ama orası da paylaşım olarak beni kasar mi diye düsündüm.çünkü pazartesi okullar açiliyor ve ben yoğun olurum ancak firsat buldukca girerim.o grup 50 mesaj sinırı koymuş.ben o kadar yazabilir miyim acababir de burada çok iyiydik yaaa...sayimizda iyiydi birbirimizi kolayca takip ediyorduk...ama ben oradaki paylaşımları ve seni takipteyim

Merhaba kızlar ben tartılamadım bugün nenyazikki zaten ben de özel günümdeyim kızlar eksi çıkacağını da sanmıyorum ayrıca evet neden burası gittikçe sessizlesmis

Haftalık 50 aslında yaparsın bence

Merhaba kızlar ben tartılamadım bugün nenyazikki zaten ben de özel günümdeyim kızlar eksi çıkacağını da sanmıyorum ayrıca evet neden burası gittikçe sessizlesmis
Ben ve trolde özel günümüzdeyiz canım...ama haftaya eksilerde olucaz inşallahyaza kadar pes etmek yok

İlk işim beyaz kot almak 2 çocuk annesi nasil olurmuş görsünler bakalım.Huzurum birakmıycaz tabiki birbirimizi desteklemeyidiyet kardeşiyiz biz

Ben ve trolde özel günümüzdeyiz canım...ama haftaya eksilerde olucaz inşallahyaza kadar pes etmek yok
Ayy canım tartı yok kayinvalimdemdeyim annemlere geçince mutlaka yazacağım bırakmadım siz de bırakmayın kızlar en azından birbirimizi kontrol edersek gideriz yapabiliriz yaa

Başlama 71.4
Geçen hafta 68.9
Bugün sabah kıyafetli ve ilk günü reglim iki üç lokma yedikten sonra 69.9
Gelen 1kilo
Giden yok malesef hep tatil regl ve topiği bundan bu yoğunluktan dolayı ihmal etmemden kaynaklandı. Ama pazartesi itibariyle topikte daha aktif olup menü spor paylaşımı yapacağım kızlar

Beklriz canımgel yoksa sana kilolar gliyo bak :))

Bende 29 Ocak itibariyle başladım kızlar hamilelik düşünüyorum da öncesinde hem sağlıklı besleneyim hem de biraz kilo vereyim derdindeyim 73 ile başladım 6şubatta diyetisyen randevum var bakalım kaça düşmüşüm yazarım buraya

Bol proteinli az karbonhidratli gunler :) Umarim en kisa surede hedefinize ulasirsiniz sağlıklı bir şekilde :)

Sabah :1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
Dereotu roka
1 dilim tam b.ekm
1 ceviz
1 kayısı
Şekersiz cay
Öğlen:
1 bardak süt(sabah geç kahvaltı ettim)
Aksama yoğurt ve sebze yemeği
Ya da salata tavuk düsünüyorum.özel günümden dolayı yarın yoğun spora başlıycam.bu hafta herzamankinden daha fazla titizlik göstericez kızlar unutmayın...hepimiz geçen haftanın acısını çıkaralim

selam Berin güzel bir menü olmus,bu hafta kesin eksi görürsün tartida.
ben iki gündür cok hastayim , hic istahim yok,
sabah bir kac kasik meyveli yogurt
ara bir kac dilim salatalik bir isirik muz
ögle
bir tabak yumurtali haslanmis sebze
aksam
bilmiyorum ya salata tavuk
yada biraz kiymali nohut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…