evvvet başlıyoruz

Aralarda istenildiği kadar sıvi tületilebilir...ayran madensuyu şekersiz bitki çayı...ben dayanamıycak gibi olduğumda tarçınli süt iciyordum...türk kahvesi serbest fakat çözülür kahve cız...

Ya canım arkadasin karatay diyetini tam mi yapmış yani meyveyi felan tamamen mi kesmiş iyi kilo veriliyor ama sonrasında sıkıntılar çekildiğini duydum en ufak bi sekr alımında bi sorunu var mı canim

Oh afiyetler olsun karatay da alışana kadar 3 öğün tüketebilirsin diyo canım sadece öğünler arası saatlere dikkat etmek gerekiyor

Bir bardak limonlu yeşilçay içtim ve su ana kadar 1.5 lt su içtim kızlar bugün öğle yemeği olarak bir kase aşure ve akşam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum özel günüm bugün bitti ama karnım çok şiş nasıl olur bilmiyorum sürekli mekan ve düzen degistirdigim için oldu sanırım şu an hastanedeyim kızlar kontrole geldim

Ya canım arkadasin karatay diyetini tam mi yapmış yani meyveyi felan tamamen mi kesmiş iyi kilo veriliyor ama sonrasında sıkıntılar çekildiğini duydum en ufak bi sekr alımında bi sorunu var mı canim
Yok sorunu yok.sadece canı meyve cektiğinde ya sabah yiyiyor ya da akşam yediyse 1 çay bardaği süt ya da 1-2 kaşık yogurtla kana şekerin birden karışmasini önlüyor.yani verince kiloları sen bazı şeyleri oturtmuş oluyorsun zaten hayatına

Anladım canım

Sabah
9;00
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
12:30
Kızarmış patates bir avuç ketçap ve mayonezli üstü şekerli çay yanında
Akşam
Dışardaydım
Saat 5:00
Yarım döner lavaş
Akşamda su ve spor
Nar çiçeği çayım bitmiş yarın unutmazsam alıcım işallah . Bu hafta işallah toparlanırım

Neden cnm hastanedesin .

Anam bacııım bu ne hal acilen topalranmıs kızarmıs patates ney gıı

Aksam:19.00
6 saat kuralıni bozmadım.
Mantarlı tavuklu sote 3-4 kaşık
Fasülye piyazı
Ş.siz türk kahvesi

1 saat spor
2 lt su

Aksam:19.00
6 saat kuralıni bozmadım.
Mantarlı tavuklu sote 3-4 kaşık
Fasülye piyazı
Ş.siz türk kahvesi

1 saat spor
2 lt su
Ooo çok iyi afiyetler olsun bende küçük bir dilim ekmek dışında bi kaçamak yok ama şu an meyve yiyeyim diyorum sence yesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…