Afiyet olsun ne reçeli yedin kız onun dışında çok iyi bi gün geçirmişsin gerçi temizlikle onu da yakmışsındır ayy eşim evi ne hale getirmiştir şimdi eve gidince beni de baya yoğun temizlik bekliyor bana yardıma gelirsin artık:)Sabah ac karnına 1 bardak detoks suyu 8.5
9.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 cyksgı recel
Domates salatalık biber
Yarım dilim tmbgdy ekmgi
Ara 6kuruzüm 1 cvz
Oglen 14.00
1 kase tarhana corbası
4 ymk kasıgı yogurtlu brokoli
Ara kahve ve 10 fındık
Aksam 18.00
2 ymk kasıgı brokoli
2 litre su
2 kupa bitki cayı
Afiyetler olsun canım :)Selam kızlarbugünki menüm:
SABAH:uyanınca 2 kayısi 2 bardak su
1kk peynir
1yumurta
6 zeytin
1 dilim çavdar ekm
Sekersiz çay
ÖĞLEN:
1dürüm çiğ köfte
1 ayran
AKŞAM:
2 kepçe yoğurtlu ıspanak
Pancar havuç salatası
2LT SU ICILDİ.60 DK YÜRÜYÜŞ YAPILDI...AMA HAAALA İP ATLAMADIMYatmadan önce narçiçeği çayımı içicem
Tebrikler canım valla benim vücut fena 1 saat yüruyüsü zorla yaptım.biraz evel de zorla 50 mekikbugünluk sporumu yaptim, 40 dk crosstrainer ve 400 ip atlama
Sporcu bir arkadaşım var plank bircok seyden daha iyiymiş ....sürekki dile getiriyor.alişkanlık haline getirmek lazımmış.40 sn gayet iyi...2 × 40 sn de plank yaptım kızlar
Ayıpsınnn gelmemmiiiAfiyet olsun ne reçeli yedin kız onun dışında çok iyi bi gün geçirmişsin gerçi temizlikle onu da yakmışsındır ayy eşim evi ne hale getirmiştir şimdi eve gidince beni de baya yoğun temizlik bekliyor bana yardıma gelirsin artık:)
ya evet bugünlerde pek kimse ugramiyo, birkac kisi tatilde sanirim digerleride pes etmemislerdir umarimTrolcim bizim kızlara ne oldu böyle pes mi etti herkespek ugranıyorlar mı bana mı öyle geliyor
ben gecen hafta hic dikkat etmedim, kizim yemek konusunda cok mizmiz o yesin diye hamur isleri pogacalar yaptim o yemedikce sinirlendim ben yedim ve nerdeyse birkac günde 2 kilo tekrar almisim simdi onlari tekrar vermekle ugrasiyorum,yani pes etmemek lazim ve kacamagi bile sinirli yapmak ve tek ögünde birakmak lazimBahar,Huzur,sen ve ben
Ahh sağol canım yaaAyıpsınnn gelmemmiii
tabi adet öncesi siskinligide olabilir,insallah geldigi gibi cabuk gider2 kilo hemen alınmaz ki...şişlik filan mı acababu kadar çabukbaldıysan hemen verirsin bence sakin ol canım
Iyidir Baharcim...biraz evel 1 saat 15 dk yüruyüp geldim.birazdan belki ip atlamaya da başlarim.misafirli gününü umarım az zararla kapatmişsindırHerkese merhaba ayy bugün-hiç giremedim kızlar misafir felan hiç boş kalmadım ama fena bir gün geçirmiyorum kızlar nasıl gidiyor gününüz
Zararsız kapattım kız çok şükür umarım akşam da öyle geçerIyidir Baharcim...biraz evel 1 saat 15 dk yüruyüp geldim.birazdan belki ip atlamaya da başlarim.misafirli gününü umarım az zararla kapatmişsindır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?