evvvet başlıyoruz

Afiyet olsun ne reçeli yedin kız onun dışında çok iyi bi gün geçirmişsin gerçi temizlikle onu da yakmışsındır ayy eşim evi ne hale getirmiştir şimdi eve gidince beni de baya yoğun temizlik bekliyor bana yardıma gelirsin artık:)

Afiyetler olsun canım :)

Ayıpsınnn gelmemmiii

günaydin herkese,
sabah kahvaltim saat 7 :30da
iki yumurtali peynirli omlet
domates biber salatalik
3badem bir ceviz
sade türk kahvesi

ara ögün 1 elma

Selam canım tam karatay kahvaltisi olmuş.
Sabah:6 zeytin
2 kaşık menemen
1 yumurta
1kk.peynir
2 ceviz
2 kayısı(sabah uyanıbca 2 bardak su ile)

Trolcim bizim kızlara ne oldu böyle pes mi etti herkespek ugranıyorlar mı bana mı öyle geliyor

Bahar,Huzur,sen ve ben
ben gecen hafta hic dikkat etmedim, kizim yemek konusunda cok mizmiz o yesin diye hamur isleri pogacalar yaptim o yemedikce sinirlendim ben yedim ve nerdeyse birkac günde 2 kilo tekrar almisim simdi onlari tekrar vermekle ugrasiyorum,yani pes etmemek lazim ve kacamagi bile sinirli yapmak ve tek ögünde birakmak lazim

2 kilo hemen alınmaz ki...şişlik filan mı acaba bu kadar çabukbaldıysan hemen verirsin bence sakin ol canım

Herkese merhaba ayy bugün-hiç giremedim kızlar misafir felan hiç boş kalmadım ama fena bir gün geçirmiyorum kızlar nasıl gidiyor gününüz

Herkese merhaba ayy bugün-hiç giremedim kızlar misafir felan hiç boş kalmadım ama fena bir gün geçirmiyorum kızlar nasıl gidiyor gününüz
Iyidir Baharcim...biraz evel 1 saat 15 dk yüruyüp geldim.birazdan belki ip atlamaya da başlarim.misafirli gününü umarım az zararla kapatmişsindır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…