Ya canım arkadasin karatay diyetini tam mi yapmış yani meyveyi felan tamamen mi kesmiş iyi kilo veriliyor ama sonrasında sıkıntılar çekildiğini duydum en ufak bi sekr alımında bi sorunu var mı canimDoğrudur canım abartmadıgın sürece asla alınmıyor.arkadaşım 20 kilo verdi önceleri verdiğinin kat kat fazlasıni aldıginı söyledi.şimdi 1 yıldır sadece 2 kilo aldı.onu da istediğinde veriyor.2 kitabını bitirdim ben de karatayın.olayı anlayınca ne acıkıyorsun ne de zorlaniyorsun.bu hafta ben tekrar 3 öğüne dönücem.ara öğün olayını tekrar kaldırıcam.sabahları sadece 1 dilim ekmek yiyordum o da ceviz ya da fındık olmayınca...zaten 3 öğün sınırların dışına çıkmayınca acıkmıyor bile insan.meyve yasak ama illa yenilecekse kahvaltıda yiyin diyor karatay
Oh afiyetler olsun karatay da alışana kadar 3 öğün tüketebilirsin diyo canım sadece öğünler arası saatlere dikkat etmek gerekiyorAslında karatay 2 öğün daha iyi diyor ama çalıştığım için 3 öğünü tercih ediyorum.ögünlerin arası en az 4 saat olmalı.4 saatten sonra yağ yakımı başlıyor.
Bugün
SABAH:7.00
1 YUMURTA
10 ZEYTİN
YEŞILLIK
YARIM PORTAKAL
YARIM DILIM EKMEK(BUGÜN CEVIZ YA DA FINDIK ALICAM)
ÖĞLE:13.00
3-4 KAŞIK KEREVIZ
2 PARÇA HAŞLANMIŞ TAVUK
1KÜÇÜK KASE YOĞURT
Sabah ile öğlen arası 6 saat oldu.2 saat vücudum ekstra yağ yakmıs oldu
Yok sorunu yok.sadece canı meyve cektiğinde ya sabah yiyiyor ya da akşam yediyse 1 çay bardaği süt ya da 1-2 kaşık yogurtla kana şekerin birden karışmasini önlüyor.yani verince kiloları sen bazı şeyleri oturtmuş oluyorsun zaten hayatınaYa canım arkadasin karatay diyetini tam mi yapmış yani meyveyi felan tamamen mi kesmiş iyi kilo veriliyor ama sonrasında sıkıntılar çekildiğini duydum en ufak bi sekr alımında bi sorunu var mı canim
Hoşbulduk cnm işallah cnm . Bu hafta biraz zorlanacağımHoşgeldin melek tamgaz dönün artık haydi da:))
Hoşbulduk cnm geldim sonunda :)Hoşgeldin canım...nerelerde kaldınız yalnız kaldık buralarda
Anladım canımYok sorunu yok.sadece canı meyve cektiğinde ya sabah yiyiyor ya da akşam yediyse 1 çay bardaği süt ya da 1-2 kaşık yogurtla kana şekerin birden karışmasini önlüyor.yani verince kiloları sen bazı şeyleri oturtmuş oluyorsun zaten hayatına
Neden cnm hastanedesin .Bir bardak limonlu yeşilçay içtim ve su ana kadar 1.5 lt su içtim kızlar bugün öğle yemeği olarak bir kase aşure ve akşam da bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum özel günüm bugün bitti ama karnım çok şiş nasıl olur bilmiyorum sürekli mekan ve düzen degistirdigim için oldu sanırım şu an hastanedeyim kızlar kontrole geldim
Hoşgeldin canım genel bir kontrole gittim benim tiroit rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum kilo alıyorum o yüzdenNeden cnm hastanedesin .
Geçmiş olsun Acil şifalar canimHoşgeldin canım genel bir kontrole gittim benim tiroit rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum kilo alıyorum o yüzden
Sağol canım inşallah senin nasıl gidiyorGeçmiş olsun Acil şifalar canim
Anam bacııım bu ne hal acilen topalranmıs kızarmıs patates ney gııSabah
9;00
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
12:30
Kızarmış patates bir avuç ketçap ve mayonezli üstü şekerli çay yanında
Akşam
Dışardaydım
Saat 5:00
Yarım döner lavaş
Akşamda su ve spor
Nar çiçeği çayım bitmiş yarın unutmazsam alıcım işallah . Bu hafta işallah toparlanırım
Tatilde rahatlık vardı cnm . Bu haftayı atlatsam diğer haftalar daha alışırım :) güldürdün beni :)Anam bacııım bu ne hal acilen topalranmıs kızarmıs patates ney gıı
Hoşbuldum cnm . Geçmiş olsun .Rabbim şifa versinHoşgeldin canım genel bir kontrole gittim benim tiroit rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum kilo alıyorum o yüzden
Sağol canımHoşbuldum cnm . Geçmiş olsun .Rabbim şifa versincnm
Iyıdir canım...bugünü kacamaksız atlattımSağol canım inşallah senin nasıl gidiyor
Ooo çok iyi afiyetler olsun bende küçük bir dilim ekmek dışında bi kaçamak yok ama şu an meyve yiyeyim diyorum sence yesem miAksam:19.00
6 saat kuralıni bozmadım.
Mantarlı tavuklu sote 3-4 kaşık
Fasülye piyazı
Ş.siz türk kahvesi
1 saat spor
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?