- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Sen yaparsın trollis haftada 4 kg'ı görmüş kadınsın senbende 64,3 üm. +500 yaniiivee bende regl dönemindeim.ama cok hirs yaptim haftaya 62 leri görmek istiyorum
hafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim ama, ufff yaa yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorumSen yaparsın trollis haftada 4 kg'ı görmüş kadınsın sen
Nasıl bir öetabolizmadır demi onlardaki dehafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim ama, ufff yaa yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum
Evet buralar sessizlesti gercekten canim...ben de 59.9 u görmek istiyorum...kırmak lazım bu duruşu trolcimbende 64,3 üm. +500 yaniiivee bende regl dönemindeim.ama cok hirs yaptim haftaya 62 leri görmek istiyorum
Buralar gercekten sessizleşti huzurcum...sen de diğer gruba iyice alıstin.sen de gitme bariSagol canım. Buraıs iyice sessizlesti yaa
Yok gitmiyrm ya yazıyrm buraya da ama oranın kuralları kaptanı disiplini daha farklı daha aktşfler siZi de götüriyim orayBuralar gercekten sessizleşti huzurcum...sen de diğer gruba iyice alıstin.sen de gitme bari
Aslında ben de birara düsündum ama orası da paylaşım olarak beni kasar mi diye düsündüm.çünkü pazartesi okullar açiliyor ve ben yoğun olurum ancak firsat buldukca girerim.o grup 50 mesaj sinırı koymuş.ben o kadar yazabilir miyim acabaYok gitmiyrm ya yazıyrm buraya da ama oranın kuralları kaptanı disiplini daha farklı daha aktşfler siZi de götüriyim oray
Haftalık 50 aslında yaparsın benceAslında ben de birara düsündum ama orası da paylaşım olarak beni kasar mi diye düsündüm.çünkü pazartesi okullar açiliyor ve ben yoğun olurum ancak firsat buldukca girerim.o grup 50 mesaj sinırı koymuş.ben o kadar yazabilir miyim acababir de burada çok iyiydik yaaa...sayimizda iyiydi birbirimizi kolayca takip ediyorduk...ama ben oradaki paylaşımları ve seni takipteyim
Ben ve trolde özel günümüzdeyiz canım...ama haftaya eksilerde olucaz inşallahMerhaba kızlar ben tartılamadım bugün nenyazikki zaten ben de özel günümdeyim kızlar eksi çıkacağını da sanmıyorum ayrıca evet neden burası gittikçe sessizlesmis
Evet ya birbirimizi bırakmayalım yaza. Kadar tutalım birbirimizi dusunsenize haziran olmjş incecik kızlarız /))Ben ve trolde özel günümüzdeyiz canım...ama haftaya eksilerde olucaz inşallahyaza kadar pes etmek yok
Ayy canım tartı yok kayinvalimdemdeyim annemlere geçince mutlaka yazacağım bırakmadım siz de bırakmayın kızlar en azından birbirimizi kontrol edersek gideriz yapabiliriz yaaBen ve trolde özel günümüzdeyiz canım...ama haftaya eksilerde olucaz inşallahyaza kadar pes etmek yok
Beklriz canımgel yoksa sana kilolar gliyo bak :))Başlama 71.4
Geçen hafta 68.9
Bugün sabah kıyafetli ve ilk günü reglim iki üç lokma yedikten sonra 69.9
Gelen 1kilo
Giden yok malesefhep tatil regl ve topiği bundan bu yoğunluktan dolayı ihmal etmemden kaynaklandı. Ama pazartesi itibariyle topikte daha aktif olup menü spor paylaşımı yapacağım kızlar
Bol proteinli az karbonhidratli gunler :) Umarim en kisa surede hedefinize ulasirsiniz sağlıklı bir şekilde :)salı günü itibariyle kilo bildirimi ve hikayemi de sizlerle paylaşarak 10 kilo verme serüvenimi sizlerin şahtliğiyle taçlandıracağım..
daha önce de burada 67.7 kilo ile başlayıp en son 56,5 kiloya kadar düşmüştüm.yine olacak biliyorum.her gün buraya yazacağım yine..aslında önceki topikten arkadaşlarım da vardı ama seneler önceydi,hala da çok severim kendilerini.facebook whatsup görüşüyoruz onlarla da..ama hala burda aktifler mi hiç bilmiyorum.kendinize iyi bakın,salı günü görüşmek üzere inşaallah.zevkli olması açısından her hafta başka bir liste uygulamayı planlıyorum.ilk ayça kaya ile 1hafta yapacağım.sonra araştırıp başka bir liste vs..böylece şu liste ile şu kadar kilo verdim gibi bana ait bir liste oluşacak:)umarım faydalı olur.cuma günleri bildirim yapıyorduk önceden yine öyle yapmayı planlıyorum.cuma bildirim ve izin günü.sonra yine devam böyle böyle devam edecek inşallah.şu anki kilomu bilmiyorum fakat aldığımın farkındayım.56 kilo iken fazla zayıftım.tok karınla 60 olsam yeterli diye düşünüyorum.şu an 70-72 arası olduğumu tahmin ediyorum bakalım göreceğiz zamanla.
selam Berin güzel bir menü olmus,bu hafta kesin eksi görürsün tartida.Sabah :1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
Dereotu roka
1 dilim tam b.ekm
1 ceviz
1 kayısı
Şekersiz cay
Öğlen:
1 bardak süt(sabah geç kahvaltı ettim)
Aksama yoğurt ve sebze yemeği
Ya da salata tavuk düsünüyorum.özel günümden dolayı yarın yoğun spora başlıycam.bu hafta herzamankinden daha fazla titizlik göstericez kızlar unutmayın...hepimiz geçen haftanın acısını çıkaralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?